Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.
-
απο που το βγαζω αυτο?
-
Με Miui V6 android 4.4 η εκδοση 12.12 δεν συνδεεται με τιποτα στο λογαριασμο μου google κατα την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιατι?
-
σε ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα δεν εχω καταλαβει καμια απο τις δυο....δε φταις εσυ..
-
τωρα για να επανελθω στην v5 η διαδικασια ειναι οπως κανουμε την αναθαθμιση καθε βδομαδα ή κατι αλλο? ευχαριστω για την βοηθεια (εχω κανει αυτο "Αφού λοιπόν έχεις περάσει την V6, πήγαινε Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις >Αντίγραφα & επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Εκεί επέλεξε και το Διαγραφή εφαρμογών (το Διαγραφή εσωτερικού χώρου μην το επιλέξεις) και μετά πάτησε στο Επαναφορά Τηλεφώνου.")
-
το fastboot ειναι λιγο περιπλοκο νομιζω...
-
τωρα για να επανελθω στην 5 η διαδικασια ειναι οπως κανουμε την αναθαθμιση καθε βδομαδα ή κατι αλλο? ευχαριστω για την βοηθεια
-
φιλε dnomikos το εκανα οπως ειπες, μου ανοιξε παλι σε v6 μου εβαλε να κανω βασικες ρυθμισεις και ειναι παλι σε v6 αλλα το προβλημα με το ιντερνετ λυθηκε και με τις επαφες οκ. Να αφησω την 6?
-
επαναφορα απο το gooogle δεν γινετε για τις επαφες?
-
φιλε dnomikos μπορεις να το κανεις λιγο πιο απλα...βασικες γνωσεις εχω και ενα μηνα το τηλ..
-
Καποιος πιο εμπειρος πως να λυσω το προβλημα με το ιντερνετ στην v6 ή πως να γυρισω πισω στην v5?
-
Να γυρισω σε 5 η διαδικασια?
-
το ιντερνετ γιατι δεν ενεργοποιητε? πως κανω fastboot?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμες οι GTV-4.12.12 BETA ROM για το Mi-2/S & Mi-2A... Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A) ----Tρέχουσα έκδοση 4.12.12---- Παράθεση: “Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_GTV-aries_4.12.12.zip ” Παράθεση: “Mi-2A => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_GTV-taurus_4.12.12.zip ” ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται στα links επάνω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της Μ…
-
Ποιον launcher???
ΜήνυμαΠοιον launcher χρησιμοποιειται γενικως...αυτον της miui ή καποιον αλλον?
-
Σαρωτης
Μήνυμαευχαριστω. μαλλον δεν εχω..
-
Σαρωτης
Μήνυμακαι μετα...?
-
Σαρωτης
ΜήνυμαΚαλημερα σας, ο σαρωτης τι κανει στο κινητο ρε παιδια, δεν εχω καταλαβει, αν ξερει καποιος..
-
ληψη της ΟΤΑ 356Μ λεει..
-
Μου εβγαλε για εγκατασταση την 4,11,21 εβδομαδιαια εκδοση μεσω Miui. Να την κανω? εχει ελληνικα? τωρα εχω την 4,11,14
-
Αναβάθμιση, επιλογή πακέτου εγκατάστασης πήγα, downloads κτλ