Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• Aφου 'έστησα' το κινητο για να περάσω την Ελληνικη Rom πάω να ανοίξω και το πορτάκι της sim να βάλω την sd κάρτα μέσα.Με το ειδικό pin πατάω τζίφος...Ξανά ,ξανά ,ξανά τίποτα.Δεν μετακινείτε ούτε χιλιοστό για να το τραβήξω έξω.Ξέρει κανείς καποια πατέντα για να ανοιξει;;;;Εχει συμβεί και σε κάποιον άλλον;;;Υπόψιν ότι μέσα στο tray δεν έχει τίποτα.Μιλάμε για την πρώτη φορά ανοίγματος.Ευχαριστώ...

• Καλησπέρα και απο εμένα.Μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου redmi pro με stable rom.Επειδη ειμαι πολυ μα πολυ ασχετος λεμε ρε παιδάκι μου ,με το που το άνοιξα μου ήρθε να κάνω update σε stable 1.1 συνδεδεμένος με wifi.Αφου κατέβασα μου λέει update kai reboot .Το κάνω έτσι απλά;;Υπόψιν ότι σχεδιαζω να βάλω την Δική μας ROM αλλά θα το πάω βήμα -βήμα.Thank you

• Παράθεση από mechanicaf: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mechanicaf: “Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο....... ” Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall ” Θα το κανω φιλε μου.Αφου δεν μπορω να βοηθησω με τις γνωσεις μου θα βοηθησω με την εμπειρια μου.Παντως απο Γαλλια μου δειχνει και εμενα με DPD μεταφορικη.Νομιζω συνεργαζεται με Acs courrier ” 3/12 η παραγγελία ,νομίζω μεσολάβησε …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mechanicaf: “Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο....... ” Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall ” Θα το κανω φιλε μου.Αφου δεν μπορω να βοηθησω με τις γνωσεις μου θα βοηθησω με την εμπειρια μου.Παντως απο Γαλλια μου δειχνει και εμενα με DPD μεταφορικη.Νομιζω συνεργαζεται με Acs courrier

• Παράθεση από newbie: “οπως; ποια κινεζομάγαζα έχουν eu warehouses; Έψαξα στα γνωστά (vickmall, banggood, geekbuying kai to2c) και δεν διαθέτουν το μοντέλο που θέλω από ευρώπη... κάποιο άλλο μαγαζί που να έχει eu warehouse; (Σημ. τώρα με το χαμό που γίνεται στα τελωνεία, χρήσιμη θα ήταν αν φτιαχνόταν μια τέτοια λίστα...) ” Εγω για να βοηθησω θα πω οτι ψαχνοντας να παραγγειλω το XIAOMI μου κατεληξα στο REDMI PRO.Ελα μου ντε οτι δεν υπηρχε σε eu warehouse και δεν ηθελα να μπλεξω με τελωνεια.Αυτο κα…

• Γεια σας και απο εμενα!!Ειμαι καινουργιος σε ολα αυτα που διαβαζω εδω και 3-4 μερες.Αγορασα ενα Redmi pro και εχω μπει στη διαδικασια να προετοiμασω το εδαφος για την Ελληνικη Rom.Εχω κατεβασεi σε zip ολα τα απαιτουμενα και ξεκινησα με την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης στα windows 10 Home 64bit γνησια που εχω.Μου εβγαλε κατω δεξια το test mode αλλα στην εγκατασταση των drivers δεν ολοκληρωνει λεγοντας οτι υπαρχει προβλημα υπογραφης.Αυτους τους Drivers με αυτη τη διαδικασια που περιγραφει…