Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παράπονα ναι.
Ο/H em56464 έγραψε:
GeoXiaomi και ο φιλος την official stable ειχε και την πρωτη φορα που το επαθε του εσβησε στα καλα καθουμενα και ανοιξε μετα απο 15 λεπτα!!!!την δευτερη επαθε αυτο που επαθες και εσυ και γιαυτο.........XTRV BETA 1 STABLE 8.2.............και ολα καλα!!!!!
-
Λοιπόν ήρθε σήμερα η άδεια για ξεκλείδωμα. Θα ξεκινησω τη διαδικασία το βραδυ που θα είμαι σπίτι. Ακολουθω αυτον οδηγό Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A βάζω China Dev. (με τις προτροπές του @George Kaggelaris λεω να βάλω την 7.3.2). Και αν ολα έχουν πάει καλά βάζω και την Official Stable και τέλος.
Την τελική official την βάζω με τον ιδιο οδηγό;
Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
Γενικώς για να περάσω μια rom πιο πρόγραμμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ; -
@pixy84, Βάλε την China Developer αρχικά με τον οδηγό που προανέφερες, ξεκλέιδωσε ακολουθώντας τον οδηγό για ξεκλειδωμα του bootloader, και μόλις ξεκλειδώσεις μιλάμε ξανά για να σε καθοδηγήσουμε αναλόγως.
Α.. και βάλε το κινητό στο profil σου για να ξέρουν και τα άλλα παιδιά που ενδέχεται να σε βοηθήσουν για ποιο κινητό πρόκειται! -
ωραια, ξεκλείδωμα bootloader done!
Για να βάλω την τελευταία official global stable ακολουθώ αυτόν τον οδηγο Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A; αυτον Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ; η κάποιον άλλον;
Του πέρασα την china dev 6.11.24
Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω; -
-
@pixy84 Καλημέρα. Τώρα που ξεκλείδωσες, ακολούθησε τον 2ο οδηγό που παρέθεσες στο προηγούμενο μήνυμα.
Για τη νεότερη έκδοση του MiFlash εδώ ---> MiFlash20160830.zip - Google Drive
Fastboot ROMs για το markw από εδώ ---> Xiaomi MIUI Official Forum -
@George Kaggelaris Για να είμαι σίγουρος οτι δεν έχω κάνει βλακεία. Το MiFlash tool το κατέβασα απο εδώ xiaomiflashtool.com/ και κατέβασα την τελευταια έκδοση 20161222, αλλάζει κάτι;
Όταν τελειώσω θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; κάτι να ελέγξω συγκεκριμένα; (εννοώ πέρα απο τη γενική λειτουργία).
Ακόμα δεν του έχω βάλει ούτε sim (πρεπει να πάω στη cosmote να βγάλω μια πιο μικρή γιατί αυτή που έχω τώρα μετράει 16 χρόνια και καταλαβαίνεται...)τι να ζητησω micro ή nano sim; ούτε micro sd λέτε να επηρεάζει πουθενά; -
Όχι δεν αλλάζει κάτι απλά στην εγκατάσταση θα σου βγάλει... Κινέζικα!
Όχι δεν επηρεάζει που δεν έχει μέσα SIM. Δεν έχει καμία σχέση.
Micro Sim αν θυμάμαι καλά παίρνει το markw, τουλάχιστον στην πρώτη θέση του tray. -
-
4g δίνουν και οι 2 θέσεις sim;
-
Ναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες