Ναι χρειάζονται οι drivers για την fastboot λειτουργία. Οχι δεν πρέπει να αναγράφεται υπό την έννοια ότι το βήμα έρχεται μετά την εγκατάσταση official rom. Σε αυτό το βήμα κάποιος έχει εγκαταστήσει ήδη τους απαιτούμενους drivers ..Ο/H zaf_4 έγραψε:
Στο ξεκλείδωμα, δεν χρειάζεται να έχουμε κατεβάσει και τους ανάλογους οδηγούς, ώστε μπαίνοντας σε fastboot να μπορεί να το δει ο υπολογιστής το κινητό; Και αν ναι, δεν θα έπρεπε να αναγράφεται στον οδηγό;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Στο ξεκλείδωμα, δεν χρειάζεται να έχουμε κατεβάσει και τους ανάλογους οδηγούς, ώστε μπαίνοντας σε fastboot να μπορεί να το δει ο υπολογιστής το κινητό; Και αν ναι, δεν θα έπρεπε να αναγράφεται στον οδηγό;
Το λεω με την έννοια για παράδειγμα, έχω το πήρα με official developers οπότε πάω κατευθείαν για ξεκλείδωμα. Λογικό μου φάνηκε ότι θα πρέπει να έχω τους drivers ίσως κάποιο παιδί να μην το σκεφτεί. Καλό δεν θα ήταν να ειπωθεί;zaf_4 --> Zafeira -
Οκ Ζαφείρα. Μπήκε στον οδηγό μια επισήμανση. Ευχαριστούμε.
-
Ο/H movieland έγραψε:
Για τα μέλη που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το mi 4c με τον official τρόπο και δεν μπορούν, όπως και εγώ, διάβασα στο official forum ότι είναι bug στους server της xiaomi και δεν είναι καταχωρημένες οι άδειες , έστειλα email στο service της xiaomi με το id του mi account και αναμένω.
13.420 -
-
-
Καλησπέρα σε όλους.Πριν 2 μέρες παρέλαβα το redmi note 3 pro από κινεζομάγαζο, αλλά είχα κάνει την παραγγελία προτού διαβάσω το forum σας και μου ήρθε με την multilanguage MIUI 7.1.9.0.o σταθερή, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το proximity sensor και να έχει κάποια θέματα η αυτόματη φωτεινότητα. Επειδή λοιπόν δεν έχω 64bit υπολογιστή να αλλάξω την rom προσπάθησα να ξεκλειδώσω απλά τον bootloader έχοντας πάρει μήνυμα από την xiami. Έτρεξα λοιπόν την εφαρμογή MiFlashUnlock και έκανα σύνδεση του κινητού μου με τον τρόπο που πρότεινε(volume down-power button) μαι μου εμφάνισε το μήνυμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφια πατώντας το Unlock. Τι κάνω λάθος; Δεν πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootlaoder για να περάσω την κινέζικη official Και μετά τη δική σας; Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχει τρόπο να περάσω την ελληνική rom Με 32Bit υπολογιστή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
@tasospap1986 καλώς ήρθες στην παρέα μας,
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί x64 η/υ από κάποιον φίλο ή γνωστό? -
-
@Bodai, Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα κάποιον φίλο που να έχει 64bit υπολογιστη...
@vortalhe δλδ πρώτα περνάω την dev rom όπως είναι κλειδωμένος ο bootlader κι έπειτα τον ξεκλειδωνω και ακολουθώ τη διαδικασία για flash της ελληνικής rom? Για να περαστεί η dev rom πρέπει και πάλι να έχω 64 bit υπολογιστή;
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!! -
ολα θελουν x64 να ειναι! Πρεπει να βρεις χ64 αν μπορεις πανε σε ενα ιντερνετ καφε μπορει να γινει απο εκει!
-
Καλησπέρα σας, νέος στο forum μιας και απέκτησα πριν δυο μέρες το Redmi Note 3 PRO. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader στην Xiaomi και σήμερα το πρωί μου ήρθε η έγκριση. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κατεβάσω την τελευταία China Developer ROM και πάω να κάνω update μου βγάζει το μήνυμα "Couldn't verify update package" και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. Το κινητό έχει την 7.3.7.0(LHOMIDD) ROM. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα