Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μην ξεχνάτε ότι είχαν black friday, cyber monday και άλλα οι κινέζοι που πούλησαν σίγουρα καλά! Λογικό να έχουν μπλοκάρει τα ταχυδρομεια/τελωνεία. Αν και εγώ παραγγελία από black friday με geekbuing μου ήρθε σε 16 ημέρες! Περιμένω όμως άλλα...
Even dead i will fight. -
Ο/H spoulk έγραψε:
Ποιό τρακινγκ είναι το ίδιο? Το κίνα - αγγλία ή το αγγλία - ελλάδα? Αν είναι το πρώτο, υπάρχει η πιθανότητα να τα στέλνει μαζικά αγγλία ( για οικονομία ίσως) και εκεί να ξεχωρίζουν οι αποστολές...
Είναι όντως μαζική αποστολή ή πρώτη !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πως θα μπορούσε να είναι το 2ο; Αφού λέμε, δεν ξεκινάει καν το δέμα!!
Οκ. ΘΑ τα στείλει πακέτο, μέχρι Αγγλία ΑΝ και ΟΤΑΝ..
Έχει ζητήσει υπομονή μέχρι 22-23/12 (απο 9/12 η παραγγελία, πληρωμένη με έξτρα $26, για εξπρές αποστολή υπενθυμίζω)..
Άρα, ευτυχισμένο το 2017..
Ο πωλητής όμως έχει δηλώσει ως τελευταία ημερομηνία παράδοσης 31/12 (23 ημέρες)
Στο θέμα μας, ρωτώ..
Αν το δέμα ξεκινήσει, αλλά 1/1/2017 δεν το έχω στα χέρια μου, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε με dispute, partial refund τα $26 που ήταν fee για εξπρές αποστολή? -
Παράγγειλα 26/11 και το τρακινγκ κουνήθηκε στις 7/12. Στις 12/12 το είχα σπίτι μου!
-
Γνώμη μου είναι ότι όταν κάτι το πληρώνουμε για κούριερ θα πρέπει να μας έρχεται και ως έτσι εξού και τα 26 ευρώ παραπάνω και σε εμένα μετά από πολλές παραγγελίες από εκεί την τελευταία φορά μου την έκανε ρίχνοντας το φταίξιμο στις παραδόσεις της xiaomi ,ως προς τους χρόνους φυσικά γιατί η συσκευή ήταν ακριβώς όπως του ζήτησα δεν έκανα βέβαια dispute γιατί ήταν η πρώτη φορά που μου έκανε λαδιά αλλά και δύο φορές που τον χρειάστηκα σαν σέρβις σε ζημιά ήταν άψογος αλλά μάλλον όλοι τελικά χαλάνε !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mechanicaf έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mechanicaf έγραψε:
Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο.......
-
Ο/H Stasis έγραψε:
Έχει ζητήσει υπομονή μέχρι 22-23/12 (απο 9/12 η παραγγελία, πληρωμένη με έξτρα $26, για εξπρές αποστολή υπενθυμίζω)..
Στο θέμα μας, ρωτώ..
Αν το δέμα ξεκινήσει, αλλά 1/1/2017 δεν το έχω στα χέρια μου, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε με dispute, partial refund τα $26 που ήταν fee για εξπρές αποστολή?
Ρε μάγκες μη τρελαινεστε. Όταν παραγγέλνουμε απο Κινα θέλει υπομονη το πράγμα. Δε γινεται να τρέχουν όλοι για να εξυπηρετήσουν εμας.
Even dead i will fight. -
ακούστε τον ....... σοφό αρχηγό!!!!!
κάτι παραπάνω ξέρει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
αλλο οταν εχεις πληρωσει 26$ παραπανω για να ερθει γρηγορα.
-
Το ίδιο και εγω. Παραγγελία απο αρχές νοεμβρη,γινεται dispatched στις 12 νοεμβριου και απο τοτε κολλησε στο επομενο βημα 22 νοεμβριου αυτο :the item is on the transport to the destination country.
Postnl μεταφορικη και αγορα απο gearbest. Δεν ξερω τι παιζει αλλα απο μεσα Νοέμβρη κατι συμβαινει με Postnl . Υπαρχει περιπτωση να χαθηκαν δεματα και να μη το μαθουμε ποτε και να περιμενουμε αδικα? Απο την αλλη ισως ισχυει οτι εχουν φτασει και δεν σκαναριστηκε το barcode απο εδω Ελλαδα η να μη λειτουργει καν το tracking γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει για Postnl εφοσον φυγει απο ολλανδια ειναι ανενεργο. -
Ο/H spoulk έγραψε:
Ποιό τρακινγκ είναι το ίδιο? Το κίνα - αγγλία ή το αγγλία - ελλάδα? Αν είναι το πρώτο, υπάρχει η πιθανότητα να τα στέλνει μαζικά αγγλία ( για οικονομία ίσως) και εκεί να ξεχωρίζουν οι αποστολές...
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H spoulk έγραψε:
Παράγγειλα 26/11 και το τρακινγκ κουνήθηκε στις 7/12. Στις 12/12 το είχα σπίτι μου!
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H Stasis έγραψε:
Στο θέμα μας, ρωτώ..
Αν το δέμα ξεκινήσει, αλλά 1/1/2017 δεν το έχω στα χέρια μου, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε με dispute, partial refund τα $26 που ήταν fee για εξπρές αποστολή?
Οτι και να ναι ειναι αδικαιολογητος!!!
Ολα τα κανει πιθανοτατα γιατι δεν εχει στοκ παραγγελνει μετα που θα γινει η παραγγελια και σιγουρευτει και ως τοτε πουλαει αερα!!!!
Οταν καποιος πληρωνει 25 ευρωπουλα για εξπρες εχει και απαιτησεις δεν μπορει να παραγγελνει 5 του Δεκεμβρη για να το χει πριν τα χριστουγεννα και να του το στελνουνε μετα απο 20 μερες για να παραλαβει μετα απο ενα μηνα!!
Αυτο δε λεγεται εξπρες.....αυτο λεγεται δουλεμα!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα