Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 214.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μιας και αναφέρεστε στο πρόβλημα με τις μπαταρίες. Έχω την nohon πάνω απο 1 χρόνο. Πριν καιρό είχα το εξής πρόβλημα. Όταν πήγαινε κάποιος να με πάρει τηλέφωνο έκλεινε το κινητό και ξανα άνοιγε. Πλέον μετά την αναβάθμιση σε xtrv 9.2 (απο τα Χριστούγεννα περίπου) το κινητό κλείνει μόνο του χωρίς λόγο και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Λέτε να είναι θέμα μπαταρίας? Δεν μπορώ να θυμηθώ αν το πρόβλημα ξεκίνησε απο όταν άλλαξα μπαταρία.
-
Παιδια πέρασα την xtrv v9.2 αλλά δεν μπορώ να βρω απο πού ενεργοποιω τα animation. Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει!!
-
Παιδιά πέρασα κανονικά τη ρομ ολα καλα , απλά πως γίνεται να ενεργοποιησεις τα animation γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
-
ευχαριστω πολυ!!
-
Ωραίαα τότε θα τήν δοκιμάσω. Απο xtrvbeta1-8.1 κάνω factory reset και την περνάω? Επίσης ποια η διαφορά xtrv με arΩma?
-
Παιδιά η xtrv v9.2.2 είναι ελληνική? Αν δεν είναι περιέχει τα ελληνικά? Επίσης πως πηγαίνει το κινητό με τη συγκεκριμένη ρομ. Θέλω να την βάλω στο rn2.
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα.Όταν κάποιος με παίρνει τηλ χτυπάει μια φορά και μετά κάνει επανεκκίνηση. Αυτό δεν το κάνει πάντα.Απλά είναι πολύ σπαστικό και δεν έρχεται και μνμ μετά για να δω ποιος με πήρε. Κάποιος μου είχε πει να απενεργοποιήσω την εξοικονόμηση και να το βάλω ανενεργή.Το έκανα αλλά πάλι τπτ. Μήπως ξερετε τι φταίει? Ευχαριστώ
-
Γεια σάς παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει τελειως το κινητό. Μου το έκανε 2 φορές σήμερα. Μου το είχε ξανακάνει και μια φορά πριν λίγες μέρες. Ξέρετε απο τι το κάνει? Λέτε να φταίει η μπαταρία? Πριν ενα μήνα εβαλα την nohon.