Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 119.

• RE:

kostakoutas - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από tomtrian: “ευχαριστω παιδια..αν χρειαστω κατι αλλο θα σας ρωτησω..καποια συμβουλη που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα;;” Τπτ δουλεύει απροβλημάτιστα sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tomtrian: “ναι αν σου ειναι ευκολο,γιατι το απογευμα θα αρχισω να το σεταρω και εγω” Ανεβάζω και βάζω σύνδεσμο sent from my redmi note 3 pro Google installer com.forfun.ericxiang.apk - Google Drive

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tomtrian: “οκ ευχαριστω...με το google play το κατεβασες εσυ??” Google installer και είσαι έτοιμος,ξεχνάς τους ξιαομιδες Θες να το βάλω στο ντραιβ και να στείλω σύνδεσμο; sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tomtrian: “παιδια θελω να ρωτησω με την φορτιση τι κανατε??αφησατε να ξεφορτισει την πρωτη φορα ή οχι;;το ρωταω γιατι το απογευμα θα το εχω και εγω” Εγώ κανονικά το φορτισα. Το εχω καμία βδομάδα και βάλε τώρα,κρατάει πανω απο 6 ώρες οθόνη sent from my redmi note 3 pro

• Παιδιά με το που ανοίγετε το κινητό,πετάξτε κατευθείαν τις κινεζοεφαρμογες,να ηρεμήσει το κεφάλι σας. Απλή απεγκατάσταση. Παίζει περίπτωση με μοντα να διαβάσει και 800αρες μπάντες; sent from my redmi note 3 pro

• Δεν έχει πλέι,μπαίνει όμως με τον εγκαταστατη της γκουγκλ,όπως και όλες οι εφαρμογές Κάτι που πρόσεξα,το ηχείο του είναι πιο αδύναμο απο του prime sent from my redmi note 3 pro

• Απου βικμωλ 230€ το πήρα ασημί 22 ή 28/01 sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από diamantopoulosh: “Ξέρουμε αν έχει κλειδωμένο Bootloader.?” Φυσικά και έχει sent from my redmi note 3 pro

• Αναφέρεται στο νήμα της gtv sent from my redmi note 3 pro

• RE:

kostakoutas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Ωραία! Μέχρι εδώ όλα κατανοητά πλέον. Πάμε στο τελευταίο του οδηγού και μετά ξεκινάω να την περάσω. Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img - Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. - Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. - Κάνουμε flash τώρα την …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Α μπράβο. Γιατί αυτό δεν το έλεγε ο οδηγός και χάθηκα κάπου. Σε ποιον φάκελο να το περάσω στο κινητό; EDIT: Άκυρο. Το έλεγε αλλά δεν το είδα εγώ.” Μέσα χύμα καμάρι,θα παγώσει κάνα πενταλεπτο κατα την εγκατάσταση και μετα θα αργήσει λίγο να μπει στο λειτουργικό. Μετά είσαι έτοιμος! sent from my redmi note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostsokale: “TWRP ” Team Win Recovery Project... μία custom recovery.... κάτι σαν το BIOS του υπολογιστή αλλά για κινητά Παράθεση από kostsokale: “τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM. ” με το που δώσεις την εντολή στο cmd και πατήσεις enter θα ξεκινήσει η εγκατάσταση εφόσον έχεις συνδέσει το κινητό στο pc ” Ναι αλλά εγώ την ελληνική ROM αφού την κατεβάσω, δεν θα πρέπει να την περάσω κάπου; Γιατί ο οδηγός δεν την αν…

• Ζεσταίνεται λίγο στα παιγνίδια αλλά ευτυχώς παρα πολυ. Είναι όμως η μέρα με τη νύχτα με το πραιμ. Να ρωτήσω, μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που είχα κάνει μπακαπ στο μι κλαουντ,με το πραιμ,στο προ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Παράθεση από ktsak: “ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις ” Όλη αυτή η διαδικασία με το CMD μου φαίνεται πολύ περίπλοκη και νομίζω ότι κρύβει κινδύνους. Κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιο βίντεο που να δείχνει …

• Πάντως από μπαταρία πάει Καλύτερα το προ,Επίσης σε ενα παγνιδακι που παίζω(war walking robots)είναι πλέον ομαλή η λειτουργία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ρε παιδια το πηρα αλλα ο αισθητήρας της φωτογραφικής,μου φαίνεται ίδιος..

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

kostakoutas - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Επίσης να ρωτήσω,γιατί εχω την εντύπωση ότι η φωτογραφική είναι ίδια απλά interpolated; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά με το προ,τι γίνεται; Παίζει ντεβ ρομ και μετα τον μπουτλοουντερ,ελληνική; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

παιδιά παρέλαβε κανείς το προ;

• διαγραφή παρακαλω