Κάνε μια δοκιμή και πες μας το αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
@emc2 Δοκίμασες με Mi PC Suite Αγγλικό και χειροκίνητη ενημέρωση από τον οδηγό εδώ; ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (2η Περίπτωση)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρεις.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Κάνε μια δοκιμή και πες μας το αποτέλεσμα.
Με έβαλε. Από fastboot mode έδωσα "fastboot oed edl" έσβησε η οθόνη και στο pc το βλέπω ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4)Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα ακολουθήσω τον οδηγό και θα σε ενημερώσω.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αυτό είναι πολύ καλο!
Μπορείς να φλασάρεις τότε τη ROM που θες σύμφωνα με αυτόν τον οδηγο ---> Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
Εγώ θα πέρναγα μια China Developer (7.3.9 και πίσω) για να ξεκλειδώσω όταν πάρω έγκριση.
Ο/H emc2 έγραψε:
Το μόνο που προδίδει πως είναι ανοιχτό είναι η αναφορά των windows στο device manager σωστά;
Επίσης σωστά, με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί λειτουργίας.Ο/H emc2 έγραψε:
Επειδή δεν θα ακολουθήσω τον οδηγό τώρα αλλά το βράδυ απλά το βγάζω από το usb; και το ξανανοίγω
Τι εννοείς. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Εσύ δεν θέλεις να βάλεις china developer για να ξεκλειδώσεις. Έτσι δεν είναι;Ο/H emc2 έγραψε:
Και το τελευταίο είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ελπίζω να μην είναι κάτι ανεπανόρθω ούτε να προδίδει κάποιο ελάττωμα της συσκευής.
Κατανοητά όλα. Επανέρχομαι σε λίγες ώρεςΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Σωστά. Σε μερικά κινητά αναβοσβήνει κόκκινο το led ειδοποίησης.Ο/H emc2 έγραψε:
Το μόνο που προδίδει πως είναι ανοιχτό είναι η αναφορά των windows στο device manager σωστά;
Επίσης σωστά, με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί λειτουργίας.Ο/H emc2 έγραψε:
Επειδή δεν θα ακολουθήσω τον οδηγό τώρα αλλά το βράδυ απλά το βγάζω από το usb; και το ξανανοίγω
Τι εννοείς. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Εσύ δεν θέλεις να βάλεις china developer για να ξεκλειδώσεις. Έτσι δεν είναι;Ο/H emc2 έγραψε:
Και το τελευταίο είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ελπίζω να μην είναι κάτι ανεπανόρθω ούτε να προδίδει κάποιο ελάττωμα της συσκευής.