Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 112.
-
λοιπον @NasDriver kai @George Kaggelaris αυτα τα δυο βηματα που μου ειπατε ειναι να γινουν αφου μου στηλει ενα μηνυμα η xiaomi για ξεκληδωμα . το εκανα σε fastboot ekana unlock alla μου εβλε ενα μυνημα το οποιο λεει μετα απο 71 ωρες να το δω ξανα. ξαναμηλαμε σε λιγες ωρεσ ξανα
-
οπως έκανα πριν κλείσει κηνιτο vol down +power και σύνδεση με pc and unlock καλά τα λεω
-
@George Kaggelaris to έκανα αυτά δύο μετά τι κάνω;αλλά θα το κάνω το βραδυ =============== Μαι 21st 2017, 5:06pm =============== μου έβγαλε ένα μήνυμα για κοιτα
-
Παιδιά δεν έχω χρόνο με τα παιδιά πρέπει να ασχοληθώ το βράδυ. Βρήκα πως να ενεργοποιήσω το ΟΕΜ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ξανακλεισω το τηλέφωνό να μπω σε fastboot klκαι να κανω εισοδο στο mi flash unlock και μετα να πατήσω unlock. To mi unlock status είναι στις ρυθμίσεις του κηνιτο; Εκεί που ενεργοποιήσεις το ΟΕΜ
-
λοιπον έχω το mi flash unlock version 2.2.406.5 και όπως βλέπετε στη φωτογραφία κολλάει στο unlocking Αυτο συμβαίνει επειδή δεν μου έχουν στηλει ακόμη μήνυμα για ξεκλείδωμα; Ο @NasDriver μου εστηλε και άλλες version 1) 1.1.0317.1_en 2) 1.0.1225. Αυτές τις version που μου εστηλε ο φίλος κολλάνε στο πρώτο σκέλος ενώ στο 2.2.406.5 κολλάει στη φώτο που βλέπετε. Τα συμπεράσματα δικά σας δεν μπορω να ανεβασω φωτο (μεγαλο αρχειο) current account is not bound to this device veryfying device ( v ) unlock…
-
το βάζω σε fastboot συνδέω το κηνιτο στο pc και πατάω στο mi flash unlock εκεί που λέει unlock
-
Ωραία μέχρι εδώ και πως θα ξέρω αν είναι ξεκλειδωτο το τηλέφωνό μου
-
μετα από μέσα από fastboot έχει κουμπί για έξοδο και να έρθει το τηλέφωνό σε αρχική κατάσταση;
-
πολυ ωραια =============== Μαι 20th 2017, 11:10pm =============== συζητησα με @NasDriver και μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μην σταλεί μήνυμα στην wind. Έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου το mi flash unlock για να μπω να δω αν έχει όντως ξεκλειδωθει η συσκευή μου. Έκανα είσοδο με email kai password και μετά μου λέει να πατήσω volume down kai power button και να συνδέσω τη συσκευή μου στο pc με bootloader η γνώμη σας ποια είναι; Έτσι πρέπει να κάνω να δω αν έχει ξεκλειδωθει η συσκευή ;
-
Οκ μου στηλανε κωδικο το έβαλα και περιμένω να μου στηλουν μήνυμα . Πόσο κάνει ξέρει κανεις
-
ευχαριστω πολύ φίλε μου =============== Μαι 19th 2017, 6:00pm =============== και εκεί που input your name . Τι βάζω ;το νούμερο που αντιστοιχεί η το όνομα μου αλλά δεν πετυχαινει
-
μου ζητάει να γράψω το λόγο για τον οποίο πρέπει να ξεκλειδώσω την συσκευή. Sto unlock. Τι πρέπει να γράψω; Ξέρει καποιος
-
τωρα ναι κάτι καταλάβαμε πριν κάνω τα βήματα αυτά πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή πρώτα ή δεν παίζει κανένα ρόλο;
-
ρε φιλαρακο εσυ καλα τα λες και τα εξιγεις γαματα αλλα για καποιον αρχαριο του ειναι κινεζικα ολααυτα (μου φαινεται βουνο)με καταλαβαινεις
-
σορρυ φιλε δεν ξαναγραφω ετσι. απορια εχω πεσ οτι εχω αναβαθμιση στο κηνιτο και για καποιο λογο δεν την κανει. αν παω σε αυτο το λινκ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και κανω download και το αποθηκευσω στην επιφανεια εργασιασ και μετα το περνω απο κει και το περναω στο κηνιτο με αντιγραφη επικοληση θα κανω δουλεια λες;
-
me wifi kano.to programmata ayta ta exei egatastisei o @NasDriver.h epifaneia ergasias einai se leitoyrgia dokimhs windows 10 den mporo na anevaso screenshot dioti leei oti to arxeio einai megalo o ypologistis to diavazei to kinito os redmi note 3 kai moy to emfanizei stis foreites siskeyes f:\
-
καλησπερα παιδια δεχτηκα τηλεφωνο απο την κινα .μου εκανε αναβαθμιση απο 8.1.1.0 σε 8.2.3.0την κανει κανονικα και την αποδοικοποιηση και οταν κανει restart δεν την ολοκληρωνει σωστα και ανοιγει γρηγορα με αποτελεσμα να αποτυχει ξ αναβαθμιση. προσεξα οτι το τηλ εχει region μονο κινα (συστημα)μηλισα με τον @NasDriver και μου ειπε κανε εργοστ. ρυθμισεις , εκανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα θελω την βοηθεια σας το μονο που θελω ειναι να περνω ενημερωσεις κανονικα και να πραγματοποιουνται . ο λογος που απε…
-
καλημερα έχω αυτό το τηλέφωνό μου ήρθε εχθες μου ήρθε η αναβάθμιση αυτη. Η μόνη χώρα που βγάζει είναι η Κίνα . Ρώτησα τον @NasDriver μου είπε να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις . Έκανα και πάλι τα ίδια μόνο τη Κίνα μου βγάζει. Όταν κάνω την αναβάθμιση αυτή την κάνει κανονικά κάνει και αποδοικοποιηση αλλά μετά μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει απέτυχε . Γιατί δεν πραγματοποιειται η αναβάθμιση αυτή φταίει κάτι λέτε; Τι μπορούμε να κάνουμε; Το τηλέφωνό λειτουργεί άψογα αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάστασ…