Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 593.
-
σε ido...... Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η επιλογή επαφής για τοποθέτηση στην αρχική οθόνη δεν δουλεύει.
-
Παράθεση από than73: “Παράθεση από kostas1alina: “κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ ” Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στ…
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από jowl_tnt: “Crashαρει στο ανοιγμα σε 3s. ” Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από jowl_tnt: “Crashαρει στο ανοιγμα σε 3s. ” Όταν λες crahαρει; ” Και σε εμένα κρασαρει στην 7.3.16.. Αλλά και στην νέα 7.3.23.. Πάει να ανοίξει κοκκινίζει και κλείνει.. Έλεος.. Πάντως η νέα ρομ είχε και θέμα με την ραμ έπιανε ποιο πολύ.. ” δοκιμασε τα wipes μήπως δεις διαφορά.
-
κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ
-
Παράθεση από jowl_tnt: “Crashαρει στο ανοιγμα σε 3s. ” Όταν λες crahαρει;
-
μολις περάστηκε σε ido recovery πρέπει να το πάρουμε απόφαση.....καπούτ!!! καλύτερη διαχείρηση ram... καλύτερη ανταπόκριση σε δαχτυλικό... 160 χαρακτήρες συνέχεια... ίσως η φωτεινότητα ποιο χαμηλή... στις επαφές απο το Ρ πάει κατευθείαν στο Ζ... σαφώς ποιο γρήγορο... τα άλλα εν καιρώ... αααααααααααα για εσάς του antutu.................
-
Παράθεση από EGW4321: “τελικα επιστροφή στην προηγούμενη 10% μείον μπαταρια σε ένα τέταρτο με περιήγηση στο φόρουμ εδω και μία μικρή υπερθέρμανση στο κινητό που δεν μειωνόταν για αρκετό διάστημα.και στο κινητό έχω μόνο τρεις εφαρμογές δικές μου.αυτα απο μένα. ” καλο θα είναι παιδιά να προσδιορίζουμε και την συσκευή στην οποία αναφερόμαστε....
-
Παράθεση από Lentzeris: “Σε Redmi 3 Pro, αρνείται να μπει σε TWRP. Από το power menu δεν μπαίνει ούτως ή άλλως, αλλά και με volume-up & Power μπαίνει στο κινέζικο recovery, όπου πατώντας το κάτω-δεξιά recovery, απλά κάνει επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία τηλεφώνου. Έχω περασμένη την 7.3.16, μέχρι και την οποία δούλευε το reboot to recovery του power m + - ” volume + - ΜΑΖΙ και power δοκίμασε,........Θα μπεί!!!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “παιδιά τα φώτα σας.....πάλι!!! σε ido επειδή δεν μπαίνει recovery απο το power δοκίμασα με τον γνωστό τρόπο (volume+..power) να μπώ recovery για wipes τώρα βγάζει ένα μενού κινέζικα και η μόνη αγγλική λέξη είναι το recovery πατώντας το κάνει επανεκκίνηση..... 100.gif καμμιά ιδέα; ” Μπήκες σε ένα είδος...stock recovery λογικά. Έχει αναφερθεί ξανά (νομίζω στο xiaomi.eu). Γενικά είναι περίεργη η κατάσταση με το recovery στα kenzo/ido. Υπομονή μέχρ…
-
Παράθεση από THUKIS: “@kostas1alina Κάνε έναν έλεγχο bootloader από περιέργεια . Δοκίμασε + & - μαζί για twrp ” bootloader ξεκλείδωτος..... δούλεψε με το δεύτερο....+ & - μαζί ευχαριστώ αδερφέ!!!
-
παιδιά τα φώτα σας.....πάλι!!! σε ido επειδή δεν μπαίνει recovery απο το power δοκίμασα με τον γνωστό τρόπο (volume+..power) να μπώ recovery για wipes τώρα βγάζει ένα μενού κινέζικα και η μόνη αγγλική λέξη είναι το recovery πατώντας το κάνει επανεκκίνηση..... 100.gif καμμιά ιδέα;
-
Παράθεση από gkalen: “@kbougiouklis Δεν φταίει το unknown command σε τίποτα . Περίεργο πάντως που σου συνέβη κάτι τέτοιο σε update , δεν θα έπρεπε να χαθούν εγκατεστημένες εφαρμογές. Νωρίς ακόμα με τη nougat , δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα , θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει και σε άλλους . @kostas1alina Όλα τα εικονίδια εμφανίζονται κανονικά . Δεν ξέρω τι εικονίδια ή θεμα έχεις επιλέξει , άλλαξε το .. ” εχεις δίκιο ως προς το εικονίδιο....... Αλλαγή θέματος και διορθώθηκε!!!
-
σε ido 7.3.16 recovery Καπούτ..... Το εικονίδιο εφαρμογές..αόρατο. Υπάρχει είναι εκει--ανοίγει αλλά δεν φαίνεται. Στο πληκτρολόγιο το QWERTY..Αόρατο. Υπάρχει λειτουργεί αλλά δεν φαίνεται. Αααααα και για εσάς του antutu.......................40083 Τα άλλα έν καιρώ.....
-
περάστηκε σε ido Επιβεβαιώνω ---recovery....καπούτ Τα άλλα έν καιρώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Οι XTRV-7.3.9 ROM για τα RedMi Note 3 PRO (Kenzo) & RedMi 3/PRO (Ido),ανακλήθηκαν λόγο προβλημάτων με τον Kernel μετά από αλλαγές που έγιναν στο Source της Global ROM από την Xiaomi. Όσοι από εσάς έχετε βάλει τις παραπάνω ROM, καλό είναι προσωρινά, μέχρι να έχουμε το τελικό FIX, να γυρίσετε πίσω στην XTRV-7.3.2 ROM.μετά από πολύ κοπό π” σε ido μετά απο πολύ κόπο περάστηκε η fix με factory reset όλα τέλεια.... recovery υπάρχ…
-
σε ido μετα το fix....απο το κακο στο χειροτερο. δουλευει το recovery αλλα τοσο Langαρισμα στο φουλ πρωτη φορα σε rom.
-
Παράθεση από gkalen: “Μας βγήκαν κάποια προβλήματα λόγω αλλαγών στο κερνελ , θα διορθωθούν και θα ενημερωθείτε για Ido και kenzo . Αυτές οι δύο συσκευές έχουν θέμα με το power menu. Σε ido μάλιστα εξαφανίστηκε και το twrp , μπορούμε να το φλασαρισμα από fastboot αλλά μόνο μία φορά , αν κάνουμε boot στο σύστημα , χάνεται πάλι .. Τώρα δουλεύουμε πάνω σ'αυτο το πρόβλημα , ελπίζω ότι σύντομα θα έχετε ενημέρωση και νέα λινκ .. EDIT Δοκιμάζω σε ido τώρα , μόλις έχουμε νέα θα ενημερώσουμε. Και τα υπόλο…
-
για ido.... ίσως λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης από την προηγούμενη... Κάποιο κόλλημα στο ρολάρισμα των επαφών γιατί από το Ο πάει κατευθείαν στο Ζ 160 χαρακτήρες μόνιμα Τα άλλα έν καιρώ...
-
η 7.3.9 μόλις "ρίχτηκε" σε ido είδωμεν... Ευχαριστούμε για την πολύ πολύ καλή δουλειά. =============== Μαρ 10th 2017, 9:06pm =============== Παράθεση από gas83: “@THUKIS μας δείχνεις τον δρόμο για IDO! Με αυτήν του θέματος (7.3.2) σε IDO είχε κανείς θέμα με δεδομένα (με restart έφτιαξε) και κλήσεις (η οθόνη της κλήσης εξαφανίστηκε, πάλι με restart έφτιαξε); ” σε εμένα όχι...
-
Παράθεση από xnikos: “η 7.3.2 με διαφορά η καλύτερη beta 2 μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε Kenzo. ψιλοασήμαντο αλλά σε όλες τις τελευταίες rom, στις επαφές, η μπάρα με το αλφάβητο δίπλα, δουλεύει σωστά μόνο μέχρι το Τ. ” σωστοοοοος.......Και σε ido από το Ρ πάει κατευθείαν στο Ζ