Παράθεση από Antretng: “Γραψε και απο που το πηρες, ποτε οπως και χρωμα. ” Γκρι-Μαύρο το χρώμα,από gearbest με το flash sale που είχε κάνει πριν 1.5 μήνα περίπου
Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχεις official rom, σε περίπτωση που έχεις αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Έπειτα, από τη δική μου εμπειρία, έχει και αισθητές διαφορές, ξεφορτώνεσαι τα άχρηστα προγράμματα της google για παράδειγμα, έχεις παραπάνω ελευθερίες στη διαχείριση του κινητού, από εκεί και πέρα δεν είμαι και κάποιος αρμόδιος να απαντήσω πιο εξειδικευμένα...
Αναβαθμίσεις κάνεις και εσύ, δεν έχεις ανάγκη το pcsuite. Ελληνική rom βάζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή άμα θες developer rom, stable δεν πρέπει να έχει βγει ακόμα...
Δεν μπορώ να μπω δεδομένα, θυμάμαι ότι πρέπει να φτιάξω κάτι στις ρυθμίσεις της SIM, έχω φάει τα posts εδώ και δεν βρίσκω τι είχα κάνει και με τη προηγούμενη rom, υπάρχει κανείς να το υπενθυμίσει;
Με τον οδηγο για να περαστει official global, ειχα ηδη κανει για usb debug-ελεγχος bootloader και επειτα restart recovery mode, ανοιξα pc suite, δεν αναγνωρισε το κινητο οταν το συνεδεσα, οποτε shift+R flash, επελεξα την ρομ (8.1.10) και ξεκινησα το update... Εντελει το βραδυ και μετα πανω απο 1,5 ωρα σταματτησε σε καποια στιγμη η διαδικασια, η συσκευη ειχε κολλησει στο update, της εκανα restart και ανοιξε ευτυχως, απλα με την ηδη υπαρχουσα ρομ
ειμαι με ψευτορομ 8.1.10.0.0, ελεγξα οτι εχω ξεκλειδωμενο bootloader, απο τις 3 περιπτωσεις του οδηγου για official global rom , και εφοσον το pc suite δεν μου διαβαζει τη συσκευη, σημαινει οτι πρεπει να ακολουθησω τη περιπτωση #2, σωστα; εχει δοκιμασει κανεις τη νεα ρομ την 8.2.20; η να βαλω την 8.1.10; Επιχειρησα να φλασαρω την 8.1.10...εχω κολλησει πανω απο μια ωρα στο 55% του update, καμια ιδεα κανεις;