Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@George Kaggelaris Λοιπόν ξεκιναμε με τα βασικα, bootloader κλειδωμενος. Εδω να πω κατι παραξενο που μου συνεβει, ετρεξα το προγραμμα σου για απενεργοποιηση της υπογραφης, ετρεξε κανονικα εκανε επανενεκκινηση αλλα κατω δεξια γωνια δεν εβγαλε τιποτα. Δοκιμασα μετα και τον οδηγο @lallasgr Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64. Ακολουθησα και τις 2 μεθοδους που περιγραφει, και μετα την επανεκκινηση κατω δεξια δεν εβγαζε παλι τιποτα. Συνεχισα με την εγκατασταση των drivers και μαλλον ολα πηγαν καλα γιατι τη συσκευη φαινεται να τη αναγνωριζει μια χαρα (μονο που δε ξερω τωρα αν πρεπει να κανω ενεργοποιηση της υπογραφης).
Στο cmd του ελεγχου μου εβγαλε και μια γραμμη που ελεγε "Device critical unlocked: false" αυτο σε τι αναφερεται;
Στα του κινητου τωρα, εχω κανει αιτηση ξεκλειδωματος και περιμενω.
Για να βαλω την official stable ποιον οδηγο ακολουθω; Υπαρχει περιπτωση απο μαϊμου κινεζικη για να παω σε official global stable να μπορω να το κανω χωρις ξεκλειδωμα; -
@pixy84 Καλημέρα. Έχεις Windows 8, 8,1 εξ' ου και το θέμα με το Test Mode κάτω δεξιά. Αν μπορείς μπες στο BIOS και δες αν είναι ενεργοποιημένο το Secure Boot. Αν ναι, απενεργοποίησέ το και κάνε ξανά τη διαδικασία. Αν όχι, δεν πειράζει προχώρα κανονικά εφόσον αναγνωρίστηκε το κινητό.
Για να πάς σε Official δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις.
Αρχικά δες αν μπορεί να γυρίσει σε EDL Mode το κινητό.
Ας δούμε αυτά και προχωράμε κατόπιν στα επόμενα βήματα. -
Ναι αλλά μην το κάνεις, πέρνα china dev για εύκολο ξεκλείδωμα.
Έτσι:
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A -
Συμφωνώ κι εγώ με το Μανώλη @makis1024 και επαυξάνω! Και προτείνω επίσης να βάλεις China Developer από 7.3.9 και πίσω γιατί προσφάτως είχα μεγάλη δυσκολία να ξεκλειδώσω ένα markw με την 7.3.16.
-
Καλησπέρα,
Όπως είχα γράψει κάποιες σελίδες νωρίτερα έχω το redmi 4 pro. Κατάφερα να βάλω την official stable ch version 8.2.1.0 (MBECNDL) ακολουθώντας τον οδηγό (Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader).
Συνεχίζω στο βήμα 2 και προσπαθώ να περάσω την Dev Rom. Την πέρασα στο φάκελο downloaded_rom κάνει το decrypt με ενημερώνει ότι θα σβήσει όλα τα data αλλα όταν κάνει επανεκκίνηση δεν μπορεί να μπει σε recovery mode λογικά και παρακάμπτει την διαδικασία ξεκινώντας το τηλέφωνο με την 8.2.1.0 (MBECNDL)
Το ίδιο κάνει και όταν μέσω του updater του λέω να κάνει reboot σε recovery mode.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ -
-
@George Kaggelaris Κοίτα για την υπογραφή αφού περάστηκαν κανονικά οι drivers και το αναγνωρίζει λέω να μη το πειράξω. Για να καταλάβω, για να βάλω Official Stable μπορώ και όπως είμαι τώρα; Αλλά προτιμότερο να μην το κάνω κατευθείαν, αλλά πρώτα να το ξεκλειδώσω και μετά να τη περάσω;
Σε edl μπαίνει (recovery mode με volume up & power), το είχα τεστάρει από τον οδηγό για την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση. Μόνο που το menu στο recovey mode ήταν όλο στα κινέζικα (φαντάζομαι λόγω rom)
Κοιτούσα τον οδηγό Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A από τη στιγμή που έχω περάσει τους drivers και το έχω τσεκάρει, ακολουθώ τον οδηγό μετά το 6ο βήμα; Αυτόν τον οδηγό τον ακολουθώ για να περάσω και China dev. και Official Stable; -
@pixy84 Στο Recovery στο γυρίζει στα Αγγλικά, αν πατήσεις το κουμπί κάτω από το κουμπί Recovery και πάνω δεξιά από το μεγάλο μπλε κουμπί.
Αν στο αναγνωρίζει ώς Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 τότε ναι μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που προανέφερες από το βήμα 6 και μετά για να περάσεις όποια fastboot ROM θέλεις.
Προσοχή: Αν φλασάρεις μια νέα ROM πολύ πιθανό να σου κλειδώσει το EDL και ο μόνος τρόπος να φλασάρεις ξανά fastboot rom αν χρειαστεί, θα είναι με χρήση deep flash cable.
Εγώ στη θέση σου θα έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, θα φλάσαρα μια China Dev fastboot με τον οδηγό που προανέφερες (κατά προτίμηση 7.3.9 και πίσω) για να ξεκλειδώσω και αφού ξεκλείδωνα, θα έβαζα όποια ρομ ήθελα μετά πιο άνετα (Official stable, dev, xtrv) χωρίς να με περιορίζει το EDL. -
-
@emc2 Δοκίμασες με Mi PC Suite Αγγλικό και χειροκίνητη ενημέρωση από τον οδηγό εδώ; ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (2η Περίπτωση)
-
Όχι δεν δοκίμασα. Είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες προκειμένου να περάσω την official global αλλά δεν δούλεψε η αγγλική έκδοση. Δούλεψε η κινεζικη όμως. Το γνωστό πολυβολο. Αφού δούλεψε αυτό προχώρησα στο επόμενο βήμα του οδηγού μέσω updater.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα