Παιδες εκανα την αιτηση πριν εναμιση μηνα χωρις απαντηση. Εκανα και μια δευτερη περιπου 10 μερες πριν παλι χωρις απαντηση. Δεν μου δινει να κατεβασω το tool με κανεναν απ τους λογαριασμους. Και οταν το κατεβασα απο αλλου μου λεει δεν υποστηριζεται. Εγραψα στο ξενο φορουμ και ο καθενας λεει τα δικα του. Υπερβολικα πολυς καιρος. Τι να κανω?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Αντιμετωπίζω ενα θεμα... το unlock φτανει στο 50% και λεει αυτο....
Και το κινητό απο την άλλη εχει μεινει στο fastboot...
Σε αυτη τη περίπτωση τι κάνουμε? Δεν έκανα κάτι περίεργο(διαφορετικό) απο αυτά που λετε πως πρέπει να κάνουμε... -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχεις βάλει το Mi account στην συσκευή ?
Εντάξει βαράτε... οχι δεν το εκανα συνδεση...
Και πάλι όμως στο 50% σταματάει (η εκδοση που εχει το κινητο λέει πως είναι STABLE 7.2.7.0.0(LHPCNDB) -
-
Ο/H dimitris6694 έγραψε:
Παιδες εκανα την αιτηση πριν εναμιση μηνα χωρις απαντηση. Εκανα και μια δευτερη περιπου 10 μερες πριν παλι χωρις απαντηση.
Αυτό το έγραφε στις οδηγίες εκεί που έκανες την πρώτη αίτηση. -
Ο/H vortalhe έγραψε:
Σύνδεση και dev rom
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Άμα περάσουν 10 μέρες και δεν έχουμε απάντηση το γράφουμε στο mi.com σε σχετικό τόπικ και μετά από 1-2 μέρες έρχεται μήνυμα.
Αυτό το έγραφε στις οδηγίες εκεί που έκανες την πρώτη αίτηση.
Σε εμένα, που το έκανα 2 φορές, για 2 διαφορετικούς λογαριασμούς, την επόμενη μέρα έβαλαν "σφραγίδα" submitted
στο μήνυμά μου και ξεκλείδωσαν άμεσα, ΧΩΡΙΣ sms, οπότε καλό είναι να τσεκάρουμε έτσι κι αλλιώς. -
-
Και να η απάντηση σε μισή ώρα Κυριακάτικα από το service της Ευρώπης:
Dear Sir/Madam,
Thank you for your support and attention towards XiaoMi.
Please send us the SMS which shows "Your application to unlock bootloader has been approved" for checking.
Please send us the screenshot of your Mi unlock tool which shows the error message for checking.
Please do kindly allow us have your kind patience to follow the tips below for the bootloader process:
1. Please do noted that the mi account log into your mobile device shall be as the same as the one during your bootloader process online.
Please get into the Mi account APP on your phone then send us the screenshot of account information for checking.
2. Please do ensure the mobile device current update to the latest developer version for this process.
Please try “Settings – About phone” and send us the MIUI version of your phone for checking.
3. Please check unplug the cable and then re-connect the mobile device with computer for the process check again.
Το email στάλθηκε εδώ: E-mail: [email protected]13.420 -
Ο/H movieland έγραψε:
Για τα μέλη που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το mi 4c με τον official τρόπο και δεν μπορούν, όπως και εγώ, διάβασα στο official forum ότι είναι bug στους server της xiaomi και δεν είναι καταχωρημένες οι άδειες , έστειλα email στο service της xiaomi με το id του mi account και αναμένω.
όπα σρυ τώρα είδα που το έστειλες (εγώ διάβαζα το email στάλθηκε από εδώ....) -
Στο ξεκλείδωμα, δεν χρειάζεται να έχουμε κατεβάσει και τους ανάλογους οδηγούς, ώστε μπαίνοντας σε fastboot να μπορεί να το δει ο υπολογιστής το κινητό; Και αν ναι, δεν θα έπρεπε να αναγράφεται στον οδηγό;zaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα