Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Καλημερα και χρονια πολλα. Μετα απο αναβαθμιση απο stable σε dev πλεον εμφανιζεται στην 1η οθονη ενα μενου με καποιες συντομευσεις(εξυπνος βοηθος). Πως μπορω να το κανω να εξαφανιστει γιατι δε φευγει με τιποτα. Στο Μi 5s plus που εχω ειχε επιλογη εξυπνου βοηθου στις ρυθμισεις-->αρχικη οθονη το απενεργοποιησα και εφυγε. Σε Note 3 pro και 4Χ δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη, φευγει με καποιο αλλο τροπο? Ευχαριστω
-
Και μια τελευταια ερωτηση. Το κινητο αγοραστηκε απο το πλαισιο οπως εγραψα και επανω. Το ειχα αγορασει σαν Redmi Note 4X. Στο κουτι ομως επανω γραφει Redmi Note 4 Global version. Product Model 2016102 Ειναι η εκδοση με Snapdragon και 3/32. Στο site με τις official miui roms εχει επιλογη και για το Redmi Note 4X και για Redmi Note 4 Global version Snapdragon. Ποια να κατεβασω μη γινει κανενα μπερδεμα; MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ή MIUI ROM for Redmi Not…
-
Παιδια καλημέρα σε όλη την παρέα. έχω ένα Redmi note 4X αγόρασμενο από το πλαίσιο και έχει φορτωμένη τη τελευταία Official stable Rom. Εδώ και λίγο καιρό έχει πρόβλημα με τον βηματομετρητη με την εφαρμογή Mi Fit. Είδα πριν λίγες μέρες ότι στην Dev υπήρχαν διορθώσεις σχετικά με τον step counter. Μπορώ να κατεβάσω την τελευταία Official Dev σε μορφή Zip και να την περάσω από το Recovery του Update? Θα χαθούν δεδομένα και τι ισχύει για την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Επειδη περιμενω σημερα για πρωτη φορα OTA update, Θα μου ερθει εντολη παταω update και μου κατεβαζει τη ROM ολοκληρη 1,3GB. Μετα αυτοματα με γυρναει σε TWRP και κανω εγω καθαρισμο των Cache και την φορτωνω?
-
Αφου φλασαρω αυτην απο την επομενα εβδομαδα θα με αναγνωριζει και θα παιρνει κανονικα OTA updates?
-
Καλησπερα παιδια μια βοηθεια. Μεχρι τωρα δεν ημουν vip Μελος, κατεβαζα rom και την φορτωνα απο TWRP. Σημερα εκανα συνδρομη VIP στη σελιδα ειναι οκ με εμφανιζει. Στο κινητο οταν πηγαινω στην ενημερωση μου πεταει μηνυμα οτι δεν ειμαι VIP και δεν μπορω να κανω OTA update. Μου φαινεται φυσιολογικο γιατι στο κινητο δεν εκανα καποια διαδιακασια. Τι χρειαζεται για να αναγνωριστει το κινητο? Ευχαριστω πολυ!
-
Παράθεση από s.kandilaris@ gmail.com: “Καλημέρα. Μία ερώτηση. Υπάρχει προστατευτικό τζάμι οθόνης όλο διάφανο που κάνει στο τηλέφωνο; Έχω βάλει 4 μέχρι τώρα και όλα μένουν με αέρα στο περίγραμμα. Αν κάποιος έχει βρει κάποιο ας μας πει που ” Εβαλα προχθες Tempered Glass της Nilkin.Εχει τέλεια εφαρμογή και δεν αφήνει σχεδόν καθόλου δαχτυλιες. Την ίδια μάρκα χρησιμοποιούσα και στο S6 μου τόσα χρόνια και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αν θελεις σου στέλνω φωτό πως έκατσε να πάρεις μια ιδεα ===========…
-
Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα τη ROM 7.11.2 πήγαν όλα καλά. Μετά την εγκατάσταση μου εμφάνισε μια αρχική οθόνη που δεν τη θελω που λέει shortcut notes calendar cricket Πώς φεύγει? Ευχαριστώ πολυ =============== Νοε 4th 2017, 8:26pm =============== Παράθεση από dim_dim: “Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα τη ROM 7.11.2 πήγαν όλα καλά. Μετά την εγκατάσταση μου εμφάνισε μια αρχική οθόνη που δεν τη θελω που λέει shortcut notes calendar cricket Πώς φεύγει? Ευχαριστώ πολυ ” Το βρήκα παιδια ήταν ο έξυπνος βοηθός. Συγ…
-
Άρα λοιπόν έτσι περναω rom και δεν σβήνεται τίποτα.Σωστα? Το πρωί πήρα backup όλη τη rom από το twrp, τσεκαρα όλα τα κουτάκια που είχε και βγήκε περίπου 10gb. Αυτό το backup μέσα έχει και τις φωτογραφίες μου? Πρέπει να το μεταφέρω σε pc η δεν επηρεάζεται όταν είναι μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευης με τις αλλαγές rom?
-
Παιδια καλησπερα, Αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και ειχε ηδη φορτωμενη την XTRV. Το κινητο πεταει στην κυριολεξια και η ROM ειναι παρα πολυ καλη 3 μερες τωρα που το δουλευω. Διαβασα αρκετα πραγματα στο φορουμ αλλα θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα: Δεν θελω να σβηστουνε δεδομενα απο το κινητο μου μονο να περασω τη νεα ROM Οταν θα βγει η νεα ROM, κατεβαζω το zip απο τον server. Μπαινω στο TWRP και κανω wipe dalvik cache και cache MONO. Μετα φορτωνω το ZIP μεσα στη συσκευ…
-
Καλη τυχη σε ολους μας!!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
dim_dim - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτο ξαναπες το... Ντυνομαι και ταυτοχρονα ετοιμαζω και το κινητο να προλαβω...χαχαχαχα!