Καλησπέρα στη παρέα, έχω χάσει επαφή με τις ROM, αν είδα καλά πλέον κατεβάζουμε τις XTRV; Αν ναι, είναι όλες σε φάση beta1, μέχρι να μπουν όλα τα scrips του AROMA; Αλλάζει η διαδικασία που περνάμε την εκάστοτε ROM; Επίσης είναι μόνο dev ROMS;
Γεια σάς παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει τελειως το κινητό. Μου το έκανε 2 φορές σήμερα. Μου το είχε ξανακάνει και μια φορά πριν λίγες μέρες. Ξέρετε απο τι το κάνει? Λέτε να φταίει η μπαταρία? Πριν ενα μήνα εβαλα την nohon.
Γεια σάς παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει τελειως το κινητό. Μου το έκανε 2 φορές σήμερα. Μου το είχε ξανακάνει και μια φορά πριν λίγες μέρες. Ξέρετε απο τι το κάνει? Λέτε να φταίει η μπαταρία? Πριν ενα μήνα εβαλα την nohon.
Ωχ μη μου λες τετοια..και ειμαι ετοιμος να παρω μπαταρια nohon.......αληθεια πηρε καποιος μπαταρια αξιοπιστη απο καπου?μπορει να προτεινει καποια και απο που?
Καλησπερα .
Μια και αποκτησα πλεον το NOTE 4 και καταφερα με πολυ κοπο να περασω την δικια μας rom , θελω να κανω μια ερωτηση .
Αυτη την στιγμη το τηλεφωνο εχει την Develop XTRVbeta1_6.12.1 .
Θελω ομως να του βαλω την Stable γιατι θα το δωσω .
Πως πρεπει να γινει η διαδικασια ?
Φτανει το "factory reset" απο το κινητο και μετα μεσω twrp ---> Wipe ---> Wipe cache + wipe dalvick/art cache + data, ?
Ή πρεπει να γινει καποια αλλη ενεργεια ?
Ευχαριστω .
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινε Ρυθμίσεις >> Μπαταρία >> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών >> και άλλαξε το "Λειτουργία Εξοικονόμησης" από Ενισχυμένη σε Ανενεργή. Μου μειώθηκαν τα απότομα shutdown όταν με καλούσαν κατά 90%. Το κάνει πολύ σπάνια.
Εχει αγορασει κανενας φορτιστη για το Xiaomi Redmi note 2 οχι τον αυθεντικο αλλα καποιον αλλον? Που να κανει την δουλεια του σωστα χωρις να κανει ζημια στην μπαταρια...
Γεια σας, μετά της δυο τελευταίες αναβαθμίσεις το gravity screen δεν δουλεύει οπως πριν. Ενώ πριν και μετά από μια μέρα! να σήκωναν το τηλεφωνο αυτο κατευθείαν αν άνοιγε τώρα μετά 10 λεπτά πρέπει να πατήσω το κουμπι. Ξέρει κανεις τη μπορει να φταιει? Επίσης και άλλες εφαρμογές μετά από 4-5 φορες ανοίγουν!!!
Redmi 5 Plus RedMi Note 2 Redmi 3
AMAZFIT Bip
Mi Bluetooth Headset
Roidmi
Mi Band 1s
Xiaomi TS Sunglasses
Yeelight
Mi Composition Scale