κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ
Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι χρειάζονται...... .
οχι φίλε μου...δεν αναφέρομαι σε εσένα
αναφέρομαι στον jowl_tnt
έκανε μια έρωτηση σε ενα πρόβλημά του----του ζητάμε διευκρινήσεις---άφαντος
περασμενη σε ido απο χθες.το γνωστο και χιλιοειπωμενο προβλημα με το recovery και το start menou που αλλο πατας και αλλο σου βγαινει.απο μπαταρια μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν και ζεσταινεται πολυ.με ηπια χρηση.αυτα για την ωρα. παντως αν συνεχισει να ζεματαει γυριζω σε προηγουμενη.
καλησπερα κι από μένα.την πέρασα σε. ido.Ε είναι ή πρώτη ελληνική πού περναω χθες μόλις το ξεκλειδωσα.Με τα πλήκτρα για το recovery δεν έχω κανένα θέμα μπαίνει κανονικά καί σε recovery και σε fastboot.Τ ο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να σύνδεση λογαριασμό google.Μου βγάζει σφάλμα των διακομιστών της google δοκιμάσετε αργότερα.γνωριζετε κάτι για αυτό το θέμα;
κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ
Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι χρειάζονται...... .
καλησπερα κι από μένα.την πέρασα σε. ido.Ε είναι ή πρώτη ελληνική πού περναω χθες μόλις το ξεκλειδωσα.Με τα πλήκτρα για το recovery δεν έχω κανένα θέμα μπαίνει κανονικά καί σε recovery και σε fastboot.Τ ο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να σύνδεση λογαριασμό google.Μου βγάζει σφάλμα των διακομιστών της google δοκιμάσετε αργότερα.γνωριζετε κάτι για αυτό το θέμα;
Αν έχεις πρόβλημα με το Google Account, δοκίμασε να κάνεις ένα Wipe Cache & Dalvik Cache από το TWRP και δες αν βοήθησε.
Αν όχι δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την προηγούμενη Version από τις ROM για την συσκευή σου.
Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση πως έχεις εγκατεστημένη την τελευταία XTRV-7.2.23 ROM.
Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos
δηλαδή φαντάσου να μην πηγαίνανε όλα καλά!
Δηλαδή που σου φαίνεται το περίεργο, τ'ότι δεν γκρινιάζω για όλα και να με ενοχλεί μόνο το θέμα με το sms. Σε αυτό το στάδιο της ρομ δεν περιμένω να είναι όλα τέλεια, και πάλι μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται τόσο πολύ για να διορθώσουν τις ατέλειες. Άρα δεν κατάλαβα το ύφος σου.
πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχεις χιούμορ. λυπάμαι...
Μόλις την πέρασα στον αδερφό μου στον @kostas.zervalakis που έχει redmi Note 3 και μπήκε μια χαρά. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρει κάποιος η ο φίλος @gkalen στην 7.3.23 σε gemini γιατί με το default theme βγάζει σε αρκετές εφαρμογές λευκό εικονίδιο ενώ πριν ήταν γκρι?? Για μένα είναι πολύ χάλια αυτό έχει αλλάξει κάτι στην ρομ στο μαμα θέμα?? Αυτά τα λευκά εικονίδια σε mi5 το έχει βγάλει και σε άλλους αυτό?? Μπορεί να φτιάξει αυτό ξέρετε??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...