οχι τα διαβασα ολα τα αρθρα , τα περιμενα πως και πως εδω και τοσες μερες...
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
-
-
Και το Geekbuying βλέπω τα έφερε. Αποστολή σε 35 ημέρες λέει και έχει και την Global έκδοση (633.99$ την 6/128). Η έκδοση 4/64 έχει 511.99$ και η απλή 6/128 έχει 598.99$. Το θέμα είναι η ρομ στην απλή έκδοση του 6/128 λογικά θα είναι διαφορετική με την Global. Θα γίνεται όμως switch!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλά, κάνουν πλάκα με τις τιμές!
Αν καταφέρουν και βρουν πελάτες με αυτές τις τιμές μεγάλη μαγκιά τους
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Καλά, κάνουν πλάκα με τις τιμές!
Αν καταφέρουν και βρουν πελάτες με αυτές τις τιμές μεγάλη μαγκιά τους
Sent from my 1+1
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Θεωρώ την τιμή πολύ λογική για αυτά που προσφέρει... Και εγώ πιστεύω μετά τα Χριστούγεννα /Πρωτοχρονιά θα έχει πέσει ήδη λίγο η τιμη του.
Η ανάλυση του 1920x1080? H μήπως qhd? -
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Θεωρώ την τιμή πολύ λογική για αυτά που προσφέρει... Και εγώ πιστεύω μετά τα Χριστούγεννα /Πρωτοχρονιά θα έχει πέσει ήδη λίγο η τιμη του.
Η ανάλυση του 1920x1080? H μήπως qhd?
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ίσως η Global έκδοση (που στοιχίζει 200 γουάν επιπλέον) να μας είναι περιττή... Πρέπει να το ψάξουμε...
Την Β20 ποτέ δεν την χρειάστηκα, αφού δεν χρησιμοποιώ Wind (σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, αλλά ούτε και αλλού)... -
Ρε παιδιά, βλέπω στο geekbying ότι στην "φθηνή" έκδοσή του υποστηρίζει 4G: FDD-LTE B1/3/5/7 .
Άρα, κάνει για Ελλάδα και αυτή, έτσι δεν είναι; -
Ο/H Panos980 έγραψε:
Ρε παιδιά, βλέπω στο geekbying ότι στην "φθηνή" έκδοσή του υποστηρίζει 4G: FDD-LTE B1/3/5/7 .
Άρα, κάνει για Ελλάδα και αυτή, έτσι δεν είναι;
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Panos980 έγραψε:
Άρα, κάνει για Ελλάδα και αυτή, έτσι δεν είναι;
-
Μίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα.
Κατά την γνώμη μου εάν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα (που είναι τρελά) δεν αξίζει η διαφορά των 75 δολαρίων, πρωτίστως η WIND αλλά και η voda στην επαρχεία την χρησιμοποιούν από πολύ έως μόνο την 20 μπάντα.
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0