Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 210.

• RE: Xiaomi Mi Max

petran66 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “miui_MIMAXAlpha_6.5.31_d715d18510_6.0.zip Κατέβασε την rom και βάλτην στην εσωτερική μνήμη, πήγαινε στο update app και πάτα πάνω δεξιά της 3 τελείες "..." μετά πάτα (choose update package), πρόσεξε γιατί πρέπει να είσαι σε αυτήν την Έκδοση - (V7.3.14.0.MBCCNDC ), ουσιαστικά δλδ περνάς την rom μεσο recovery σαν update, αν είσαι στην miui 8 alpha team θα παίρνεις και OTA της alpha rom, αν δεν είσαι δεν θα σου έρχονται τα OTA. Sent from my MI MAX using Tapatalk” Ευχαριστώ πο…

• RE: Xiaomi Mi Max

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Λοιπόν... fb18fb0c81a15f7520429038ebf63ce6.jpg 9c8b26d434fc26e5df005a56ad9796b9.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk” Φίλε μου πως τη πέρασες?? Γιατί σαν update δεν υπάρχει!! Κάτι είδα στη σελίδα της Κινεζικής miui, αλλά έλεγε για ξεκλείδωμα πρώτα κλπ.!! Για δώσε τα φώτα σου!! Καλημέρα Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadioactiveToy: “Παιδιά σκέφτομαι από honorbuy ή ibuygou τις ευρωπαικές τους αποθήκες. Εσείς από που το πήρατε? Προβληματίζομαι για τη rom του που είναι η official Κινέζικη-Αγγλικά χωρίς δηλαδή playstore. Σε αυτή την περίπτωση πως το χειριζόμαστε το θέμα?” Μα δεν είναι και δύσκολο να βάλεις play store!!Στο κάτω κάτω πάρτο πρώτα με το καλό και εδώ είμαστε!! Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παράθεση από iAmLiakos: “Τι λέει το εργαλείο ρε παιδιά;;; Κανα review καμια φωτό να το χαζέψουμε λίγο!! ” Το εργαλειο δε παιζεται φιλε!!Ειναι πανεμορφο κι ας ειναι λιγο μεγαλο!! Και ταχυτατο!!Ιδανικο για καποιον που δεν εχει ταμπλετ και θελει να μπορει να εχει μαζι του μια συσκευη που συνδιαζει ταμπλετ μικρο-κιν.μεγαλο!!2 σε 1 δηλ.!!Για μενα που ειχα και το note 3 pro, δεν υπαρχει επιστροφη!!Εδω τα χαρακτηριστικα του: Xiaomi Mi Max - Full phone specifications

• Παράθεση από Ampelift: “Ετσι ετσι... Για να μαζευόμαστε η κάτοχοι Mi Max... Αυριο πρώτα ο θεος θα πάρω την Miui 8 alpha απ οτι μου είπαν στο en.miui.com ,αντε να δουμε... ” Φανταζομαι αναφερεσαι στην αναβαθμιση απο miui 7 σε 8 ετσι?

• Καλησπέρα στη παρέα!!Άντε να οργανωθούμε σιγά-σιγά!!

• Καλησπερα στη παρεα!Θελω να ρωτησω,το google play apk απο που το κατεβασατε-οσοι το βαλατε-για να δουλευει σωστα?Εγω εβαλα το google play v2 νομιζω κι εχω κανονικα play store,αλλα οι επαφες μου δε συγχρονιζονται!!Ενω φυσικα μπηκε με ολα και το contact sync!Και νομιζω ουτε το ημερολογιο.Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να δουλευουν ολα σωστα?Ελληνικα δε νομιζω να εχει ετσι?Σαν εφαρμογη εννοω.Επισης,μηπως να ανοιγαν ενα νημα οι φιλοι διαχειριστες και για αυτη τη συσκευη?Να μαζευομαστε σιγα…

• Παράθεση από Ampelift: “Παράθεση από petran66: “Παράθεση από ktsak: “petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω .... ” Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι…

• Παράθεση από ktsak: “petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω .... ” Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι οτι το ξεκλειδειμα με περιμενει!!

• Παιδια,εδω ποτε υπολογιζετε να ασχοληθειτε με το συγκεριμενο?Ρωταω γιατι πουλησα το rn3pro που ειχα και αυριο θα εχω αυτο!!

• Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγει η 7.3 για το rn3pro? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά, μετά από δύο σωστές φορτίσεις κι ενώ μετά τη πρώτη μου έβγαλε 9+οθόνη, με δύο ώρες τηλ.τρεις ώρες wifi κλπ.,τώρα βλέπω πως με ούτε δύο ώρες οθόνη έπεσε στο 62%!!!Με την ίδια χρήση αναλογικά.Γιατί άραγε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

petran66 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από guantanamo4: “εχω την εντυπωση πως σε δικτυο WIND/Q δεν ερχεται μηνυμα τουλαχιστον στο δικο μου δεν ηρθε ποτε” Ναι,έχει αναφερθεί από πολλούς αυτό!Και εγώ ποτέ δε πήρα μνμ.Παρόλα αυτά στις 11 μέρες ξεκλείδωσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από flowin_through: “Άλλο το 30 μέρες για άλλο ξεκλειδωμα και άλλο 30 μέρες για άλλη αίτηση. Δηλαδή περιμένεις 30 μέρες, κάνεις αίτηση και μετά άλλες 10+ μέρες; Πάντως πολλοί έχουν αναφερει ότι ξεκλειδωναν τη μία συσκευή μετά την άλλη, ότι δηλαδή η αίτηση εγκρίνεται άπαξ για ένα λογαριασμό. Επίσης, εμένα έχει περάσει μήνας από τότε που έκανα την (πρώτη) αίτηση. ” Αν περασε ενας μηνας τοτε τι σκας? Κανε απλα μια νεα βαζοντας τη νεα συσκευη!Και περιμενεις κανονικα 10+μερες για το ξεκλειδω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Ρε παιδιά, αν ξεκλειδωσουμε ένα κινητό, μετά ξανακάνουμε αίτηση ή απλώς περιμένουμε; Δεν βλέπω πουθενά τη σελίδα που είχα κάνει αίτηση αρχικα, μόνο το link για να κατεβάσω το unlock tool, όπως το link στο πρώτο μήνυμα. Έχω ξεκλειδώσει ένα redmi 3 και τώρα θέλω να ξεκλειδώσω άλλο ένα.” Φίλε μου μόλις πριν 2-3 ποστ,αυτό αναφέρεται!!Πρέπει να περιμένεις 30 μέρες για να κάνεις νέα αίτηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από loylas: “Καλημερα απο Πατρα. Εχω ακολλουθησει την διαδικασια για να ξεκλειδωσω το redmi 3 note εδω κ 10 μερες. ποτε θα ερθει αυτο ατιμο το μυνημα;; εχω καρτοκινητο wind. Παιζει καποιο ρολο;” Καλημέρα.Έχει ειπωθεί πολλές φορές!!Από την 11η μέρα και μετά άρχισε να προσπαθείς!!Εμένα την 11η ξεκλείδωσε χωρίς να μου έρθει κάποιο μνμ.Πρόσεχε μόνο να ταιριάζει ο λογαριασμός σου mi account της συσκευής σου με αυτή που βάζεις στο εργαλείο ξεκλειδώματος στο κομπιούτερ. Στάλθηκε από το Redmi N…

• RE: kseklidwma

Μήνυμα

Παράθεση από Dogge: “kalispera eimai neos sto forum kai tha ithela mia boithia.edw kai 2 meres exw stin katoxi mou ena redmi note 3 pro to opio exei mono agglika kai kinezika. epidi eimai arxarios se auta tha mporouse kapoios na me boithisei na brw mia lisi; apo oti diavasa prepei prwta na to seklidwsw kai meta na perasw mia elliniki rom.” Ακριβώς αυτό που λες!!Δες τον οδηγό με της οδηγίες ξεκλειδώματος για να κάνεις αίτηση κλπ. κι εδώ είμαστε.Α,αν μπορείς γράφε κανονικά Ελληνικά!! Στάλθηκε από …

• κ.κ.συντονιστές,βάλτε τον οδηγό του αγαπητού @lallasgr στη πρώτη σελίδα,μαζί με τους άλλους οδηγούς,αν δε το έχετε κάνει ήδη!! Φίλε @lallasgr ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά!!

• Επιτελους!!Τα καταφερα!Τελικα επρεπε να μπω στο mi account της συσκευης με το email και τον κωδικο μου και οχι με τον αριθμο κινητου μου και τον κωδικο!!Για αυτο ηταν διαφορετικοι οι αριθμοι λογαριασμων!!Τελος καλο ολα καλα!Τωρα παω να περασω την Ελληνικη με τη γνωστη διαδικασια.Σας ευχαριστω...

• Παράθεση από gegoul: “Παράθεση από petran66: “Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο…