Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 264.

• Παράθεση από dtsilog: “Το update είναι στη Goblal stable; ” Ναι

• Παράθεση από Giannis Christian: “MIUI update version 8.2.4.0 κατεβαίνει... Περισσότερα fixes πρέπει να έχει, πάντως, παρά κάτι καινούριο... ” Την έβαλα και εγω πριν καμία ωρα , πως σου φαίνεται ; Εγω πάντως παρατήρησα κάπως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και λιγότερη χρήση μνήμης ram.

• Χαχαχ ολοι με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά , σίφουνες είμαστε .

• Παράθεση από Sakoumidis: “Φλάσαρα σήμερα σε δύο φίλους την τελευταία stable xtrv και με την καμία δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Τι γίνεται; Wifi κλήσεις και όλα τα γίνονται κανονικά μόνο δεδομένα δεν εχω και στις δύο συσκευές ” XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]

• Παράθεση από karajohn: “Καλησπέρα, Έχεις παρατηρήσει αν σου αδειάζει ποιο γρήγορα η μπαταρία με την 8.2.1;; Ευχαριστω ” Στο επίσημο forum αναφέρουν πολλοί οτι τελειώνει αρκετά πιο γρήγορα απο της προηγούμενες . Εμένα με αρκετή χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα σίγουρα και χαλαρά μπορεί και 4 μέρες.

• Παράθεση από em56464: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλώς τα δέχτηκες! Από ότι είδα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, δεν υπάρχουν οι μεταγενέστερες από την 8.1.2.0 που κυκλοφορούσαν πριν λίγο καιρό οπότε μάλλον τις απέσυραν. ” συναδελφου από Κωτσόβολο αγορασμενο global stable 8.2.1.0 λέτε να την πάτησε επειδή διαβάζω ότι μάλλον αποσύρθηκε η συγκεκριμένη; ” Είναι η δεύτερη φορά που την αποσύρουν (αν και υπάρχουν κάποια link για να την κατεβάσεις ) . Αρκετοί χρήστες αναφέρουν αρκετά προβλήματα…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Από της 29 Μάρτιου περιμένω να έρθει μια θήκη απο το gearbest , αλλά τίποτα (πιθανολογώ οτι μπήκε τελώνιο) , αλλα πόσο καιρό να περιμένω μέχρι να μιλήσω με το gearbest ; ” Εγώ από 27 Φεβρουαρίου περιμένω κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που αγόρασα από το Gearbest και τελευταία ενημέρωση έχω 5 Μαρτίου ότι έφτασαν Ελλάδα. Έκτοτε άγνωστο που είναι... Το 29 Μαρτίου είναι πολύ νωρίς.... ” Οτι εχω πάρει μεχρι τώρα το πολύ σε 20 μέρες τα ειχα στα χέρια μου…

• Από της 29 Μάρτιου περιμένω να έρθει μια θήκη απο το gearbest , αλλά τίποτα (πιθανολογώ οτι μπήκε τελώνιο) , αλλα πόσο καιρό να περιμένω μέχρι να μιλήσω με το gearbest ;

• Παράθεση από dtsilog: “@GeoXiaomi όλοκληρο το κωδικό μαζί με την κάθετο όπως τον έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί. Στο αυτοκόλλητο στη συσκευή έχει παραπάνω νούμερα που δε χρειάζονται. ” Δούλεψε !! , εγω δεν έβαζα την / γιατί νόμιζα οτι δεν χρειαζόταν . Ευχαριστώ πολύ

• @dtsilog Στο s/n βάζεις ολο τον κωδικό ; ή μονο πριν ή μετα την / ; γιατί πάλι που το δοκίμασα μου λεει οτι δεν υπάρχει . Με την εφαρμογή πάντως το βρήκε

• Παράθεση από zisistil: “Παίζει να πληκτρολόγησες κάτι λάθος και μόνο αυτό. Ξαναδες το. Το έχω πάθει και εγώ. ” Το έκανα αρκετές φορες αλλα παλι τα ιδια . Κατέβασα μια εφαρμογή ομως που εχει η xiaomi και δούλεψε

• Μπήκα στην ιστοσελίδα της xiaomi για να κανω πιστοποίηση προϊόντων γιατι ξεχασα οταν το πηρα να κανω και μου βγάζει οτι αυτο το imei δεν υπάρχει Τα imei,sn από το κουτι, αυτοκόλλητα και στο κινητό είναι ιδια , τι μπορεί να παίζει ;

