παιδιά καλησπέρα , έχω ένα προβλήματακι. Ήθελα μόλις να κρυψω κάτι φωτογραφίες και επέλεξα τον φάκελο και πατησα κρυφό άλμπουμ .. Πως μπορώ μπορώ να τον βρω αλλά και πως να τον εμφάνιση?
Πολύ καλός οδηγός,συγχαρητήρια.
Μηπως μπορει κανεις να μου πει όμως 1) γιατι δεν παιζει το youtube?(ή θα είναι βουβό το βίντεο,ή θα παγωνει-κολάει χωρίς να επανέρχεται ποτέ).
Επίσης 2)το κλειδωμα οθόνης είναι υποχρεωτικό;Δεν βλέπω να μπορω να το πειραξω από πουθενα.
3)Πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd?Μου λέει ότι δεν γινεται.
Ευχαριστω.
Πολύ καλός οδηγός,συγχαρητήρια.
Μηπως μπορει κανεις να μου πει όμως 1) γιατι δεν παιζει το youtube?(ή θα είναι βουβό το βίντεο,ή θα παγωνει-κολάει χωρίς να επανέρχεται ποτέ).
Επίσης 2)το κλειδωμα οθόνης είναι υποχρεωτικό;Δεν βλέπω να μπορω να το πειραξω από πουθενα.
3)Πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd?Μου λέει ότι δεν γινεται.
Ευχαριστω.
1) Δεν ξέρω
2) Όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Απο το Ρυθμίσεις-->Κλείδωμα Οθόνης κάνεις ότι ρυθμίσεις θέλεις.
Εκτός εάν εννοείς να μην έχεις καθόλου lockscreen (ούτε ξεκλείδωτη), οπότε πρέπει να πας στην επιλογη "Επιλ. για προγραμματιστές" και να ανοίξεις το διακόπτη "άμεση πρόσβαση στο σύστημα", που έτσι θα σου καταργήσει εντελώς την lock screen.
3) Δεν γίνεται μέσω της Miui και σου συστήνω να ΜΗΝ το κάνεις! Δεν υπάρχει λόγος...
Παιδια τη βοηθεια σας:δεν μου παιζει τα youtube βιντεο,είναι ή χωρις ήχο ή σταματάνε μετα από 2-3''.
Οσο για βιντεο του dailymotion,δεν αρχιζουν ποτε,με το μηνυμα:''το βιντεο δεν υπαρχει''.
Ευχαριστω.
Παιδια τη βοηθεια σας:δεν μου παιζει τα youtube βιντεο,είναι ή χωρις ήχο ή σταματάνε μετα από 2-3''.
Οσο για βιντεο του dailymotion,δεν αρχιζουν ποτε,με το μηνυμα:''το βιντεο δεν υπαρχει''.
Ευχαριστω.
Δοκίμασες να κάνεις έναν καθαρισμό της εφαρμογής; Στην χειρότερη μία απεγκατάσταση και μία εγκατάσταση εκ νέου;
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του. Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους. Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
@caeser Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Αν θες βοηθησε με,που θα βρω τις ''επιλογες για προγραμματιστες΄΄.
Επισης είναι παραξενο να μην ξερει κανεις να μου πει γιατι με την ελληνικη rom δεν δουλευει το youtube.(Σε εμενα μονο συμβαινει;Παραξενο...)
Να εισαι καλα παντως.
Επισης είναι παραξενο να μην ξερει κανεις να μου πει γιατι με την ελληνικη rom δεν δουλευει το youtube.(Σε εμενα μονο συμβαινει;Παραξενο...)
Να εισαι καλα παντως.