Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 274.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “εεε και δεν δουλευει;” Είμαι της αναβάθμισης Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “παρτε μια ευρωπαϊκή βρε να εχετε το κεφάλι σας ήσυχο. :D” Τώρα αυτή έχουμε....... Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zoyglas: “Χμ ναι ναι αμα στιλεις να στιλουμε και εμεις Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ζούγκλα συγγνώμη αλλά έχεις τσακωθεί με το η ? Κάνε μια προσπάθεια να διορθώσεις την ορθογραφία σου, μας έχεις βγάλει τα μάτια. Φιλικά πάντα! Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Δική σου η τσέπη.....σκέψου και την τυχόν μεταπωλητικη αξία και πορεψου ανάλογα Sent from my 1+1 ” Μα και το Note Pro που έχω δεν ξέρω εάν θα το πουλήσω. Εξάλλου το έχω ήδη σχεδόν 2 χρόνια. Και αυτή την στιγμή πουλιέται καινούργιο 300$, μεταχειρισμένο να το δώσω πόσο...200€!? Δεν μου πάει η καρδιά....” Είσαι σε άλλη φάση Σκεφτόμαστε διαφορετικά Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Κατά την γνώμη μου εάν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα (που είναι τρελά) δεν αξίζει η διαφορά των 75 δολαρίων, πρωτίστως η WIND αλλά και η voda στην επαρχεία την χρησιμοποιούν από πολύ έως μόνο την 20 μπάντα. Sent from my 1+1 ” Ναι αλλά εγώ μένω Αθήνα και όπου και εάν έχω πάει επαρχία, έχω ή Η+ γιατί φταίει η Vodafone (μου το έχουν επιβεβαιώσει το τεχνικό τους τμήμα) ή έχω 4G. Οπότε ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει η Β20 που όλοι πια το έχουν κάνει σημαία εν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα.” Κατά την γνώμη μου εάν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα (που είναι τρελά) δεν αξίζει η διαφορά των 75 δολαρίων, πρωτίστως η WIND αλλά και η voda στην επαρχεία την χρησιμοποιού…
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΚαλά, κάνουν πλάκα με τις τιμές! Αν καταφέρουν και βρουν πελάτες με αυτές τις τιμές μεγάλη μαγκιά τους Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Τελικά μιλάμε για μία συσκευή, 3 εκδόσεις. Η τιμή του μεγάλου που γλυκοκοιτάω εγώ είναι : 6GB + 128GB Special Global Edition 3499 Yuan ($516 - 474.7€), οπότε μιλάμε για 600άρα σίγουρα στα κινεζομάγαζα. Το θέμα είναι ότι βάση το άρθρο που έβλεπα και εγώ από αλλού, δεν ανακοινώσανε λέει πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Πάντως είναι φοβερό. Επίσης δεν έχει διπλή κάμερα τελικά που είχε κυκλοφορήσει ότι θα είχε.” Οι πληροφορίες λένε για διάθεση σε 3 εβδομάδες Sent from my 1…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Λογικά οι γνωστές κινέζικες χωρίς την 800άρα.” Ας ελπίσουμε στο θαύμα! Sent from my 1+1
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Επίσης το "μόνο μαύρο χρώμα" κ οι global LTE bands είναι το κερασάκι στην τούρτα. Κρίμα που διατίθεται μόνο στην ακριβή έκδοση. ” ξέρουμε , έχουμε κάπου τις μπάντες της ΄΄μικρής΄΄ έκδοσης ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μου βγήκε σήμερα το πρωί η νέα έκδοση. Βλέπω έχει ένα τεστ σύνδεσης σαν νέο χαρακτηριστικό. Ελπίζω να το έχω έτοιμο σήμερα.” Γιατρέ μας ξέχασες Sent from my 1+1
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από paiktaras: “ Στις ρυθμίσεις του ρούτερ τι ακριβώς να δούμε Δηλαδή; Sent from my 1+1” Κάθε ρούτερ έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και επιλογές, μπες στο μενού και δες τι μπορείς αλλάξεις που θεωρείς ότι μπορεί να παίζει ρόλο, πχ τα κανάλια, συνδεδεμένες συσκευές, ασφάλεια κλπ. Παράθεση από axel12p: “ Γιατί να μην δουλεύει η κινέζικη; Το Banggood από όπου την πήρα, σου δίνει firmware για να μπορεί να δουλέψει στην χώρα σου. Banggood firmware Επίσης, αν ήταν να μην …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από axel12p: “Γιατί να μην δουλεύει η κινέζικη; Το Banggood από όπου την πήρα, σου δίνει firmware για να μπορεί να δουλέψει στην χώρα σου. Banggood firmware Επίσης, αν ήταν να μην δούλευε, τότε λογικά δεν θα δούλευε από την αρχή. Εμένα μου δουλεύει τις πρώτες 2-3 ημέρες και σταδιακά δεν συνδέομαι καθόλου. ” Για σπαστα και ξαναριξτα, Δεν κατάλαβα καθόλου το νόημα του ποστ σου, σορυ....... Sent from my 1+1
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από paiktaras: “Ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός όντως. Έχουμε αγοράσει κάτι που δεν είναι για την Ευρώπη, επειδή δεν δουλεύει δεν φταίει ο κινέζος Sent from my 1+1” Παράθεση από axel12p: “Και σε μένα τα ίδια χάλια η κάμερα. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα. Την πρώτη φορά συνδέεται κανονικά, όπως και τις επόμενες 2-3 μέρες. Σταδιακά αρχίζει να μην συνδέεται ή αργεί πάρα πολύ μέχρι να συνδεθεί. Έχω βαρεθεί να διαβάζω το "συνδέοντας σε ασφαλές κανάλι ...5%". Έχω κάνει π…