Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.

• +1 σήμερα και συνεχίζουμε (user: alefados3)

• Καλησπέρα και από εμένα ! Πρώτα από όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την κοινότητα που ασχολείται και φτιάχνει αυτούς τους σαφέστατους οδηγούς και μπορούμε και εμείς να χαιρόμαστε τις όμορφες μας συσκευές. θα ήθελα να αναφέρω τι αντιμετώπισα εγώ με τον οδηγό μήπως το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ώστε να βοηθηθεί και να μην πανικοβληθεί.το κινητό φορούσε global stable και ήταν κανονικά κλειδωμένο. το ξεκλείδωσα πέρασα το twrp και με το reboot με πετάει κατευθείαν στο μενού χωρίς να μπορώ …

• Παράθεση από daras: “καλημερα σε ολους Το twrp μου ζηταει password τι ακριβως πρεπει να βαλω εκει αυτον που εχω για να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο ή κανα αλλον ” Πριν από λίγο είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα πατάς cancel μπαίνεις μετά μέσα και πατάς wipe- format data-->yes πισω πισω reboot recovery μετά να ξέρεις ότι θα έχει σβηστεί το zip από το root και θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτόν(adb slideload) για να περάσεις την rom. με βοήθησε αν κοιτάξεις πιο πάνω ο @geoanto555

• Ευχαριστώ και συγνώμη.....καλή συνεχεία! Ίσως μια αναφορά του συγκεκριμένου προβλήματος στην αρχική σελίδα του οδηγού μετά το βήμα της εγκατάστασης του recovery και πριν το βήμα που λέει ότι προχωράμε σε factory reset ,να αποτρέψει την όλη αυτή διαδικασία(κουραστική για όσους γνωρίζουν και απαντούν επανειλημμένα καθημερινά για να βοηθήσουν πχ. εμένα.)

• Καλημέρα,έχω ένα προβληματακι με ένα red mi note 3 pro,φοραει china developer την τελευταια.το εχω ξεκλειδωσει και περναω TWRP και με το που ανοιγει στο recovery μου ζηταει κωδικό. εχω ξεχασει κατι?

• Tο ίδιο είχα πάθει και εγώ και το έκανα unbrick χωρίς να ανοίξω το κινητό. είχα όμως την δυνατότητα να μπαίνει σε fastboot mode χωρίς όμως να μπορείς να περάσεις κατευθείαν την rom γιατί έβγαζε μήνυμα ότι ήταν κλειδωμένο ,αυτό που έκανα ήταν να το βάλω σε edl mode,αμέσως έγινε η εγκατάσταση των κατάλληλων drivers και μπόρεσα και πέρασα την official rom και το κινητό ξανακλείδωσε. Ειχε περασμένη την miui global /stable 7.3 - 7.3.6.0.0 LHOCNDD H οποία ήταν ξεκλείδωτη με unofficial τρόπο και του πέ…

• Τελικά αφού ήταν ξεκλείδωτο πέρασα το custom recovery και από εκεί φλάσαρα την ελληνική developer και αφού όλα έδειξαν ότι πήγαν καλά δεν έκανε πότε επανεκκίνηση άνοιξε και έσβησε καπάκια και το κινητό brickαρε βέβαια ύστερα από αρκετή ώρα κατάφερα και έβαλα μια fastboot κινέζικη αλλά κλείδωσε ταυτόχρονα και ο bootloader και τώρα περιμένω να το ξεκλειδώσουν.το σήμα τελικά έφτιαξε με την κινεζική την καινούρια. οπότε ήταν θέμα καθαρά rom! σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες που μου έδωσες!άπλα όταν…

• Σε ευχαριστώ πολύ έκανα το τεστ είναι ξεκλείδωτο. όποτε προχωράω κανονικά σε flasharisma λογικά θα φτιάξει αυτό το πρόβλημα έτσι?

• Καλησπέρα σε ολους ενα φιλαράκι μου αγόρασε το συγκεκριμένο κινητό απο banggood και έχει περασμένη την ROM της φωτογραφίας.βαζει την καρτα sim μέσα βάζει κανονικά pin αλλά δεν βρίσκει κανέναν πάροχο εμφανιζει ενα μήνυμα η καρτα sim ειναι μη ενεργη αλλα δεν μπορω να το αλλάξω αυτο. είναι θέμα της rom η έχει κάποιο πρόβλημα? Εχει αντιμετωπισει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? c7e56dfa5dc165840714d144497bdaac.jpg ? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή flex port

memoulas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

e8e92084d58c06a8cd3eaeebf8dccef4.jpg Sent from my MI 4W using Tapatalk

• Αλλαγή flex port

Μήνυμα

Το μαυρο ακουμπαει στο αλουμινιο του κινητου και το κόκκινο στο γκρι που φαίνεται πανω στο μαυρο πλαστικο. Βαζεις το πολυμετρο στη θεση που μετρας την συνέχεια. Στο συγκεκριμένο πολυμετρο ακούγεται και ενα συνεχομενο μπιπ οταν υπαρχει συνεχεια. Ελπιζω να σε βοηθησα οτι αλλο θες εδω είμαστε. Καλη (συνέχεια) λοιπον. Sent from my MI 4W using Tapatalk

• Αλλαγή flex port

Μήνυμα

2e1681dbbb91a66bbe7bda6398c5a9f1.jpg Sent from my MI 4W using Tapatalk

• Αλλαγή flex port

Μήνυμα

Μπορείς επίσης να κάνεις μια δοκιμή για να το επιβεβαιώσεις αυτο που σου λέω κάνοντας μία απλή αναζήτηση δικτύων κινητής τηλεφωνίας έχοντας επάνω την LTE καλωδιοταίνία. θα δεις οτι δεν θα βρίσκει δίκτυο της εταιρίας σου 3G. ΔΕΝ είναι προβληματική άπλα δεν κάνει για τα δικά μας τα κινητά.οπότε και το σημα σου δεν έχει προβλημα αρα το λαμάκι κάνει καλή επαφή άπλα επειδή θα έχεις βάλει στις ρυθμίσεις των δικτύων να προτιμούνται τα 3g δίκτυα προσπαθεί να πιάσει 3g σήμα αλλά επειδη αυτό δεν είναι εφι…

• Αλλαγή flex port

Μήνυμα

Καλησπέρα φιλε μου επειδη την πάτησα και εγω για το σημα ευθυνεται ενα μεταλακι που βρισκεται επανω στο πλαστικο καπακι τερμα κατω αριστερά οσον αφορα τωρα την καλωδιοταινια να σου πω οτι αν εχεις την 3G εκδοση οπως και εγω αυτή η ταινια που αλλαξες δεν σου κανει με αποτελεσμα να μην πιανεις καθολου σημα 3g. Έφαγα ολο το Internet για να βρω καλωδιοταινια για την 3g εκδοση. Τελικα βρηκα ενα καταστημα απο κινα. εχω κατι μερες που την παρήγγειλα και την περιμένω. Sent from my MI 4W using Tapatalk

• mi pad 2 βοηθεια !!! bricked

memoulas - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με τα Τest points η κάποια διαφορετική διαδικασία για unbrick?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από memoulas: “Το εχω δοκιμασει σε τέσσερα pc με ολους τους τροπους και drivers ” Αυτό το δοκίμασες?” Ναι το εχω δοκιμασει και σε διαφορετικα pc Sent from my MI 4W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Και εμένα δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής και άλλαξα σε άλλον και το αναγνώρισε... Μετά από καμιά 100η προσπάθειες” Το εχω δοκιμασει σε τέσσερα pc με ολους τους τροπους και drivers Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

6cabc6b7e852914d2b3808f99d51ce58.jpgaa8c5868441c24aa9f77b06f2455010d.jpg αυτα φαίνονται απο το μονο καπακι που ανοίγει ολα τα άλλα είναι κολλημένα Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ναι εχω δοκιμασει τα παντα με ολα τα προγραματα και ολους τους συνδιασμους κουμπιων. Δυστυχώς τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι Καλά. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ για τον οδηγό. Και για τον χρόνο σου τον εχω ηδη διαβασει. Το ολο προβλημα με την δικη μου περιπτωση είναι οτι δεν αναγνωριζεται απο το υπολογιστή. Για αυτο και ζηταω βοήθεια αν υπαρχει καποια hardware μεθοδος. Οπως με το mi pad1. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk