Το safety net τελικά αποτυγχάνει αν έχει απλά απλά και μόνο ξεκλειδωθεί ο bootloader. Μόλις πριν λίγο δοκίμασα να τον κλειδώσω και ένα testing application που εγκατέστησα μου έβγαλε "επιτυχία". Αμέσως τον ξαναξεκλείδωσα και αποτυγχάνει και πάλι. Να λοιπόν που έχει τελικά παρενέργειες ακόμα και το "αθώο" ξεκλείδωμα...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Το safety net τελικά αποτυγχάνει αν έχει απλά απλά και μόνο ξεκλειδωθεί ο bootloader. Μόλις πριν λίγο δοκίμασα να τον κλειδώσω και ένα testing application που εγκατέστησα μου έβγαλε "επιτυχία". Αμέσως τον ξαναξεκλείδωσα και αποτυγχάνει και πάλι. Να λοιπόν που έχει τελικά παρενέργειες ακόμα και το "αθώο" ξεκλείδωμα...
-
Αν είσαι με xtrv, θα πρέπει να φλασάρεις μια επίσημη fastboot rom με miflash και να επιλέξεις flash all and lock.
Αν είσαι ήδη με επίσημη, μπαίνεις σε fastboot mode και απλά δίνεις την εντολή fastboot oem lock.
Έχοντας xtrv δεν κλειδώνουμε ποτέ τον bootloader διότι δεν θα μπαίνει στο σύστημα
Φυσικά φροντίζεις για αντίγραφα ασφαλείας εννοείται -
fastboot oem lock ή πέρασμα fastboot rom με επιλογή flash all lock.
Όπως είπε και ο Γιώργος μόνο με official rom. -
Καλημερα και χρόνια πολλά. Επειδή σε λιγες ώρες θα γίνω κάτοχος του Xiaomi Redmi Note 4X 32GB Dual Sim Black - Κινητό Smartphone - Δωρεάν Παράδοση - Kotsovolos.gr , και επειδή δεν διάβασα πάρα πολλά πριν το αγοράσω απλά είδα για τον καλο επεξεργαστη του και μπαταρία του, καθώς δεν ειμαι και πολύ των κινητών, διαβάζω κάτι περίεργα για μπάντες και αναβαθμίσεις, κάτι με global edition και τετιια. Ξέρει κανείς αν το παραπανω κινητό που αγορασα είναι οκ όσο αφορά αυτά? Γτ έχω αρχίσει και ψιλοφοβαμαι :p, σε λίγες ώρες το περιμένω, ευχαριστώ πολύ. Η αγορά έχει γίνει από το συγκεκριμένο κατάστημα για αυτό το έβαλα (αν παίζει ρόλο) οχι λόγο διαφιμησης προφανώς
-
Εφόσον το αγόρασες από τον Κωτσόβολο είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την έκδοση Global, οπότε μην έχεις καμιά ανησυχία.
Με το καλό να παραλάβεις -
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και ανακουφιστική απάντηση. Ελπίζω να είναι όσο καλό διαβάζω από τα λίγα που είδα.
Σε ευχαριστώ και παλι
-
Είναι πολύ καλό κινητό. Θα το ευχαριστηθείς
-
Καλημερα και χρονια πολλα.
Μετα απο αναβαθμιση απο stable σε dev πλεον εμφανιζεται στην 1η οθονη ενα μενου με καποιες συντομευσεις(εξυπνος βοηθος). Πως μπορω να το κανω να εξαφανιστει γιατι δε φευγει με τιποτα.
Στο Μi 5s plus που εχω ειχε επιλογη εξυπνου βοηθου στις ρυθμισεις-->αρχικη οθονη το απενεργοποιησα και εφυγε.
Σε Note 3 pro και 4Χ δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη, φευγει με καποιο αλλο τροπο?
Ευχαριστω -
Επανέρχομαι στο θέμα του VoLTE μετά από μερικές μέρες που το έχω ενεργό. Με λίγα λόγια, όσοι χρειάζονται να αλλάζουν συχνά τις ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων ξεχνάνε το VoLTE προς το παρόν. Η ρύθμιση δε δουλεύει καθόλου, και μάλιστα μου ενεργοποιήθηκε ο τηλεφωνητής, σαν να έγινε reset η γραμμή. Αναγκάστηκα να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών να μου τον κλείσουν και να μου ενεργοποιήσουν την ειδοποίηση κλήσεων χωρίς ειδοποίηση του καλούντα. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κλήσεις φωνής, μιλάω κανονικά.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Ο/H dim_dim έγραψε:
φευγει με καποιο αλλο τροπο?
=============== Δεκ 28th 2017, 11:08am ===============
Ο/H traganeus έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει έστω με pm κάποιο κατάστημα για αγορά του κινητού απο ένα φίλο? Αυτό που μας καίει πιο πολύ είναι οτι δεν ξέρει να κάνει κάποια παρέμβαση για αλλαγή rom στο κινητό, οπότε το θέλουμε όσο το δυνατόν πιο "έτοιμο"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα