Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 264.
-
Δεν έχω διαπιστώσει κανένα από τα θέματα που έχουν αναφερθεί, ή μπαταρία μάλιστα σήμερα, από 100% στις 8 μισή το πρωί, αυτή τη στιγμή είναι στο 50%, με μέτρια χρήση.
-
@caeser Ευχαριστώ για την πολύ κατατοπιστική απάντηση.
-
@caeser Για επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση αρκούν τα δύο wipes, δηλ της dalvik cache και της cache; Τα system και data δεν χρειάζονται; Μιλάω προφανώς μέσα από twrp recovery.
-
16GB είναι και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Τη βλέπει κανονικότατα και το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει είναι κατά το φλασάρισμα από την κάρτα. Απλά μου κάνει εντύπωση, το ίδιο αρχείο να το φλασάρει από το usb, αλλά να μην έχω καταφέρει να κάνω φλασαρισμα από την κάρτα. Πραγματικά είναι πολύ περίεργο.
-
Μία ακόμα ερώτηση από την εμπειρία σας. Έχω προσπαθήσει τρεις φορές να φλασάρω από το twrp, έχοντας βάλει το .zip της rom στην εξωτερική sd, και τις τρεις φορές έγινε fail, και αναγκάστηκα να βάλω τη rom στο otg usb (ευτυχώς που το note 2 το υποστηρίζει) οπότε και έγινε μια χαρά. Να υποθέσω ότι έχει θέμα η κάρτα;; Με συμβουλεύετε να της κάνω ένα format μέσα από το κινητό ή από το pc;; Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για να κάνω ένα απλό flash (εννοώ όχι clean install) κάθε νέας έκδοσης rom, ποια θεωρείτε πιο ενδεδειγμένη μέθοδο; α) μέσα από τη recovery twrp ή β) από την αναβάθμιση της miui; Αν επιλέξω φλασαρισμα μέσα από την twrp, από το install, με συμβουλεύετε να κάνω πρώτα wipe dalvnik cache και cache;; Θα χρειαστεί να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές;; Την τελευταία φορά έκανα αναβάθμιση με full wipes αλλά φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά. Εκείνο που με ενδια…
-
@MIUI_ART Έχεις δίκιο, το έλεγε αλλά δεν το είδα
-
Καλημερα σε όλους. Δύο σχόλια για την 5.12.17: Μετά την εγκατάσταση στην αρχική ρύθμιση πριν μπεις κανονικά, κολλούσε στο mi cloud αν είχες επιλέξει ελληνικα. Πέρασε μόνο με αγγλικά. Παρά την εγκατάσταση του fix για τον καιρό, στο widget του ρολογιού που δείχνει και τη θερμοκρασία, είναι κολλημένη στο 0.
-
Καλησπέρα, Χτες έκανα flash την 5.12.10 μέσα από twrp. Μετά από πλήρες wipe με επιλογή σε όλα τα κουτάκια πλην εξωτερικής sd έδειξε ότι έγινε successful αλλά έπειτα έκανε πολλαπλά reboot, έδειχνε το logo, έμενε για λίγο, και ξανά. Τελικά αποφάσισα να μπω πάλι σε recovery από τα κουμπιά και εβαλα πάλι την 5.11.26. Τελικά ξανακατεβασα το αρχείο από το φόρουμ και εβαλα την 5.12.10 μέσα από την αναβάθμιση. Είναι οκ τώρα και αναμενω να δω πως πάει. Το μόνο δυσλειτουργικο που είδα αφορά τη λίστα επαφώ…
-
Καλημέρα, ακολούθησα τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 του MIUI_ART, ο οποίος βοηθάει πολύ έναν άπειρο χρήστη όπως εγώ στο φλασάρισμα, (για την ακρίβεια δεν το έχω ξανακάνει). Ευχαριστώ τον administrator για την βοήθεια. Παρόλο που η συσκευή μου παρουσίασε σχετική δυσκολία πχ έβγαλε fail στο boot, και αφού κατάφερα και μπήκα στο twrp, μου έβγαλε μήνυμα ότι η rom είναι corrupted, οπότε αναγκάστηκα (αφού έκανα swipe to factory και μπήκε σε αυτή που είχε πλέον το κινητό 5.10.8 beta)…