Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 250.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά μερικά πράγματα για σας είναι αυτονόητα, διότι έχετε γνώσεις και ασχολείστε χρόνια αλλά για μένα όμως όλα είναι βουνό. Τόλμησα και εγώ να πάρω κινέζικο κινητό, ύστερα να φλασάρω ( ή όπως αλλιώς το λένε) ρομ, φυσικά με βοήθεια, αλλά πιστέψτε με παρόλο που είχα βοήθεια, όλα γινόντουσαν μέσω chat, οπότε μια αγωνία και άγχος το είχα. Τώρα μου λέτε να κάνω καθαρισμό από το κέντρο ασφαλείας, ούτε ξέρω που είναι,και ούτε ξέρω τι είναι, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, αλ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi note 3 Pro, Xiaomi Piston Earphone, Nillkin Xiaomi Redmi Note 3 Sparkle Leather Case Golden Την ημερομηνία αγοράς: 23/6/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post), πολύ γρήγορη αποστολή. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):ίδωμεν [/b]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κινητό άψογο, η αποστολή 1…
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον @Bodai και τον @lallasgr για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και υπομονή τους σε ερωτήσεις που έκανα σε σχέση με τους οδηγούς, και πιστέψτε με ήταν πολλές. Χωρίς εσάς σίγουρα δεν θα μπορούσα τώρα να χαρώ το κινητό μου με ελληνική rom, μιας και είμαι εντελώς άσχετη με όλο αυτό το θέμα.
-
Ευχαριστωωωωωωωωωωω πολύ
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Ευχαριστω, με ρωτάει INSTALL SUPERSU NOW? THIS WILL ROOT YOUR DEVISE Και έχει επιλογή Do not install Τι κάνω? ” Κάποιος??
-
Ευχαριστω, με ρωτάει INSTALL SUPERSU NOW? THIS WILL ROOT YOUR DEVISE Και έχει επιλογή Do not install Τι κάνω?
-
Γειά σας είμαι στο βήμα με τις εντολές αλλά μοθ βγάζει device
-
Παράθεση από lallasgr: “Μην σε αγχώνει. Οι 30 μέρες έχουν να κάνουν με πόσες συσκευές μπορείς να ξεκλειδώσεις σε 30μέρες, που είναι 1. Κατά τα άλλα ο έγκριση ισχύει εφόρου ζωής (προς το παρόν ) ” οκ, Ευχαριστώ και ο θεός βοηθός αν τα καταφέρω με όλα τα κινέζικα που γράφετε (κινέζικα για μένα ) χωρίς παρεξήγηση
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλημέρα σας Εστειλα προχθές αίτημα για ξεκλείδωμα, και εχθές έστειλε η xiaomi sms το εξής : You've been granted the permission to unlock your device..... μου έδωσε την άδεια η όχι? ” Στην έδωσε . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλημέρα σας Εστειλα προχθές αίτημα για ξεκλείδωμα, και εχθές έστειλε η xiaomi sms το εξής : You've been granted the permission to unlock your device....…
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαBodai χαχαχαχαχαχα εσύ ίσως σε μία ώρα,εγώ καμια βδομάδα. Οπότε καλύτερα να ζητήσω, sealed box έτσι??
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΕυχαριστώ....όταν λες "ξεκλειδώνεις άμεσα με αυτή τη ρομ" να φανταστώ εννοείς αυτήν που ανέφερα πιο πάνω?