Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.

• Όλα φαίνονται να λειτουργούν τέλεια τώρα στην ελληνική 7.3.2 stable. Λύθηκε και το θέμα με την οθόνη που όταν ήμουν σε κλήση δεν ενεργοποιούνταν όταν απομάκρυνα το τηλέφωνο από το αυτί μου. Έκανα επανεκκίνηση και είναι κομπλέ. Το μόνο που νομίζω σχεδόν βέβαια ότι είναι χειρότερο από την κινέζικη DEV είναι η αυτονομία. Θα το παρατηρήσω όμως εν καιρώ γιατί 2 μόλις μέρες που έχω την ελληνική τις τα έχω βγάλει λίγο τα ματάκια με ρυθμίσεις όλη την ώρα και διάφορα πράγματα... Όταν θα πέσει η χρήση που…

• @filthydwarf & @Applesnk , @piniata7 Λοιπόν παίδες μόλις βρήκα τη λύση στο αγγλικό φόρουμ που είχαν και άλλα παιδιά το ίδιο θέμα!! Δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι ρυθμίσεις που μου λέτε για face detection, beautify & age/gender. Για να φτιάξουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα στην MIUI 7 κάνουμε τα εξής: 1) Ανοίγουμε την εφαρμογή της κάμερας. 2) Αλλάζουμε στην μπροστινή κάμερα. 3) Πατάμε και κρατάμε κρατημένο το αριστερό πλήκτρο αφής (≡). (κανείς δεν το ανέφερε αυτό) 4) Το μενού που μας εμφανίζει είναι…

• Παράθεση από filthydwarf: “την μπροστά αφορά. η πίσω δεν έχει face detection. μόλις το δοκίμασα ” @filthydwarf μα πως είναι δυνατόν σε εμένα να βγάζει τετραγωνάκι και η μπροστινή κάμερα και να ακολουθεί το πρόσωπό μου ακόμη και όταν έχω κλείσει το face detection και το beutify και το Age and Gender; Επίσης μια χαρά έχει σε εμένα face detection και η κύρια/πίσω κάμερα όπως και την λειτουργία της ηλικίας/γένους όταν είναι ενεργοποιημένη. Παράθεση από Applesnk: “είναι μια επιλογή στις ρυθμίσεις της…

• Παράθεση από jazzu4ia: “...ξέρει κανείς πως συμπεριφέρεται το adguard που δεν απαιτεί root, σε σχέση με το adaway ;; ” Το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή και δουλεύει εξαιρετικά!!

• Παράθεση από filthydwarf: “@referravag υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάμερας , face detection. αν ειναι ενεργοποιημένο αν εντοπίσει πρόσωπο κάνει mirror την φωτογραφία ” Συμφορουμίτη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όπως εξήγησα όμως και στο post με τις φωτογραφίες που έχω παραθέσει, το μενού με τις ρυθμίσεις μέσα στο οποίο υπάρχει και το face detection, αφορά μόνο την κύρια κάμερα. Την πίσω!!! ΌΧΙ την μπροστινή... Και εξηγώ. Ακόμη και απενεργοποιημένο να έχω το face detection η μπροστιν…

• @filthydwarf αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου δείξεις την ρύθμιση; Έχω κοιτάξει όλες τις επιλογές στην εφαρμογή της κάμερας και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που λες. Mirror υπάρχει μόνο σαν φίλτρο στην δεξιά καρτέλα της κύριας κάμερας παρέα με όλα τα υπόλοιπα φίλτρα. Δεν μιλάω για αυτό το πράγμα εγώ. Άλλο πράγμα λέω. Με την μπροστινή κάμερα, άλλες φορές βγάζει κανονικά και άλλες ανάποδα. Να δες παρακάτω δύο πρόχειρες φωτό που έβγαλα μόλις. Δες τα γράμματα στην κούτα της τιμονιέρας πίσω αριστερά μ…

• Παράθεση από referravag: “Και μια απορία για τις selfie που δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Την μία μου βγάζει κανονικά και την άλλη καθρεπτισμένη την φωτογραφία κατά τον κατακόρυφο άξονα. Τι παίζει με αυτό; Δεν μπορεί να μείνει σταθερό; ” Παιδιά κανείς καμία ιδέα για το τι παίζει με το παραπάνω πράγμα στις selfie? Τι εννοώ; Θέλω να βγάλω μια selfie ας πούμε δίπλα σε ένα άγαλμα. Στέκομαι στα αριστερά του αγάλματος. Ξεκινάω λοιπόν και τραβάω selfie και άλλες φορές με βγάζει κανονικά στα αριστ…

• Παιδιά παρατήρησα στην ελληνική 7.3.2 ένα bug που δεν το είχε η κινέζικη ρομ. Όταν είμαι σε κλήση και πλησιάζω το τηλ στο αυτί σβήνει η οθόνη αλλά μετά δεν ξανά ανοίγει όταν το απομακρύνω... Πρέπει να πατήσω δύο φορές το power button. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Και μια απορία για τις selfie που δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Την μία μου βγάζει κανονικά και την άλλη καθρεπτισμένη την φωτογραφία κατά τον κατακόρυφο άξονα. Τι παίζει με αυτό; Δεν μπορεί να μείνει σταθερό;

• Κανονικά το 4G με την 7.3.2 την ελληνική στην Κόρινθο! Δεν ξέρω τι λένε οι ταχύτητες μόνο ότι μου έφαγε τα ΜΒ! Screenshot_2016_05_27_18_28_19_org_zwanoo_androi.png

• Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κι εγώ από τα ξημερώματα την ελληνική 7.3.2 stable!! Εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά και νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο από την china dev. Το μόνο που κρατώ με ερωτηματικό είναι ότι μάλλον πρέπει να καταναλώνει την μπαταρία γρηγορότερα όταν είναι ανοιχτή η οθόνη. Μπορεί να είναι και ιδέα μου. Όταν είναι σε αναμονή μου φαίνεται ότι το ίδιο καταναλώνει πάνω κάτω... Το είχα στην αναμονή για ώρες που έκανε restore από το Mi Back Up και δεν έπεσε πολύ 2-3% σε 7 ώρες περίπου…

• @piniata7, @harispao μόλις πήρα τηλ στο 1285 και ακολούθησα τις οδηγίες. Μου είπε στο τέλος ότι καταχωρήθηκε το αίτημά μου και ότι θα ειδοποιηθώ εντός 24 ωρών για την ενεργοποίησή του. Ευχαριστώ και τους δύο!! @tkvkp το ξεκλείδωμα της μπάντας το έκανες με τον τρόπο που είχε γραφτεί σε αυτό το θέμα παλαιότερα εδώ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Στην ελληνική ROM είναι ξεκλειδωμένη αυτή η μπάντα από default; Μια ερώτηση ακόμη. Έχω δει και από την παρουσίαση του τηλεφώνου που έλεγε ο τύπος που το παρου…

• @harispao αν δεις καλύτερα εγώ ρωτώ για Vodafone.

• 6.5.19 china dev εδώ από την προηγούμενη παρασκευή και όλα τέλεια. Μου πήρε τέσσερις μέρες να διαβάσω το παρόν thread από την αρχή. Έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία της μπαταρίας ενώ και η ROM είναι σταθερότατη. εν αναμονή της έγκρισης του ξεκλειδώματος του bootloader αν και με προβληματίζουν τα μύρια όσα διαβάζω με την Ελληνική Rom από πολλές αναφορές σε αυτές τις 200+σελίδες. Βρήκα επιτέλους μόνος μου τι παίζει με την γραμματοσειρά με τα κενά στο Facebook μετά από πολύ κόπο μιας και κανείς δεν…

• Παράθεση από piniata7: “Παιδιά 2η ημέρα με την GTV 6.5.19, και μιας και διαβάζω για τη μείωση της αυτονομίας. Από τις 11 το πρωί μέχρι τώρα, το κινητό με πολύ αραιή χρήση, και αυτό κυρίως λίγο Viber και άντε να χρησιμοποίησα και λίγο το chrome, είδα μια πτώση από 93% σε 56%. Φωτεινότητα 50% κατά μέσο όρο, ανοιχτά δεδομένα ~3 ώρες WIFI τις υπόλοιπες, Bluetooth ανοιχτά χωρίς ζεύξη. Θα ήθελα να δοκιμάσω και την stable. Για μετάβαση από Dev σε Stable κάνουμε backup από TWRP πρώτα, μετά Factory Reset…

• Παράθεση από Dante: “Κατεβαζω και εγω τωρα 3.2 Κατεβαστε κανα θεματακι παντως,αλλαζουν απιστευτα τα εικονιδια,η μπαρα κτλ. Υπαρχουν απειρα θεματα ενω βρηκα και γραμματοσειρες που δουλευουν ωραια με τα ελληνικα. ” Dante μπορείς να προτείνεις μερικά θέματα ή γραμματοσειρές που δουλεύουν καλά με τα ελληνικά; Τα εγκαθιστούμε από τις ρυθμίσεις από τα θέματα; Το ψάχνω κι εγώ αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη.

• Καλημέρα παιδιά! Αν με βγάλει ο δρόμος από Κόρινθο για Αθήνα θα έρθω κι εγώ με το καινούριο μου Xiaomi στην συνάντηση το Σάββατο να γνωριστούμε!! Είμαι νέος στα Xiaomi και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από την οργάνωση του φόρουμ.

• Επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Διεύθυνσή (URL): vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro Ημερομηνία αγοράς: 18-05-2016 (πρωί) Αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Χρόνος που κάνατε να παραλάβετε: 1 μέρα (το επόμενο πρωί της παραγγελίας) Αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 για το κατατοπιστικό και εκτενέστατο presales chat με τη Selina. Σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Φοβερή επικοινωνία και συνεννόηση με την Selina πριν…

• @piniata7 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου! Ο λόγος που δεν θέλω να αλλάξω άμεσα στην Ελληνική δεν είναι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που την διαχειρίζονται. Απλώς 1) είναι ακόμη καινούριο το τηλέφωνο και θέλω να το δουλέψω με το λογισμικό που έχει ενώ 2) ακόμη δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό και μέχρι να μου έρθει μήνυμα για unlock από την Xiaomi (εάν μου έρθει) νομίζω ότι δεν έχω άλλη επιλογή για unlock. Υπάρχει και άλλη μία μέθοδος που αντικαθιστούμε ένα αρχείο στην…

• Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος και πανευτυχής κάτοχος του Xiaomi RedMi Note 3 Pro εδώ και μερικές μέρες από Vickmall! Έχω διαβάσει αρκετά από τα Tips και τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουμε και να ελέγξουμε στην συσκευή μας. Έχω κάνει αίτηση και στο επίσημο site για unlock του bootloader. Έχω όμως μερικές απορίες που δεν κατάφερα να εντοπίσω ψάχνοντας εδώ και στο αγγλικό φόρουμ οπότε θα ήθελα να τις καταθέσω και όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος…