Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 181.
-
σύνδεση με pc
Μήνυμαok θα το κάνω κι αυτό, αλλά αύριο γιατί δεν έχω χρόνο σήμερα. θα ενημερώσω. ευχαριστώ!
-
σύνδεση με pc
Μήνυμαόταν το συνδέω στην notification bar η μόνη επιλογή που εμφανίζει είναι usb με 2 επιλογές φωτογραφίες & αρχεία. Όποια & να διαλέξω πάλι δεν το αναγνωρίζει. επανεγκατέστησα τους ΜΤΚ οδηγούς που είχα πρωτοβάλει από τότε που πήρα το τηλέφωνο & δούλευε κανονικά αλλά & πάλι τίποτα ψέμματα ! όταν πατάω φωτογραφίες το αναγνωρίζει μόνο ως κάμερα όμως
-
σύνδεση με pc
Μήνυμαέχω την deodex 3.11 & από τότε που την έβαλα το πισι (windows xp) δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Είχα εγκατεστημένους τους οδηγούς της ΜΤΚ & μέχρι τώρα το αναγνώριζε κανονικά. Για σιγουριά τους ξανάβαλα αλλά και πάλι τίποτα. Έχεις κανείς καμιά λύση;
-
Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από sothatz: “και σε μένα δεν περιστρέφεται η οθόνη στα μηνύματα. όποιος ξέρει πως διορθώνεται ας μας το πει.” Καλημέρα φίλε μου.Μόλις άλλαξα rom διορθώθηκε το πρόβλημά μου.Βαλε την τελευταία rom για hongmi 1s και να είσαι βέβαιος οτι θα λυθεί το θέμα σου..” Μα την τελευταία έχω: deodex 3.11.1 σε red rice 1w όχι 1s
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από sothatz: “έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ. καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως ν' απελευθερώσω μνήμη; επίσης παρατήρησα ότι τρώει πολλή μπαταρία” Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup” Πηγαινε Ασφάλεια->Δικαιώματα->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης και εκει μπορεις να αφαιρεσεις/προσθεσεις εφαρμογες που ξεκινουν αυτοματα π.χ …
-
έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ. καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως ν' απελευθερώσω μνήμη; επίσης παρατήρησα ότι τρώει πολλή μπαταρία
-
αν χρειάζεστε ακόμη έναν είμαι μέσα
-
Χρηστες red rice
Μήνυματο φόντο όλα τα λεφτά! νομίζω επίτηδες τόβαλες εκεί για κλέψει την παράσταση. καλορίζικη η συσκευή.
-
βλέπω έμαθες & το tapatalk! έχεις ξεφύγει!
-
Σωτήρης, μάλλον μόνοι μας θάμαστε πάλι αλλά αυτό μόνο πρόβλημα δεν είναι!
-
Παράθεση από cy67: “Πραγματικά χαίρομαι που μόνο εγώ αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα με τη νέα ρομ. Αυτό σημαίνει ότι είναι τοπικό το πρόβλημα και θα βρεθεί λύση. Προσπάθησα να περάσω τη 3.10 ή την miui_HM2W_JHBCNBD15.0_d0d7a62e41_4.2 αλλά δεν τα κατάφερα. Το επόμενο βήμα; Full wipe Factory Defaults ή κάτι άλλο; Για Full wipe δεν βρίσκω οδηγό παρά το γεγονός ότι υπάρχει. Παρακαλώ τα φώτα σας.” Και μένα δεν έπαιρνε με τίποτα την 3.10 αλλά και οι δύο 3.11 εγκαταστάθηκαν κανονικά. Ελπίζω ακολουθώντας …
-
Επιτέλους εδέησε να δεχθεί την 3.11.1 γιατί είχε κολλήσει στην 3.9 & δεν δεχόταν επ' ουδενί την 3.10. τι σας πειράζει η βελτιστοποίηση των εφαρμογών; απ' ότι θυμάμαι την έκανε & σε παλιές αναβαθμίσεις. για οποιοδήποτε κόλλημα θα ενημερώσω τους άρχοντες που χύνουν ιδρώτα για ν' απολαμβάνουμε εμείς τα καλούδια της κάθε έκδοσης ευχαριστώ & πάλι τους δημιουργούς των ρομ. άντε & στην κιτ-κατ.
-
σε μένα πάντως αρνείται να εγκατασταθεί η 3.10 πεισματικά
-
Βοήθεια!!! η 3.10 αρνείται να εγκατασταθεί! έκανα ότι ακριβώς & τις προηγούμενες φορές αλλά τώρα μόλις την επιλέξω μου βγάζει το μενού της TWR για 1η φορά αυτό. διάλεξα install & τον χώρο της sd όπου έχω την αναβάθμιση. μετά βγάζει κάτι φακέλους που είναι ζιπ & λέει επέλεξε φάκελο. επέλεξα αυτόν της 3.10 και βγαίνει μήνυμα ότι απέτυχε. γυρνάω στο μενού & πατάω reboot system τι δεν κάνω σωστά;
-
την κατεβάζω τώρα & την βάζω αύριο το πρωί. επομένως εντυπώσεις αύριο. ωστόσο οι ευχαριστίες αποδίδονται τώρα ασχέτως αποτελεσμάτων καθ' ότι οι κόποι σας αφού δεν μπορούν ν' ανταμειφθούν πρέπει τουλάχιστον ν' αναγνωρισθούν. για πολλοστή φορά λοιπόν μένω υπόχρεως για την καλή δουλειά που κάνετε.
-
1η σελίδα
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/forums/index.php?form=UserLogin το ίδιο κάνει & με firefox εγώ μπαίνω μέσω του μενού forum κανονικά το ίδιο κάνει & με explorer
-
1η σελίδα
Μήνυμαχθες & σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ με το site από την επιλογή σύνδεση της 1ης σελίδας. όταν πατάω "συνδεθείτε" βγαίνει λευκή σελίδα & μήνυμα File not found. μπαίνω με chrome. έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από sothatz: “όντως έτσι άναβε παλιά ο φακός. σε μένα όχι πλέον. πατώντας το μεσαίο κουμπί εμφανίζει μόνο ποιες εφαρμογές τρέχουν.” Με κλειδωμένη την οθόνη δοκίμασε. Πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και ενργοποιείται η οθόνη (φωτισμός) όμως παραμένει κλειδωμένη. Τότε κράτα παρατεταμένα το μεσαίο πλήκτρο αφής. Εκεί θα διαπιστώσεις, αν αυτό που αναφέρω, συμβάινει και στη συσκευή σου.” αυτό ακριβώς συμβαίνει & με το δικό μου.