Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Ναι επιτέλους έκανε boot και ναι έχει ελληνικό μενού … προσπάθησα έτσι για το γαμότο να ξεκλειδώσω και το bootloader αλλά τίποτα πάλι το ίδιο μήνυμα στο 50% επίσης τώρα δεν εντοπίζει ούτε το κινητό στο mi.cloud ενώ πρώτα τον εντόπιζε … λέει ότι είναι απενεργοποιημένο το find device ενώ δεν είναι … καμία ιδέα ? εννοείτε ότι μπαίνω με τους ίδιους κωδικούς…

• Αλήθεια θα έχει ελληνικό μενού ? … βασικά ακόμα είναι στην διαδικασία έχει γέμιση η μπάρα και έφυγε και τώρα έχει το σήμα Μ και από κάτω τρέχουν οι τελίτσες αλλά αργεί … πιστεύω να μην κολλήσει

• Λοιπών την 7,3,9 δεν την περνούσε με το update αλλά την 7,3,23 την περνά τι κάνω μετά ? προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader ?

• για να δοκιμάσω με uptade πάλι...

• Ποια developer globar να κατεβάσω ? και άμα την κατεβάσω να την περάσω με flasht tool ? Να θυμίσω ότι έχω κλειδωμένη bootloader. Ευχαριστώ

• Με update δεν μου επιτρέπει απλά θέλω να βάλω ελληνικό μενού με ότι είναι δυνατών Θέλω την διαδικασία και τα βήματα για να βάλω επιτέλους ελληνικό μενού ευχαριστώ.

• Καλησπέρα στην κοινότητα Επειδή είμαι έτοιμος να φλασαρο το κινητό μου είπα να ζητήσω τα φωτά σας πριν κάνω καμία πατατιά .. Είμαι κάτοχος ενός xiaimi redmi note 4 mtk nikel dual sim 3gb ram 64gb rom miui global 8.0 stablel 8.0.4.0 mbfmidg κλειδωμένο bootloader. Το ζητούμενο είναι να περάσω ελληνική rom ..αλλά όσο διαβάζω μπερδευωμε.. Πρώτον Παράλου που έχω πάρει οκ για ξεκλείδωμα και δεν γίνετε τίποτα κολάειforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33238/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachm…

• Παράθεση από makis1024: “Από τον updater πέρνα την, κατέβασε την, choose update package, κάνε την μετάβαση και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Με την 7.3.9 θα δοκίμαζα να ξεκλειδώσω, οι μετά από αυτήν την ρομ δυσκόλεψε πχ το redmi 4 pro στο ξεκλείδωμα, μπορεί να ισχύει και για το Nikel. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33163/ ” Προσπάθησα με το update να περάσω την global developer 7.3.9 αλλά παίρνω το μήνυμα cant verify update couldn’t’verify package…..

• XIAOMI REDMI NOTE 4 MTK 3GR RAM 64 GB ROM DUAL SIM Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα τα πάντα όμως και δεν έχω καταφέρει να ξεκλειδώσω το bootloader καθώς παίρνω το μήνυμα στο 50% λέω να περάσω μια global developer όπως λένε όλοι και μετά να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία ? γιατί διαβάζω διάφορα μέσου flashtool η από την αναβάθμιση , και ποια global developer να κατεβάσω για το κινητό Εάν επακολουθήσω τις οδηγίες από το link MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downlo…

• Παράθεση από fog: “Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με διαφορές στα κινητά, αλλά σε μένα υπήρχε και πριν ξεκλειδώσω και συνεχίζει. Η αλήθεια είναι πως δεν το πέτυχα αυτό σε οδηγό σαν προϋπόθεση, αλλά ήμουν σίγουρη ότι τα άλλα ήταν όλα σωστά, οπότε άρχισα να ...σκάβω στις ρυθμίσεις να βρω τι εμπόδιζε τη διαδικασία. ΥΓ. Ίσως η διαφορά στον επεξεργαστή να παίζει ρόλο και δεν υπάρχει. ” Παράθεση από demakhs: “ακολούθησες ευλαβικά όλα τα βήματα στον οδηγό της υπογραφής μου? από θέμα drivers είσαι εντάξει, α…

• μια λυση βρε παιδια.... Κρίμα να μείνει εκεί το θέμα και να μην μπορέσω να ξεκλειδώσω το bootloader ....

• Παράθεση από fog: “Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα, έχοντας όμως global china και πληρώντας τις προϋποθέσεις που είχα βρει στον αντίστοιχο οδηγό ξεκλειδώματος και αυτές στην υπογραφή του @demakhs. Αυτό που σε μένα έκανε τη διαφορά και ξεκλείδωσα μετά αμέσως, είναι πως παρατήρησα ότι στις Ρυθμίσεις->Additional settings->Developer options δεν ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή: OEM unlocking (Allow the bootoader to be unlocked). Δεν χάνεις κάτι να το κοιτάξεις και αυτό. ” Παράθεση από fog: “Αντιμετώπισα…

• έχω μπει με τους ίδιους κωδικούς και με id η αριθμό τηλέφωνου χωρίς αποτέλεσμα . από υπολογιστή το find device στο mi cloud μια χαρά εντοπίζει την συσκευή...!!!! =============== Μαρ 27th 2017, 5:36pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό σημαίνει πως βλέπει διαφορετικό λογαριασμό δηλωμένο στην συσκευή από αυτόν που έχει δηλωθεί στο Mi-Account και πήρε άδεια για ξεκλείδωμα. Κάνε διαγραφή του λογαριασμού που έχεις δηλώσει στην συσκευή σου, και ξανά δήλωση του λογαριασμού σου, όμοιο με αυτόν…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33065/

• Γεια σας και πάλι Έχω τώρα το έξεις πρόβλημα πήρα το ΟΚ για ξεκλείδωμα του bootloader αλλά ενώ συνδέομαι με το ίδιο κωδικό στο κινητό και στο pc όταν κάνω unlock περίπου στο 50% παίρνω αυτό το μήνυμα , foto, έχω δοκιμάσει πολλές φορές χωρίς επιτυχία μέχρι και ip άλλαξα με vpn αλλά χωρίς αποτέλεσμα έχει κάνεις αντιμετώπιση αυτό το πρόβλημα Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33052/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33057/ =============== Μαρ 27th 2017, 3:27pm ==========…

• Ευχαριστώ για την απάντηση Η Φώτο είναι πριν το ξεκλείδωμα βασικά έχω πάρει το μήνυμα με την έγκριση και θα κάτσω σήμερα να κάνω την διαδικασία του ξεκλειδώματος και της εγκαταστάσεις ευχαριστώ..

• Γεια σας Πρόσφατα απέκτησα ένα xiaomi redmi NOTE 43gb ram 64gb rom dual sim ΜΤΚ . χωρίς ελληνικό μενού . Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ακλουθώντας τις οδηγίες σας και ευχαριστώ για αυτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32982/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32983/ Το αίτημα έγινε δεκτό αυτό που θα ήθελα να με βοηθήσετε είναι πια rom να κατεβάσω από τις παρακάτω η κόπια άλλη για το κινητό μου καθώς έχω μπερδευτεί ευχαριστώ .. Xiaomi Redmi Note 4 (Nikel) Xiaomi R…