Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 109.
-
Δεν υπάρχει ούτε βίδα για Kate στους προμηθευτές δυστυχώς.
-
5η φορά επιτυχημένης χρήσης του οδηγού! Επαναφέρει και κάμερες που δεν εστιάζουν δεν είναι μόνο για Prox,gyro, accel, κτλ
-
Αναμένουμε και εμείς από τον «τζαμτζή» μας να μας στείλει τις KATE οθόνες.
-
Αποστολή από mygad
ΜήνυμαΠαράθεση από Bill Bekiaris: “Εγώ έκανα τη παραγγελία 17 του μήνα και παρέλαβα χθες το πρωί. Καθόλου άσχημα αφού έπεσαν και οι αργίες στη μέση. Με ξένισε λίγο το ότι ήρθε να μη ευρωπαϊκό φορτιστη αλλά φροντισαν να υπάρχει αντάπτορας στο πακέτο. Δυστυχώς το πακέτο του κινητού μέσα δεν είχε ακουστικά (MiMax Prime) ενώ όσα reviews είδα τα είχαν μέσα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής πακέτο να περιέχει ακουστικά από Xiaomi και μας έρχονται όλα σφραγισ…
-
Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από mygadgr: “ ” Με carbon? Al-Mi-ght for our right! ” Στα Specs και το μάρκετινγκ της Lenuo γράφει AGC Carbon fiber. Πάντως είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με no-brand/generic. =============== Φεβ 3rd 2017, 1:24am =============== Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, δεν βάζω σύνδεσμο. Νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το κουπονάκι! (Hidden Content) ** Αν δεν επιτρέπεται, σβήστε το ή μετακινήστε το όπου επιτρέπεται **
-
Δικά μας Stats Redmi 3s με πρόβλημα SIM/Cellnetwork... τουλάχιστον 15% "fail". Αλλά γιατί "fail" σε quotes;; Γιατί, η Xiaomi το φτιάχνει, αλλά δεν μας λέει πως. Παρατηρήσαμε σε συσκευές που στείλαμε πίσω με αυτό το θέμα, να επιστρέφουν άθικτες (ίδια IMEI, S/N, κτλ.) και να δουλεύουν κανονικά. Δεν μας λένε τίποτα (κλασσική Xiaomi) πως το φτιάχνουν να βγούμε και από τα έξοδα πάνε-έλα Ελλάδα-Κίνα-Ελλάδα. Υ.Γ. Να βάλουμε κάνα Bounty μήπως και βρεθεί κάποιος με μια μόνιμη λύση;
-
Σοβαρό πρόβλημα με Redmi Note 4! Κόλλησε το logo και δεν ανοίγει με τίποτα! SOS!!
mygadgr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜήπως είχες ενεργό mi account και dev mode ανοιχτό; Για να δοκιμάσεις ξεκλείδωμα και να βάλεις την ROM του φόρουμ.
-
Παράθεση από antonis73: “Καλησπερα παιδια.Μολις πηρα το LETV LE 1 PRO X8OO (CN).To κινητο ειχε περασμενη την 5.8.017s CUOCO92 ΕΚΔΟΣΗ 6.0.1 marsmallow.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση καθως στο συστημα ειναι μολις 13 gb ελευθερα απο τα 32.Δεν ειδα καποια ρομ μεσα οποτε μπορει να την εχουν σβησει.Εχει κανονικα TWRP το 3.0.2 απο οτι ειδα.ΠΟΙΑ ρομ πρεπει να κατεβασω γιατι δεν ξερω ετσι οπως ειναι μεσα στο θεμα και πως θα την κανω εγκατασταση?Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει.…
-
Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν είναι αλλά είναι σίγουρα με official global rom, επίσης από το mygad δεν χάνεις την εγγύηση εάν κάνεις unlock bootloader και βάλεις την ελληνική ρομ ” Σωστά! Δεν χάνει τίποτα, εφόσον επιστραφεί μπορούμε να περάσουμε official και να κάνουμε diagnostics όλα ΟΚ. Ακόμα και soft-brick, λίγο υπομονή από το service και θα το πάρει πίσω με Official ROM. Hard-brick είναι το δύσκολο μέρος, αλλά αν δεν μας κάνει νάζια η μαμά Xiaomi τότε πάλι παίρνεις πίσω με Official ROM. …
-
Παράθεση από Vaerel: “Πρωτο ποστ, πρωτη φορα xiaomi και πρωτη φορα τοσο μεγαλη οθονη! Περιμένω το mi max σε κανενα 10ημερο (αμαν και αυτοι οι κινεζοι με την περιεργη πρωτοχρονια) το πηρα απο το mygad που γραφει... "Official Global ROM Greek Με έπισημο Ελληνικό Μενού - MIUI v8.1" Επειδη δεν με λες και χακερ, θα την παλεψω με αυτην την ROM ? Θα κανει αναβαθμίσεις κτλ? ” Αν δεν κάνει καμιά πατατιά η Xiaomi (βλ. Rn4) θα πάρει κανονικά αναβάθμιση. Επίσης, αν δεν σου αρέσει η Official ROM, περνάς ότι …
-
Αποστολή από mygad
ΜήνυμαΔυστυχώς μα δυστυχώς δεν ήμασταν σωστά ενήμεροι για την Κινεζική Πρωτοχρονιά (πρώτη μας φορά, δεν υπήρχαμε πέρσι να το ξέρουμε) και πως οι αργία/άδεια τους ξεκινούσε από 22-23 Ιαν. και όχι 27 που είναι και η ημέρα που γιορτάζουν την πρωτοχρονιά τους. Αποτέλεσμα, παραγγελίες δικές μας από τους προμηθευτές με ημ/νια 6-Ιαν, 12-Ιαν, 16-Ιαν, 19-Ιαν να είναι στην DHL Hong-Kong(bong) κολλημένες στο traffic που όλοι προσπαθούν να παραγγείλουν πριν την αργία τους. Το λεκτικό «4 με 10 εργάσιμες» το καλύπτ…
-
δεν εχω πληκτρολογιο
ΜήνυμαΓνωστό πρόβλημα στην Global ROM 8.1.4.0