Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 518.
-
Παράθεση από BanditGR: “Έχει δουλειά ακόμα το dark mode για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε ROM φτιάχνουν και...από λίγο. Είναι σε καλό δρόμο όμως. ” Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από sotsp: “Βρε παιδιά σε redmi note 5a που είναι η επιλογή dark mode? ” επιλογές Προγραμματιστών?? 1e46d9e554d0612d621e23a4bfae26a8.jpg ” Dark mode σε android 8 έχει; @ktsiaras στο mi6 έχεις;
-
Στην 9.1.24 στο Sagit (mi6) δέχομαι πολλά μνμ ότι με έχουν καλέσει κ ότι το κινητό μου φαίνεται κλειστό. Σε κάποια τηλ χτυπάει κανονικά. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στις κλήσεις αλλά επιμένει το πρόβλημα.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Το έχω αλλά δεν έρχονται Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Πήγαινε στην εφαρμογή mail->πάτα τρεις γραμμές πάνω αριστερά->πάνω δεξιά στο γρανάζι-> δες εκεί τις ρυθμίσεις κ από εκεί μπες στον κάθε λογαριασμό που έχεις. Αν κ με αυτό δεν πιάσει κάνε έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής
-
Παράθεση από Gkontos10: “καλημέρα παιδία ξέρει κάποιος γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στα mail ??? εχω ΜΙ6 ” Ρυθμίσεις->διαχείριση εφαρμογών->mail->ειδοποιήσεις->εμφάνιση ειδοποιήσεων->ειδοποίηση για νέα μηνύματα
-
Παράθεση από sgatz: “Να υποθέσω κλειστές όλες όμως οι ειδοποιήσεις και με φόντο χαμηλής κατανάλωσης γιατί αλλιώς δε βγαίνει απλά... Εγώ με το θέμα με το τεράστιο ρολόι βγάζω με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές με ζόρι 4-5 μέρεςΠαράθεση από apo.stam: “Παράθεση από Eulogison: “Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω…
-
Παράθεση από Eulogison: “ Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω το amazfit bib ” Καλημέρα. Εγώ που το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό μου κρατάει περίπου ένα 20μερο.
-
Εγώ που έχω την 3.5.5 από εδώ αλλά το firmware 2.2.0.14, κατεβάζω την εφαρμογή κ την κάνω εγκατάσταση κ μου περνάει το καινούργιο firmware;
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Χρονια πολλά και από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τελείως την μπάλα. Πλέον δεν ξέρω τι μου γίνεται με όλα αυτά περί source και android , εγώ είμαι ένας ταπεινός vip εδώ και μερικά χρόνια άρχισα όταν βγήκε το hennesy πήρα μετά κενζο και τωρα έχω κενζο και sagit. Στο μι6 έχω 8.12 27. Γνωρίζω μόνο ότι αφού έχω face unlock έχω global. Αυτό τι σημαίνει? Για να πάω στην καινούργια θα κάνω fr . Θα χάσω και το face unlock,? Μετά τι source θα έχω? ” Καλημέρα. Όπως γράφ…
-
Παράθεση από gregbala: “Τα εκανα ολα αυτα φίλε, εχω την τελευταία εκδοση στο band τις miui αλλα δεν εχω ελληνικα. Αυτο δεν καταλαβαίνω ” Χαζή ερώτηση αλλά να υποθέσω ότι έχεις ελληνικά στο κινητό;
-
Παράθεση από gregbala: “Καλησπέρα σας Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος. ” Κάνεις εγκατάσταση στο κινητό το mi fit 3.5.5, νομίζω κάνεις είσοδο με τον mi acc…
-
Παράθεση από agmg: “@apo.stam Εσύ δεν έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές της Google; ” καλημέρα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση. Τι προβλήματα κ ποιες εφαρμογές; Το κινητό είναι της γυναίκας μου κ τα προβλήματα που μου έχει αναφέρει είναι: ότι όταν το βράδυ φορτίζει (ανοικτό) το κινητό πολλές φορές το πρωί είναι κλειστό (όχι από μπαταρία) κ δεν χτυπάει το ξυπνητήρι.
-
Καλημέρα κ συγνώμη για το off topic. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ή να με παραπέμψει στο ανάλογο νήμα. Έχω το κινητό ενός συναδέλφου redmi 4 (πιθανόν prada) το οποίο φοράει την global stable 8.0.3.0.0 (δεν ξέρω αν είναι η επίσημη) κ βλέπω στο επίσημο σαιτ ότι υπάρχει η 10.1.1.0. Πως μπορώ να την περάσω;