Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 264.
-
Εγώ φλάσαρα την 9.6.3 από twrp πάνω από την 6.5.5 μετά από καθαρό Install μέσω fastboot από τον οδηγό του caeser και όντως έχει μόνο China στις περιοχές. Επίσης να πω ότι δεν βλέπω καθυστερήσεις όπως διαμαρτύρονται άλλοι φίλοι. Τέλος να πω ότι μόλις πήρα το Redmi Note 6 Pro καθώς σε σύγκριση με άλλες είναι εξαιρετικά value for money. Η xiaomi έχει τα αρνητικά της όντως, και θεωρώ ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει σε συνεργασία με τη google (?) να αποκαταστήσει τα προβλήματα του RN2 καθώς δια…
-
..@'themakos66' @ntinos_g7 Όντως μέσα από τη rom με update system και επιλογή του αρχείου, δεν σε αφήνει το Mi recovery. Παίδες αν ανοίξεις το zip με το 7zip μπορείς με δεξί κλικ στο build.prop να κάνεις επεξεργασία, οπότε δεν χρειάζεται ούτε ξεζιπάρισμα ούτε τίποτα. Εβαλα twrp με καθαρή εγκατάσταση με fastboot (οδηγός του caesar), έπειτα full wipes (τα πάντα όλα) και έπειτα install την 9.6.3. Βουαλά είδωμεν φως. Όλες οι εφαρμογές κάνουν update και όσες δεν υπήρχαν στη rom εγκαθίστανται κανονικά…
-
Παράθεση από themakos66: “σε unroot συσκευή και global 9.6.3.0 όλες οι εφαρμογές ενημερώνονται κανονικά. Στην ελληνική μια 9.5.4.0 μια απο τα ίδια .Η επεξεργασία του build.prop έγινε στον υπολογιστή με notepad για να μην μπω στην διαδικασία ροοτ . ” @themakos66 Εγκατέστησα μόλις μέσω καθαρής εγκατάστασης με fastboot την 9.6.3. (είχα βάλει resurrection) Τι έκανες και βρήκες το build.prop ενώ δεν έχεις root?
-
Παράθεση από chrdes: “Το keep όπως και άλλες εφαρμογές της Google όπως YouTube, Gmail, κλπ δεν ενημερώνονται. Ελπίζω ότι οι εκδόσεις που θα βγουν μετά την 19/12 θα μπορέσουν. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Στη resurrection δεν δούλευαν οι χάρτες μέχρι χτες (γινόταν force closed). Η χθεσινή αναβάθμιση τους διόρθωσε και πλέον δουλέυουν κανονικά, όπως οι άλλες gapps.
-
Παράθεση από chrdes: “Ευχάριστα νέα παιδιά. Σήμερα ενημερώθηκαν επιτυχώς οι χάρτες της Google έκδοση 10.6.2 της 19/12/18. Ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλες εφαρμογές. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” @chrdes Έχεις το Keep? Αν το έχεις, ενημερώνεται? @kinezakias Εψαξα στις ρυθμίσεις τόσο των sim όσο και της εφαρμογής μηνυμάτων, αλλά δεν βρήκα κάτι.
-
Παράθεση από kinezakias: “Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα. ” Άψογος φίλε μου! @kinezakias Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g. Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g. Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο?
-
Κι εγώ resurrection έβαλα χτες γιατί δεν μου άρεσε η mokee. Η resurrection φαίνεται μέχρι στιγμής καλύτερη. Εξακολουθεί να μην υποστηρίζει data στη sim 2 όπως η mokee, αλλά είναι πιο λειτουργική. Πάντως από μπαταρία δεν βλέπω μεγάλη (μπορεί και καθόλου) βελτίωση σε σχέση με τη global stable 9.6.3 η οποία είχε αρκετά καλή διαχείριση.
-
Παράθεση από Sof: “ειχα τη μοκι.3 μερες μονο την κρατησα.δυστυχως μουχε βγαλει το εξης bug.μολις εκανα επανακκινηση το κινητο, γυρναγε τα παντα δτα κινεζικα. Το κερασακι δτην τουρτα ηταν οταν πατησα ενα εικονιδιο και αρχισε να μου εγκαθιστα 7 εφαρμογες κινεζικες.κατα τα αλλα δεν ειχα παραπονο απο τη ρομ.πολυ ελαφρια αλλα θελει πολυ παραμετροποιηση εκ μερους μας.οσο για ρην μπαταρια δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι ειναι προβληματικη η δθκη μου και περιμενω μια νοχον να ερθει.με λιγα λογια γυρισα …
-
Παράθεση από pechr: “Εχω ένα lenovo με custom rom miui 4 και ενημερώνονται μια χαρά οι εφαρμογες στο playstore. Κρατήστε το αυτό ως δεδομενο. Άρα δεν είναι θέμα ενημέρωσης του MIUI ή καποιας νέας πολιτικής της Google. Οι σκέψεις μου κατευθύνονται σε πρόβλημα του συγκεκριμενου MTK επεξεργαστή μας και σε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των εφαρμογών και του επεξεργαστή. Αν και δεν ξέρω πως μπορούν και αν μπορούν να συσχετιστούν αυτά τα δύο. ” Χρήστο μόνο το rn2 έχει τον επεξεργαστή αυτό; Αν υποθέσουμε …
-
Έβαλα μόλις τη Mokee και οι google apps εγκαθίστανται κανονικότατα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά προέχει να είναι λειτουργικό το κινητό, που στην πράξη δεν ήταν πλέον τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά. Ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί από τη xiaomi. Διαφωνώ με το φίλο Χρήστο, pechr, δεν είναι θέμα της google, για κάποιο λόγο η xiaomi δεν υποστηρίζει πλέον το hermes.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μου ήρθε ένα φλας διαβάζοντας την απάντησή σου. Ποιά εφαρμογή που έβαλα έχει να κάνει με call και μάλιστα με call log. Η super backup & restore που χρησιμοποίησα για να μεταφέρω sms και κλήσεις από το RN2 που είχε μέχρι τώρα στο mi a2 lite. Γιατί δυστυχώς υπολόγιζα ότι θα το συνδέσω στο mi account της και θα τα πάρει από εκεί, αλλά το Mi a2 lite δεν συνδέεται με το mi account ως android one και όχι miui. Την ξήλωσα και φαίνεται ότι μάλλον δεν βγάζει πλέον διαφημίσεις.