Παράθεση από burningzc: “ναι αυτο διαβαζω. τωρα τι να κανω? ξανα απο την αρχη? μου εβγαλε σε μια μαυρη οθονη ενα xiaomi. Failed ( remote: download for partition recovery is not allowed) αυτο μου εβγαλε στην τελευταια εντολη μεσα στο cmd ξερει κανεις κατι??? ” Σίγουρα έχεις ξεκλειδώσει το bootloader; Από αυτό που γράφει δεν νομίζω. Εφόσον αποτύχεις να μπεις σε recovery με τη πρώτη προσπάθεια και καταλάθος ανάψεις το τηλέφωνο , θέλει επανάληψη τη διαδικασία με το adb από την αρχή.
Παράθεση από Black Jim: “Την αιτηση την εχω κανει και εχει γινει δεκτη. Απλα κατεβασα την κινεζικη ρομ οπως λεει ο οδηγος μετα πηγα για update πατησα στις τρεις τελειες και επελεξα την ρομ και μετα κολλαει το update οπως φεναιται στην εικονα και μετα κλεινει η εφαρμογη του update. ” Όπως σου τα λεει ο φίλος bzanios είναι. Και για να γλιτώσεις χρόνο, από τη σελίδα που σου εστειλε, κατέβασε κατευθείαν τη developer και πέρνα.. Λίγο προσεχτικά όμως.
Παράθεση από tsine: “Για μαθαίνω και εγώ ο άσχετος από που το κατάλαβες? ” Την ονομασία την φτιάχνουν με script editor γι'αυτό έχει 2 ψηφία(πχ 77.00.19.00), ενώ η official γράφεται 7.0.19.0.
Παράθεση από ApoTsa: “νταξει παντως πρεπει να σας ευχαριστησω ολους σας και ειδιαιτερα τον φιλο Αρη που πραγματικα αυτο που εκανε με τους drivers δεν θα το σκεφτομουν ποτε ...Να στε καλα παιδια και παλι ευχαριστω !!!! ” Τίποτα φίλε, και εμείς έτσι μάθαμε ό,τι μάθαμε, από πειραματισμούς και λάθη.
Παράθεση από tsine: “Ναι άλλα είναι official Γιατί δεν βγάζουν και για το απλό ? ” Aυτό το νήμα είναι για το ΜΤΚ, γι'αυτό σου απάντησα οτι δεν υπάρχει. Υπάρχει διαφορετικό θεμα για το pro. Eχεις δίκιο πάντως στην απορία σου γιατί δεν βγάζουν και για την MTK έκδοση.
Παράθεση από tsine: “Παιδιά μόλις σήμερα μου ήρθαν τα δικαιώματα για unlock !!! Μία ερώτηση ποια η διαφορά της official Global rom /China official rom/ Greek MIUI rom ? Και οι τρείς έχουνε εγκατεστημένο το MI store ? ” Δεν υπάρχει official global rom. Που το είδες;
Παράθεση από takisfrag: “Άρα στους drivers ήταν το πρόβλημα ? :confused: ” Ναι, αλλά στο device manager το εμφάνιζε κανονικα το τηλέφωνο, σαν να είχαν περαστεί οκ οι drivers και δεν σου κινουσε τη περιέργεια. Και αυτο με το usbdeview ηταν η εσχατη λύση. Αν δεν γινόταν ούτε με αυτό θα ζητούσα συγνώμη από το παιδί και θα τα παρατούσα. Ισως επειδή είχε από πολλές πηγές περασμένους driver , αλληλοκαλυπτονταν και μπερδευόταν το pc.
Παράθεση από takisfrag: “Μπράβο ρε παιδιά αυτό είναι ευχάριστο Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα δοκιμάσαμε ολα απο την αρχή με όλους τους τρόπους και τελικά το μυστήριο λύθηκε με το usbdeview. Κάναμε απεγκατάσταση ολους τους driver και ξανά εγκατάσταση και τελικά φλάσαρε.
Παράθεση από takisfrag: “Τι έγινε παιδιά έχουμε κανένα καλό νέο μπούταρε η συσκευή τελικά του φίλου ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όλα καλά. Μας έσπασε τα νεύρα αρκετή ώρα αλλά με τη βοηθεια του teamviewer τα καταφέραμε. Ευτυχώς γιατι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι.
Παράθεση από Gorgolemis: “Τωρα που ξαναφλάσαρα την 6.3.17 έχασα το ξεκλείδωμα?Πως μπορώ να δώ εάν είναι ξεκλείδωτη η συσκευή? ” Το ξεκλειδωμα το χανεις μόνο αν ξαναπεράσεις την official stable. Αλλά και να το κάνεις μην ανησυχεις γιατι ξεκλειδώνει κατευθειαν. Το ξεκλείδωμα ειναι μόνιμο και αντιστοιχεί σε λογαριασμό, όχι συσκευή. Γι'αυτό και όταν εχουμε αδεια ξεκλειδώματος μπορουμε και ξεκλειδώνουμε και συσκευές φίλων.
Παράθεση από Gorgolemis: “Πω πω ετσι ειναι αν προσπαθεις να κανεις δουλεια στις 02.00 την νυχτα! Τωρα τι κανω,εχει κλειδωσει ξανα; ” To να κλειδωσε ειναι το λιγοτερο, ξεκλειδωνει σε 5 λεπτά. Μην επαθε κανα hard brick(που μαλλον επαθε)
Παράθεση από caeser: “Τι να πω ρε παιδιά? Εγώ σε NOTE 3G έτσι το έκανα... ΕΔΩ Υ.Γ. Δηλαδή την επιλογή filmware Upgrade την έχουν βάλει να για να καταστρέφουν τις συσκευές του κόσμου? Τι να πω? Δεν επιμένω επειδή η δική μου (επιτυχημένη) εμπειρία ήταν με άλλη συσκευή... ” Δασκαλέ μου, και εγώ το διάβασα στο αγγλικο ως σημαντικό και προς αποφυγή.
Παράθεση από caeser: “Προσπάθησε πάλι, αλλά βάλε "filware upgrade", αντί για "download only", (δες τη φώτο απο κάτω) ” Είσαι σίγουρος; Νομίζω κάνεις λάθος caesar, έτσι θα σβηστούν τα πάντα και πρέπει να τα ξαναπερνάς imei κλπ. Χονδρό πρόβλημα.
Παράθεση από ApoTsa: “οχι οχι αυτο το εφτιαξα απλα καταλαθος ανεβασα την παλια sreensho ” Το έχεις συνδεμένο με το δικό του usb cable και σε θύρα usb2.0; όχι 3.0