Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 542.
-
Παράθεση από kinezakias: “Παιδια τη βοηθεια σας:δεν μου παιζει τα youtube βιντεο,είναι ή χωρις ήχο ή σταματάνε μετα από 2-3''. Οσο για βιντεο του dailymotion,δεν αρχιζουν ποτε,με το μηνυμα:''το βιντεο δεν υπαρχει''. Ευχαριστω. ” Δοκίμασες να κάνεις έναν καθαρισμό της εφαρμογής; Στην χειρότερη μία απεγκατάσταση και μία εγκατάσταση εκ νέου;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Κάντε μια φανέλα Miui hellas - First in our hearts με όλα τα υπονούμενα (βάλτε κάπου και έναν Μίτου) Ρίξε και ένα ωραίο design Βάλτε την 7 ευρώ Και βγήκανε τα έξοδα της χρονιάς Εεεεε?” Καταπληκτική ιδέα Μιχαλέτο...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Trickle: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mixaliscy: “Κάντε μια φανέλα Miui hellas - First in our hearts με όλα τα υπονούμενα (βάλτε κάπου και έναν Μίτου) Ρίξε και ένα ωραίο design Βάλτε την 7 ευρώ Και βγήκανε τα έξοδα της χρονιάς Εεεεε? ” Μέσα είμαι....θα έπαιρνα οπωσδήποτε ” GR_Macedon ακούς θα κάνουμε μπλουζάκια? ” Με 15 ευρώ το ένα με καλή εκτυπωση κσι εφόσον έχουμε παραγγελία από 30 και πάνω Ιδέες για T-Shirts;” Είμαι μέσα...
-
Καλή Χρονιά – Χρόνια Πολλά σε όλους τους Συμφουρίτες Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το δημοψήφισμα - δημοσκόπηση (το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς με τις νέες Roms), προκειμένου να αξιολογηθούν οι Stable Miui Roms που όσοι έχουν στα κινητά τους, έτσι ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα ποια Stable Rom είναι και ποιο σταθερή αλλά και καλύτερη αλλά και όποιος νέοπας μπαίνει στο Forum να μπορεί να επιλέξει μία Rom χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Με λίγα λόγια, εδώ θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ο καθένας που …
-
Παράθεση από spirosmeg: “Έφτιαξες που έφτιαξες την ψηφοφορία κανε τον κόπο τώρα να ψηφίσουμε και εμεις που ακολουθούμε τις Stable έτσι θα δούμε και πόσοι είμαστε απο εδώ και απο εκεί... Μπραβο και για την πρωτοβουλία! ” Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βάλω μέσα στην ίδια λίστα και τις Stable, αλλά πιστεύω καλύτερα να μπει άλλο δημοψήφισμα με τις Stable .... Θα το κάνω σύντομα ...
-
Για την ώρα η 5.12.31 μου δουλεύει πολύ καλά. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μπαταρία, αλλά νομίζω ότι σε απόδοση σχετικά με άλλες προηγούμενες πάει πολύ καλά. Επίσης κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση της Ram. Για την ώρα θα μείνω σε αυτήν και βλέπουμε. Βέβαια να πω την αλήθεια μου εξαιτίας του φόρουμ είμαι εθισμένος στις νέες Rom κάθε Παρασκευή οπότε δεν με βλέπω να μένω πολύ στην ίδια ...
-
Καλή μου επιτυχία ......
-
Παζάρι ...
ΜήνυμαΈχω παρατηρήσει ότι στο παζάρι παρόλο που κάποια αγγελία ολοκληρώνεται υπάρχει ακόμα μέσα στις αγγελίες (υπάρχει μόνο ένα πράσινο ν τέρμα δεξιά δείχνοντας ότι η αγγελία έχει ολοκληρωθεί). Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο, από την ώρα που κάποια αγγελία ολοκληρώνεται ή να διαγράφεται αυτόματα από το σύστημα (ή από τον δημιουργό της ή από κάποιον διαχειριστή) ή να πηγαίνει αυτόματα σε κάποια άλλη καρτέλα όπου εκεί θα είναι όλες οι ολοκληρωμένες αγγελίες (αν και πιστεύω από την ώρα που ολοκληρώνεται μί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Red21: “Φιλε μου αν υπαρξουν καμια 200αρια μυνηματα που να λενε το ιδιο πραγμα νομιζω οτι τους ταρακουνας καλα και δειχνεις επισης οτι οι κατηγοριες που σου εχουν προσαψει (περι ψευτικων ψηφων και τα συναφη για τα οποια ακομη γραπτη συγνωμη δεν ειδα!!) ειναι 1000% αβασιμες!!! Εγω απο εδω και περα ενω πριν δεν σημετειχα καν στο αγγλικο φορουμ (δεν χρειαζεται) εχω αποφασισει να συμμετεχω και στα στραβα να τους την λεω ανελέητα!!!” Ομοίως όσο μου το επιτρέπουν και τα αγγλικά μου... (Σκ…
-
Διαφημίσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η ROM σου έτσι και αλλιώς είναι ROOT. Πήγαινε στην εφαρμογή Κέντρο Ασφαλείας => Δικαιώματα => Επέτρεψε την πρόσβαση Root και άνοιξε τον διακόπτη διπλα από την εφαρμογή ADway ” Να φανταστώ ότι πρέπει να την κατεβάσω πρώτα, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν την βλέπω κάπου μέσα στο κινητό. Με λίγα λόγια δεν είναι προεγκατεστημενη στις GTV ROM που φοράμε;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Σκέφτου τι θα πάει η οθόνη αν το δει ο @Sam ” Όντως είναι και κομάντο ο μπαγάσας ... Χαχαχαχαχα
-
Παράθεση από Red21: “Μαλλον για εκει με κοβω με τους λεπρους!!! Αααα ρε κακομοιρη Τσε ευτυχως που εφυγες νωρις!!! ” Μμμμμ, μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα η Μακρόνησος ... χαχαχαχαχα
-
Παράθεση από Red21: “Τελοσπαντων admin κουρασα και απο οτι βλεπω ειμαι και μειοψηφια....οποτε η δημοκρατικη μου συνειδηση μου υπαγορευει να αποδεκτω την γνωμη την πλειοψηφιας!! ” Να τον στείλουμε στην Σπιναλόγκα ... χαχαχαχαχα
-
Παράθεση από dimosit: “Καλά που δεν μας βάλανε τρίτους μετά τους ρωσους δεν λέτε :-P. Πλάκα κάνω. Έτσι πως το βλέπω εγώ μονο οι Ινδια θα βγαίνει πρώτη σε αυτο το διαγωνισμό. Δεν έχει νόημα να το διοργανώνουν. ” Πολλοί από εδώ μέσα (ένας εξ αυτών και εγώ), μέχρι και πριν κάτι μήνες δεν ξέραμε καν ποια είναι αυτή η Κοινότητα που μιλάμε τώρα (MIUI HELLAS). Τώρα μάθαμε και την MIUI OFFICIAL, οπότε πολλοί από δω πλέον θα μπαίνουν και στην OFFICIAL και κάποια στιγμή ίσως ανέβουμε και 'κεί. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡ…
-
Για αρχή και για όσους δεν τα έχουμε πει, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (εννοείται και όσοι γιορτάζουν) Όσον αφορά τα τελικά αποτελέσματα, για να μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και ίδια και μιας και με καλύπτουν και οι απαντήσεις τους, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους συμφουρίτες: 1) @annonnaki , 2) @alexha , 3) @caeser , 4) @iAmLiakos , 5) @katerinavellh , 6) @MIUI_ART , 7) @kok8 , 8 ) @kallair , 9) @NasDriver και 10) @dnomikos. Με λίγα λόγια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΔΙΚΟ FORUM αλλά περισσότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤ…