αφου το κινητο ειναι dual standby.... οχι dual active
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud&hl=el
αυτο χρησιμοποιω κ ειναι πολυ καλο !!!
(εχει κ free εκδοση) -
Εγώ χρησιμοποιώ το KeepassDroid Και έχει και εφαρμογή για τον υπολογιστή και γενικά είναι πολύ βολικό!!
-
Δεν έχει σημασία το dual stanby με αυτό που ανέφερα. Είναι για άλλη δουλειά αυτό που λες. Ευχαριστώ
-
Ο/H Sifis x έγραψε:
@BanditGR
Άρχισα να χρησιμοποιώ password manager για να θυμάμαι τους κωδικούς επειδή είχα τον ίδιο στα όλα και έγινε κάτι με έναν φίλο μου και άρχισα να χρησιμοποιώ διαφορετικούς/ή τυχαίους.
).
-
Ο/H mikelost έγραψε:
Δεν έχει σημασία το dual stanby με αυτό που ανέφερα. Είναι για άλλη δουλειά αυτό που λες. Ευχαριστώ
Όταν κάλεις κάποιον η κεραία σου χρησιμοποιείται για την κλήση gsm και κόβει το 3G 4G.
Θα ήταν ανοιχτά τα δεδομένα ενώ μιλάς μόνο αν ήταν dual active και όχι dual stand by και εφοσον μιλούσες με την κάρτα που χρησιμοποιεις ΜΟΝΟ για κλήσεις.
Δεν μπορείς να σερφαρεις μέσω δικτύου εν ώρα κλήσης.
Με την προηγούμενη rom που είχες μπορούσες;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Το ξέρω αυτό που λες κ στην προηγούμενη μπορούσα να το κάνω. Εξάλλου όταν κάνεις φωνητική κλήση δεν κόβονται τα δεδομένα απλώς πάνε σε 3G. Δεν μιλάω για φωνητική κλήση σε 2 sim μιλάω στην μία φωνητική κ στην άλλη δεδομένα μόνο
-
Συμφωνώ ,δεν είχα σκοπό να βάλω τέτοιο αλλά έβγαλε έναν που μου άρεσε πολύ οπότε τον κράτησα σε μερικά και στο Google account έχω έναν που θυμάμαι.Χρησιμοποιώ το Enpass που συνδέεται με το google drive, Dropbox,Onedrive και 2-3 άλλα clouds για να μπορείς να επιλέγεις και είναι δωρεάν μέχρι 20 κωδικούς που είναι υπεραρκετό για μένα.Επίσης έχει και δωρεάν εφαρμογή για pc.
-
Πάλι έγινε απόσυρση της 8.1 Global
-
διαβασα σε αναρτηση ενος
After come ota update to last stable room v 8.1.4 0
Its come more slower, even the mode is performance its lagi in almost games
αλλος εχει θεματα με μπαταρια.... -
Καλησπερα σε όλους!!
Μόλις σήμερα απέκτησα το redmi note 4 με official ελληνική rom και ota updates τώρα έχει την 7.1.12 beta έχω βάλει να κάνει αντίγραφο ασφαλείας και έχει κολλήσει ρε παιδιά πολύ ώρα χωρις να εχω τίποτα πέρα από επαφές και τρεις εφαρμογές fb messenger viber στο redmi note 3 pro έκανε 5' γνωρίζει κανείς κάτι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα