Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 220.

• @LoukG Αν πάρω backup από TWRP, περάσω την επόμενη rom κι επιλέξω restore από TWRP, λογικά θα μου επαναφέρει όλα τα αρχεία και φυσικά την προηγούμενη rom! Κάτι που δε θελω... @gkalen Έβαλα την .21 από "πάνω" οπότε και διατήρησε κάθε εφαρμογή. Το SuperSu όμως με ενημερώνει πως δεν είμαι root... Θα πρέπει να το ξαναφλασαρω;

• RE:

Perarg - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “ @Perarg Γιατί δεν βάζεις την 6.7.21 ???? Λογικά θα φλασαριστει μαζί με τη ρομ .. Ή 6.7.21 είναι κομπλε όπως θα'πρεπε και διορθωμένη , αν εισαι με την 6.7.14 , φλασαρε τη νέα ρομ και θα πάνε όλα ρολόι .. ” Πρέπει να είμαι οκ με το SuperSu που μου εστειλες, σ' ευχαριστώ! Να βάλω την .21 θέλω άλλα είπα να πάρω backup για clean install... Έτσι ξεκίνησε η κουβεντα μας... Εσύ λες να βάλω τη rom από πάνω χωρίς factory reset, ώστε να διατηρήσει τα πάντα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Perarg ...λογικά θα είναι σε κάποια από τις κάρτες σου.” Τι εννοεί ο ποιητής; Σε ποιές κάρτες; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen Όπα, στασου, μύγδαλα! Αρχάριος here... Δεν έχω κατεβάσει το supersu από playstore.. Πρέπει; Έχω μπερδευτεί με όσα διαβάζω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen μπορούμε να διαγράψουμε και το system ώστε πραγματικά να μην έχει τίποτα το τηλέφωνο πριν κάνουμε install τη rom ; @Thracia Titanium pro; Το χεις δοκιμάσει με τις rom του @gkalen ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από LeonTsi: “Γαμο την τρέλα μου με αυτά τα pokemon... εδώ ο κόσμος καίγεται και άλλοι ξυρίζονται.....” Χαχαχαχα, μην τρελαίνεσαι κι εγώ για δούλεμα το ανέφερα!

• @Thracia Mi5. Μέσα από miui εννοείς Mi Cloud; SD card δεν έχω... Αυτό που περιγραφεις κρατάει και τα δεδομένα; @baiosss Για να το δοκιμασω κι αυτό Thank you! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen από την πρόσφατη εμπειρία μου παίρνοντας Mi Cloud backup, επανήλθαν όλα κανονικοτατα. Φυσικά χωρίς δεδομένα. Αυτό που πρέπει να ξαναστήσει κάποιος είναι λογαριασμούς στις εφαρμογές κι όπως είπα και πιο πριν δε θα υπάρχουν δεδομένα στις εφαρμογές (πάνε όλα τα pokemon...!) Γι αυτό ρώτησα για πιθανή λύση backup... Το helium που δοκίμασα δε μου δούλεψε... Δε συγχρονιζε καν ή εφαρμογή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “ Για τα αντίγραφά που λες , δεν το κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις.” Είναι ίσως και δική μου απορία αν κατάλαβα καλα... Πχ. Τώρα που μας έδωσες την καινούργια gemini, υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσουμε backup από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε ώστε να μην τις ξαναστήνουμε; π.χ. Στο outlook έχω 4 λογαριασμούς, υπάρχει κάτι δοκιμασμένο σε backup ώστε να μη χρειάζεται ξανά πέρασμα; Τώρα θα μου πεις, βάλε απλά τη rom στην εσωτερική και πάτα ένα install, απλώς εγώ το λέω σ…

