με απλό ταχυδρομείο + racking number είναι πολύ σπάνιο, με DHL και λοιπές ταχυμεταφορές είναι πολύ πιθανό.
εναλλακτικά υπάρχουν και ευρωπαϊκές αποθήκες σε διάφορα καταστήματα ίσως με λίγο μεγαλύτερο κόστος αλλά με ταχύτερη παράδοση
να ρωτησω και κατι αλλο. η official global rom που εχει το play store ξεκλειδωνει ωστε να περασω την ελληνικη rom μετα η μονο η official chinese rom ξεκλειδωνει?
100% ξεκλειδώνουν οι developer rom (είτε global είτε chinish). Τελευταία έχουν γίνει αρκετές αναφορές ότι ξεκλειδώνουν και οι Stable αλλά αν δεν προχωράει θα αναγκαστείς να βάλεις developer!
απο το καταστημα που θα το αγορασω γραφουν αυτο: As experience,it is better to choose offical developer rom or offical global rom:
1)Official Developer Rom (Only Chinese&English),we will install google play before shipping.
when you get it,you can unlock phone bootloader by your xiaomi mi account when you get it,and install Greek rom if you want Greek language.
2)Official Global Rom&Google play store(No Greek) with google play
this rom have no Greek language,but have Greek keyboard,support OTA update;
if you don't care Greek language,then you can choose offical Global rom,thanks.
Καλησπέρα και από εμένα!
Από Δευτέρα θα παραγγείλω το Xiaomi redmi note 3 pro (32GB) και από το κατάστημα μου είπαν ότι θα έρθει με multilanguage Rom. Θα έχω κάποιο θέμα με αυτή την Rom ή προτείνετε να περάσω την ελληνική;
θα έχεις σίγουρα θέμα και θα πρέπει για αρχή τουλάχιστον να περάσεις κάποια official rom και εν καιρό αν θες να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την Ελληνική. Αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader Μπορείς να κάνεις και από τώρα!