Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από yiannisT: “Τότε μήπως δεν έχει να κάνει με το κινητό αλλά με drivers των windows ή του οποίου λειτουργικού συστήματος έχει ο υπολογιστής που το συνδέεις; Για δοκίμασε αν μπορείς και σε κάποιον άλλον. Τώρα κάτι άσχετο απλά είδα το σηματακι στο screenshot που ανέβασες. Μ αρέσει γιατί δείχνει τη μπαταρία των ακουστικών κι είναι πολύ βολικο. Ποια είναι; Της Sony ; Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Μάλλον είναι κόλλημα της miui 10,γιατι από ότι διαβάζω έχουν παρουσιαστεί μετά το update …
-
[label][/label] Παράθεση από yiannisT: “Εμενα από τα notifications μου εμφανίζει στην αρχή πως φορτίζει όταν το συνδέσω με υπολογιστή, και δίπλα έχει ένα μικρό τριγωνακι που οταν το πατήσω μου γράφει περισσότερες επιλογές και αν πατήσω το περισσότερες επιλογές μου εμφανίζει το μενού όπως παλιά δηλαδή αν θέλω να το έχω για να φορτίζει η αν θέλω να μεταφέρω αρχεία. Εσένα δε σου εμφανίζει ένα μικρό τριγωνακι εκεί που λέει charging; Sent from my MI 6 using Tapatalk d47e3ef6b05e22c7ba2f0218c8470fd3.j…
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από XDimension: “Κομπλέ με το update το έκανα τελικά μέσω οτα αλλά παρατήρησα και εγώ όταν κατεβάζω την κουρτίνα δεν υπάρχει το γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, είναι κάποιο bug? ” Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & Γραμμή Κατάστασης > Notification shade shortcut > settings ” Άψογος!! Σε ευχαριστώ πολύ
-
Κομπλέ με το update το έκανα τελικά μέσω οτα αλλά παρατήρησα και εγώ όταν κατεβάζω την κουρτίνα δεν υπάρχει το γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, είναι κάποιο bug?
-
Καλησπέρα στην ομάδα Δεν μου έχει έρθει email με την νέα rom (mi5s capricorn) και δεν ξέρω γιατί. Έρχεται συνέχεια ειδοποίηση στο updater αλλά για την rom που ήδη φοράω την 8.7.10
-
Παράθεση από gkalen: “@XDimension Φίλε μου έχει μπερδευτεί το σύμπαν στη συσκευή σου .. Εμείς τέτοια ρομ στο natrium δεν έχουμε δώσει .. Μάλλον έχεις μπλέξει με την επαναφορά δεδομένων εφαρμογών , δε μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω , κάποια επαναφορά από global rom ή οτιδήποτε έχεις πάρει backup στο έχουν κάνει mixer το τηλέφωνο .. Φοράς μια mixed rom που ούτε κι εγώ ξέρω τι να πω .. Μόνο ένα factory reset σε σώζει .. ” Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά η συσκευη ειναι η capricorn και οχι natrium. Aroma …
-
Παράθεση από gkalen: “@XDimension Τα screnshot είναι σωστά , τα υπόλοιπα που έγραψες πριν είναι λάθος , δε συμπίπτουν με τη Ρομ που δώσαμε .. Γι'αυτό σου λέω , μπες στο κόπο και πέρασε την απλή xtrv με factory reset .. Θα προτιμούσα επίσης να έβλεπα τις κινεζικές εφαρμογές που ανέφερες και τα θέματα , τα οποία δεν θα έπρεπε να τα είχες καθόλου διότι δεν έχουμε δώσει Ρομ με region fix .. Πήγαινε στις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις και δοκίμασε να αλλάξεις region .. ” Απλά φοβάμαι να κάνω factory r…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@XDimension Περίεργα μας τα λες , δε μπορώ να καταλάβω για τα κινέζικα apk που λες και γενικώς κινέζικα μου ακούγονται αυτά που περιγράφεις για τη Ρομ του natrium .. Μήπως έβαλες καμμία official rom φίλε μου ?? Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες καθόλου εφαρμογή θεμάτων , ακόμα δεν έχουμε δώσει fix για το region ( θέματα ) .. Ούτε καμμιά κινεζικη εφαρμογή , μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει και δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση .. Κατέβασε την απλή xtrv και ξαναδοκιμασε με factory r…
-
Έκανα εγκατάσταση σε mi5s μέσω twrp χωρίς factory reset, η συσκευή άνοιξε κανονικά χωρίς κάποιο κόλλημα. Επέλεξα super su για root και μαμά πληκτρολόγιο στην εγκατάσταση. Παρ όλα αυτά το SwiftKey υπήρχε όταν άνοιξε το τηλέφωνο. Τώρα το πρόβλημα που έχω είναι ότι εξαφανίστηκε το παλιό θέμα που είχα, προσπαθώ να του βάλω ένα νέο θέμα ή το παλιό που είχα και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό από τρίτους. Επίσης μόλις ανοίγω τα θέματα είναι όλα στα κινεζικα και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει λήψη θέμ…
-
Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω το update ή όχι. Έχω την τελευταία xtrv αρωμα rom σε mi5s Διαβάζω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, Αν το κάνω είναι καλύτερα από το updater η καλύτερα flash από twrp? Υπάρχει περίπτωση αν κάνω factory reset που γράφει να χάσω τίποτα? Θα βγει και global aroma?
-
-
Καλησπερα στην παρεα,να ρωτησω κατι ρε παιδια μηπως γνωριζει καποιος,μολις παρελαβε ο αδερφος μου το mi6 global version και προσπαθω να του κανω εγκατασταση το αρχειο της google cam απο το δικο μου (mi5s) αλλα δεν το δεχεται με τιποτα ενω ειναι και τα δυο με miui9 και nugat, εψαξα στο xda μπας και βρω κατι αλλα τιποτα,μηπως δεν λειτουργει επειδη φοραει σταθερη ρομ??
-
Γνωρίζει κάποιος αν έτσι πρέπει να είναι ο συγχρονισμός? Δηλαδή χειροκίνητα και όχι αυτόματα? Πάντα εγώ πρέπει να μπω στο cloud και να το συγχρονίσω όπως επίσης και το αντίγραφο αρχικής οθόνης είναι πάντα ανενεργό. Έτσι πρέπει να είναι αυτά τα δύο ή σε μένα συμβαίνει αυτό? 3733da11fe131a8785af9fc245971294.jpg5efaec10daf0b13d590201d7c29678c2.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk