Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
δεν ήταν μπηχτή για σένα, θα τα μάθεις όλα με τον καιρό.....πλάκα με τον takis κάνω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ποια είναι η miui version που σου γράφει μέσα στο about phone?
Είναι η Global 7.1.12 Beta
Στο mi account μου βγάζει την εικόνα αυτή και όλα είναι ενεργά εκτός από μηνύματα και ιστορικό κλήσεων που όμως δεν ενεργοποιούνται. Πατάω το κουμπάκι για να τα γίνουν ενεργά και μου βγάζει πάλι το μήνυμα για sms το οποίο δεν έρχεται ποτέ και κλείνει μόνον του το κουμπί.
Στο find device την συσκευή την βρίσκει με μία σχετική απόκλιση κάποιων εκατοντάδων μέτρων……
Στην παρακάτω εικόνα πρέπει να συμπληρωθούν όλα;;
-
τότε δεν μένουν και πολλά να κάνεις....
εγώ θα του σβουντούραγα factory reset μέσα από το twrp χωρίς.....φόβο και πάθος!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ θα του σβουντούραγα factory reset μέσα από το twrp χωρίς.....φόβο και πάθος!!!!
-
-
κατεβασαν την τελευταια εκδοση... οποτε η τωρινη (8.0.4.0) δεν εχει....
Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια
το μυαρο μουρλια ειναι!!! -
εχει καταφερει κανεις να περιορισει τα wakelocks απο xiaomi framework εχω κλεισει συγχρονισμο απο mi account
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Όσον αφορά τον 625 είναι ενα κλικ κάτω απ τον 650 σε θέμα απόδοσης, αλλά υπερτερεί σε κατανάλωση μπαταρίας.
Για το μαύρο χρώμα ωραίο μεν, αλλά μένει να αποδειχθεί η ποιότητα της βαφής του. -
Ο/H lak100 έγραψε:
εχει καταφερει κανεις να περιορισει τα wakelocks απο xiaomi framework εχω κλεισει συγχρονισμο απο mi account
=============== Ιαν 19th 2017, 2:04pm ===============
Ο/H netblaster έγραψε:
Όσον αφορά τον 625 είναι ενα κλικ κάτω απ τον 650 σε θέμα απόδοσης, αλλά υπερτερεί σε κατανάλωση μπαταρίας.
Για το μαύρο χρώμα ωραίο μεν, αλλά μένει να αποδειχθεί η ποιότητα της βαφής του.
Στο πρώτο θέμα, αν κάνει και αυτό 6 μήνες για να πάρει 2 Global Stable (+3 αποσυρμένες), τότε καλό κρασί. Αισιοδοξώ όμως γιατί συνήθως τα Qualcomm chipsets έχουν καλύτερη υποστήριξη από τα MTK. Βεβαίως έχουν να δουν τα μάτια μας πάλι σκηνές απείρου κάλους με τις unofficial και θα φάει η μύγα EDL mode και το κουνούπι...deep flash cable.
Για την μπαταρία τα πράγματα θα είναι σίγουρα καλύτερα, μιας και οι SnapDragon είναι πολύ πιο energy efficient από τους MTK. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
=============== Ιαν 19th 2017, 2:04pm ===============
Ο/H netblaster έγραψε:
Για το μαύρο χρώμα ωραίο μεν, αλλά μένει να αποδειχθεί η ποιότητα της βαφής του.
Στο πρώτο θέμα, αν κάνει και αυτό 6 μήνες για να πάρει 2 Global Stable (+3 αποσυρμένες), τότε καλό κρασί. Αισιοδοξώ όμως γιατί συνήθως τα Qualcomm chipsets έχουν καλύτερη υποστήριξη από τα MTK. Βεβαίως έχουν να δουν τα μάτια μας πάλι σκηνές απείρου κάλους με τις unofficial και θα φάει η μύγα EDL mode και το κουνούπι...deep flash cable.
Για την μπαταρία τα πράγματα θα είναι σίγουρα καλύτερα, μιας και οι SnapDragon είναι πολύ πιο energy efficient από τους MTK.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα