Xiaomi mi a2 lite η κάποιο καλύτερο;
-
-
Ο/H Tasos Venizelos έγραψε:
Θα διαφωνήσω στο οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές. Αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος το android auto δεν παίζει . Και για μένα είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή
Εκτός απο το android auto το οποίο δεν με απασχολεί στο ελάχιστο , κάπου άλλου πρόβλημα ή ανάγκη για root υπάρχει ; Σε τραπεζικές εφαρμογές κλπ ; -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Θα διαφωνήσω στο οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές. Αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος το android auto δεν παίζει . Και για μένα είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή
Ο/H Anritsu έγραψε:
-
Καλησπέρα.
Προχτές πήρα στη γυναίκα μου το mi a2 lite και μέχρι στιγμής φαίνεται εξαιρετικό, ταχύτατο και άψογη οθόνη.
Είδα όμως κάτι που ενοχλεί πολύ.
Διαφημίσεις.
Όταν τελειώσει η κλήση, εμφανίζονται διαφημίσεις το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό.
Έχετε κάποια ιδέα πως μπορεί να απενεργοποιηθεί η εμφάνισή τους; -
-
Μου ήρθε ένα φλας διαβάζοντας την απάντησή σου.
Ποιά εφαρμογή που έβαλα έχει να κάνει με call και μάλιστα με call log.
Η super backup & restore που χρησιμοποίησα για να μεταφέρω sms και κλήσεις από το RN2 που είχε μέχρι τώρα στο mi a2 lite.
Γιατί δυστυχώς υπολόγιζα ότι θα το συνδέσω στο mi account της και θα τα πάρει από εκεί, αλλά το Mi a2 lite δεν συνδέεται με το mi account ως android one και όχι miui.
Την ξήλωσα και φαίνεται ότι μάλλον δεν βγάζει πλέον διαφημίσεις. -
Αν θελήσω κάποια στιγμή να ξεκλειδώσω bootloader και να βάλω άλλη rom ,είναι η ίδια διαδικασία με τα κινητά που φοράνε miui ;η γίνεται χωρίς αναμονή;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπερα σας .μόλις πήρα και εγώ το mi a2 lite και ψιλοαπογοητευτκα από το android one..μου την έχει σπάσει που παντού μου πετάει διαφημίσεις και με την navigation bar.μα σου βάζουν το back από το αριστερά;και δεν μπορείς ν το αλλάξεις.μηπως κάποιος γνωρίζει κάτι να τα διορθώσω αυτά;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0