• Καλησπέρα κι από μένα, είμαι κάτοχος ενός Mi5 και μιλώντας με τον @Octaviastikos τον οποίο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά του ξεκίνησα να περάσω τη Gemini Custom Rom. Είχα ανοιχτά τα βήματα και θέλησα να τα ακολουθήσω ευλαβικά... INSTALLATION Προτεινω Clean install για τη συγκεκριμενη ρομ .. Και αμεσως μετα την εγκατασταση του clean zip .. 1. Μπαίνουμε στο TWRP 2. Επιλέγουμε , reboot / recovery 3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα 4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού κα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Perarg: “Δε με λέτε; Για να περάσω του κυρ @gkalen τη rom, είμαι σε Mi5 στην ελληνική 6.6.30, απλά τη ρίχνω στην εσωτερική και πατάς από TWRP Install; Το ξαναρωταω γιατί η rom είναι του @gkalen και δεν ξέρω αν περιέχει κάτι διαφορετικό... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ντουγρου... Με της μπάντες βάλε το @gkalen είναι σούπερ...περνά και το clean του!!!” @Octaviastikos την πέρασες με Factory Reset ή πάνω από τη δικιά σου; Το clean τι ε…

• RE: RE:

Perarg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από mirotis: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε. Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€. Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Τι λέτε; Unleashed by my M1 NOTE ” Με κλειστα ματια. Δεν υπαρχει πεδιο συγκρισης ακομα και αν ειναι διπλασια τιμη. Εχω και απο τα δυο και ξερω. :)” Παράθεση…

• Δε με λέτε; Για να περάσω του κυρ @gkalen τη rom, είμαι σε Mi5 στην ελληνική 6.6.30, απλά τη ρίχνω στην εσωτερική και πατάς από TWRP Install; Το ξαναρωταω γιατί η rom είναι του @gkalen και δεν ξέρω αν περιέχει κάτι διαφορετικό... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Trinity Circle: “Αλλά αν είχα την δυνατότητα και τα λεφτά να έπερνα και δευτερο κινητό σίγουρα η Xiaomi θα υπήρχε σαν δεύτερη όμως επιλογή. Επίσης ενημερωτικά να αναφέρω οτι δεν είμαι fun της samsung και apple τις οποίες και δεν χρησιμοποιώ και μετά έρχεται η Sony και η LG.” Εννοείται πως είναι σεβαστή κάθε άποψη Δεν αναφέρεις όμως ποιά θα ήταν η πρώτη σου επιλογή ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Malediction: “Καλησπέρα παιδιά Μετά τα τελευταία update σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω ένα βασικό πρόβλημα. Στα 2 τελευταία update υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Προφανώς το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep και αυτό που δείχνει να καταναλώνει την μπαταρία είναι το σύστημα Android. ” Εγώ είμαι κάτοχος ενός Mi5 όπου πέρασα την 6.6.30 με το Miui 8 αμέσως χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία π.χ. με το 7. Έχω μονίμως ανοιχτό bluetooth (συνδεδεμένο ακουστικό και Mi Band), δ…

• Άσχετο-Σχετικό: Όπως υπάρχει το screenshot, να μπορούσαμε να τραβήξουμε μικρής διάρκειας και μικρής ανάλυσης screen-videos για να μπορούμε ειδικά σε tech forums να εξηγήσουμε καλύτερα το πρόβλημα μας ή μία πιθανή λύση... Εννοώ κάτι ολοκληρωμένο σα λύση, με μία π.χ. συντόμευση να δημιουργεί ένα gif(;) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lizardous: “Έχω παρατηρήσει ότι η μπάρα ρύθμισης της έντασης του ήχου έχει αλλάξει τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.. Αυτό νομίζω το πήρα χαμπάρι γενικά με το MIUI 8.. Δηλαδή. Η κύλιση δεν είναι συνεχόμενη αλλά κλιμακωτή. Σε MIUI 7 όταν πήγαινες να ρυθμίσεις την ένταση με το δάχτυλο πήγαινε κανονικά εκεί που ήθελες ενώ τώρα πάει κομμάτι κομμάτι σαν να το έκανες με τα κουμπιά. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Είναι κάποιο "bug" αυτό;” Εμένα μου φαίνεται πάντως συνεχόμενη... (…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Budda: “Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με τις συνεχεις αποσυνδεσεις του bluetooth ;rom 6.6.30” Πόσο μα πόσο εκνευριστικό! Και νόμιζα έφταιγε το Xiaomi bluetooth... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk