Και εγώ μια από τα ίδια. Δοκίμασα από 3 διαφορετικές συσκευές. Μου λέει αποτυχία qr code....
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
- Application
- Xiaomi
-
-
Ξαφνικά δουλεύουν όλα οκ οπότε μάλλον ήταν πρόβλημα του server τους
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Γιατρέ μας ξέχασες εντελώς:)
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
ΑΝ είναι πριν τις 15 Νοεμβρίου 2015 θα δουλέψει. Αν είναι μετά όχι. Πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα και να κάνεις αυτά που λέει στη πρώτη σελίδα και στα λινκ που δίνει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Να σημειώσω ότι ή καμερουλα μιλάει αγγλικά αν αυτό λέει κάτι!
-
Ο γιατρος μας ΕΧΕΙ Σ Ω Σ Ε Ι !!!!!!!!!
-
καλημερα και παλι!!
Έβαλα στην καμερουλα μας την αναβάθμιση 1.8.6.1Q αλλά δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στην κάμερα από 3g 4g και στο τοπικό δυκτιο μου έκανε διακοπές.ειπα λοιπόν να ξαναγυρισω στην 1.8.6.1B αλλά τώρα δεν συνδέεται με το yi home καθόλου και μένει στο 5℅ όταν είμαι 3g στο mi home. Έχει κάποιος καμία ιδέα λύση.ευχαριστω!! -
Είδα κίνηση και εγώ και νόμιζα ότι ο γιατρός έφτιαξε την τελευταία έκδοση.......
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H Peterredmi έγραψε:
καλημερα και παλι!!
Έβαλα στην καμερουλα μας την αναβάθμιση 1.8.6.1Q αλλά δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στην κάμερα από 3g 4g και στο τοπικό δυκτιο μου έκανε διακοπές.ειπα λοιπόν να ξαναγυρισω στην 1.8.6.1B αλλά τώρα δεν συνδέεται με το yi home καθόλου και μένει στο 5℅ όταν είμαι 3g στο mi home. Έχει κάποιος καμία ιδέα λύση.ευχαριστω!!
Με την 1.8.6.1.B η νυχτερινή λήψη είναι καλύτερη απ'ότι με την Q; Επίσης το rtsp είναι ανοικτό;
Στάλθηκε από το Nokia 3310 μου... -
το rtsp δεν το δει ακόμα πουθενά ούτε mi home αλλά ούτε yi home
-
Ο/H Peterredmi έγραψε:
το rtsp δεν το δει ακόμα πουθενά ούτε mi home αλλά ούτε yi home
???
Στάλθηκε από το Nokia 3310 μου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0