Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RpMz: “Ρε παιδιά μήπως έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή DnD (do not disturb)?” Όχι. Όλες οι άλλες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από AlexanderK: “Δοκίμασε το τότε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Και εάν πάει κάτι στραβά;” Εγώ το έκανα 2 φορές με τον updater. Κανένα θέμα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Το ίδιο κ σε μένα έκανε χθες... Πριν λίγες εβδομάδες πάντως έπαιρνα ειδοποιησεις από το ευρωπαϊκό σέρβερ... Βέβαια είχα μόνο την κάμερα συνδεδεμένη, αλλα είχα κάνει και το σενάριο για αποστολή ειδοποίησης.... Τώρα ούτε κ από εκεί παίρνω ... ” σωτήρη κάτι άλλο γίνεται...τι να πω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psybill: “@AlexanderK για το τηλέφωνο σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα πω όμως ότι χτες διαλέξαμε λάθος μέρα εγώ να γράψω οδηγό και εσύνα επιχειρήσεις να συνδέσεις το gateway σε άλλο server. Δοκίμασα χτες να και ενώ είχα συνδεδεμένη στο Singapore server την Dafang ( δεν δουλευε αλλά ήταν συνδεδεμενη) να την γυρίσω στον Κινέζικο για να αναβαθμιστεί και μετά να ξαναδοκιμάσω Singapore, και η κάμερα δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου. Δοκίμασα με παλιά εφαρμογή και πάλι τίποτα. Κάπου εκεί δ…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred... Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ. Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta; Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι; Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από AlexanderK: “ναι τα συγκρίνω και προσπαθώ να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης μου. καινούργιο τηλέφωνο και έχει του κόσμου τα προβλήματα. πόσο το μετάνιωσα... ” θεώρησα ότι δεν ήταν σημαντικό να επισημάνω σε τι σου απαντάω που προφανώς δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, εγώ στο θέμα ταχύτητας που σχολίασες απάντησα δείτε το θετικά , θα μας αναγκάσει να δοκιμάσουμε dual boot lineage ή άλλες custom μέχρι να το πάρουμε απόφαση…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από AlexanderK: “Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι.... ” συγκρίνεις διαφορετικές εκδόσεις MIUI ή είναι ιδέα μου ; στο ένα είναι στα τελειώματα του , το άλλο είναι στις …