• Κάπου πήρε το μάτι μου οτι έβγαλαν ξανά καινούρια official stable 8.2.1.0 , είδε κανείς τίποτα ;

• Παράθεση από Flawless13: “Παράθεση από zisistil: “Τριγωνική αποστολή λέγεται αυτό και συνήθως βγαίνει πάνω από 20άρικο έξοδα καθώς πληρώνουν αυτοί το τελωνείο της αντίστοιχης χώρας εισαγωγής. ” Σε κινητο 200 ευρων τοτε αξιζει γιατι το τελωνειο εδω θα ηταν 48+12 εκτελωνισμος,σωστα? ” Στα 200€ εχεις 2,5% δασμους + 24% φπα + 12€ ελτα , οποτε ναι αξιζει

• Παράθεση από zisistil: “Σωστό. Όσο για αυτό που λες δεν συμφωνώ. Ο @giwrgosalim π.χ. θα πληρώσει για 3 ευρώ προιόν άλλα 3 ευρώ. Με συγχωρείς αλλά αυτό εγώ το λέω απλά απάτη. ” Δεν διαφωνώ μαζί σου και εγώ το θεωρώ τρελό για τέτοια ποσά να πληρώνεις αλλά 50% πάνω στην τιμή απλά για έναν έλεγχο . Απλα έγραψα τι ισχύει για να ξέρουμε τι παίζει , περιμένω και εγώ μια θήκη 5€ και μου φαίνεται θα φάω και εγω το καπέλο του 3€.

• Παράθεση από zisistil: “Καλά ρε συ είμαστε σοβαροί τι θα πει ανοίγουν; Αφού έχουν σκάνερ. Βλακείες αυτά είναι ελληνικές πατέντες. ” Ναι , απλά οταν βλέπουν το προϊόν ειναι μη εμπορικού χαρακτήρα και κατω απο 45€ δεν μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα , παρα μονο το τελος εκτελωνισμού . Φαντάζομαι οτι σε ολες της ευρωπαϊκές χώρες το ιδιο ισχύει . Και εκει παίζει να περνάν όλα από τελωνιακό έλεγχο .

• Παράθεση από zisistil: “Τους χρειάζεται λίγο ταρακούνημα. Ε μα ρίχνουν 3 ευρα όπου θέλουν. ” Απλά να γνωρίζουμε οτι τα 3€ που χρεώνουν είναι όταν περνάει τελωνείο , γίνεται ο έλεγχος και βλέπουν οτι στο προϊόν δεν μπορούν να βάλουν δασμοφορολογικες επιβαρύνσεις . Οπότε ρίχνουν 3€ απλά για τον έλεγχο. Αλλά ναι παρτους ενα τηλέφωνο να δεις τι γίνεται , να ξέρεις ότι θα φας ώρες πάνω στο τηλέφωνο μεχρι να τους βρεις.

• Παράθεση από osalonikios: “Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 24/3/2017, 09:27:48 ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 24/3/2017, 08:48:01 ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 7/3/2017, 17:33:41 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ Είμαι περίεργος πόσο θα κοστολογήσουν κάτι που κάνει 3€. Πραγματικά έχει χαθεί το μέτρο. Από το απόλυτο τίποτα φτάσανε να φορολογούν και τις καρφίτσες. ” Αλλα 3€ θα πληρώσεις για τέλος εκτελωνισμού .

• Κατεβαίνει λαου λαου σήμερα . Για να δουμε....

• Παράθεση από zisistil: “Παράπονα ναι. ” Παράθεση από em56464: “GeoXiaomi και ο φιλος την official stable ειχε και την πρωτη φορα που το επαθε του εσβησε στα καλα καθουμενα και ανοιξε μετα απο 15 λεπτα!!!!την δευτερη επαθε αυτο που επαθες και εσυ και γιαυτο.........XTRV BETA 1 STABLE 8.2.............και ολα καλα!!!!! ” Από οτι είδα έχουν πολλοί το ίδιο θέμα και το ψάχνουν, στο επόμενο update λένε οτι θα δοθεί λύση . Μου φαίνεται οτι έβγαλαν και την τελευταία rom απο το site και δεν μπορείς να την…