Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 562.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@amigagr αφού στείλεις αυτά που θα σου ζητήσουν, ξεκλείδωσες άμεσα.
-
Παράθεση από Bodai: “@alexport καλυτερα δοκίμασε να βάλεις gapps στην κινέζικη παρά να μπλέξεις με την Global. Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό => Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] @movieland ε όχι!! Και βεβαια είσαι έμπειρος. Μετά τα παθηματα σου με το Mi4c σου περιμενουμε οδηγό τώρα ... ” Ο οδηγός θα έχει τίτλο: Πως να σκοτώσετε ένα Xiaomi σε 3 λεπτά.
-
Καλημέρα, επειδή λίγο μπερδεύτηκα ανέμενε απάντηση από κάποιον πιο έμπειρο. Οι ρομ είναι stable global και developer.
-
Γεια σου φίλε @alexport μπορείς μα βάλεις την official developer και μετά να κάνεις τα υπόλοιπα (ξεκλείδωμα Ελληνική).
-
Ο γκάβακας ξεψάρωσε, ευχαριστώ θερμά το καταπληκτικό αυτό φόρουμ και τα μέλη του, που ίσως είναι από τα μοναδικά με τόση προθυμία για άμεση βοήθεια και ανιδιοτέλεια, και ιδιαίτερα τον @lallasgr (θεός) αλλά και τους @Bodai @MIUI_ART @NasDriver . Υ.Γ. Κάτι υπόλοιπα Κινέζικων εφαρμογών που βλέπω μπορώ να τα εξαφανίσω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Για τα μέλη που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το mi 4c με τον official τρόπο και δεν μπορούν, όπως και εγώ, διάβασα στο official forum ότι είναι bug στους server της xiaomi και δεν είναι καταχωρημένες οι άδειες , έστειλα email στο service της xiaomi με το id του mi account και αναμένω. ” Καλησπέρα σε όλους, προς επιβεβαίωση αυτών που σας έγραψα και αφού τους έστειλα με email αυτά που ζήτησαν, ξεκλείδωσα με την πρώτη official.
-
ΜήνυμαΚαι να η απάντηση σε μισή ώρα Κυριακάτικα από το service της Ευρώπης: Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards XiaoMi. Please send us the SMS which shows "Your application to unlock bootloader has been approved" for checking. Please send us the screenshot of your Mi unlock tool which shows the error message for checking. Please do kindly allow us have your kind patience to follow the tips below for the bootloader process: 1. Please do noted that the mi account log into yo…
-
ΜήνυμαΓια τα μέλη που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το mi 4c με τον official τρόπο και δεν μπορούν, όπως και εγώ, διάβασα στο official forum ότι είναι bug στους server της xiaomi και δεν είναι καταχωρημένες οι άδειες , έστειλα email στο service της xiaomi με το id του mi account και αναμένω.
-
Παράθεση από liquid: “Έχω το debugging mode ανοιχτό στο κινητό και είναι συνδεδεμένο κανονικά στο PC τώρα και βλέπω αυτό Screenshot by Lightshot Windows 10 64bit τρέχω ,το test mode τι είναι ? Όταν έχω ανοιχτό το fastboot όμως στο κινητό το MiFlash μου βλέπει τη συσκευή κανονικά ” Γεια σου φίλε Test mode είναι η λειτουργία των Windows με απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών: Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
-
Αυτό δεν είναι κινητό, θησαυροφυλάκιο είναι κλειδαμπαρωμένο.
-
@lallasgr μόλις τον έκανα τον οδηγό για να περάσω μία παλιότερη dev στο mi 4c όπως είπαμε μήπως καταφέρω να ξεκλειδώσω, καταπληκτικός οδηγός να είσαι καλά φιλαράκι συγχαρητήρια.
-
ΜήνυμαΤην προηγούμενη φορά ήταν πράγματι εύκολο τώρα την περνάω στο κινητό και δεν την βλέπει.
-
ΜήνυμαΤο προσπαθώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password ” @Bodai τελικά δεν δούλεψε ούτε έτσι σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
-
Μήνυμα@vortalhe ευχαριστώ, την dev έχω και εγώ αλλά την τελευταία, αν δεν βγάλω άκρη θα δοκιμάσω με παλιότερη.