Δοκίμασε με αυτήν πιστεύω θα γίνει
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα! θέλω να περάσω την china dev για να ξεκλειδώσω τον bootloader..Την china dev την κατεβάζω απο εδώ; MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Τι ρομ έχεις τώρα? Πήγαινε στην κατηγορία του κινητού και ακολούθα τον οδηγό για να περάσεις ρομ με το miflash!
και κατέβασε από εκεί την ρομ που δίνεται!
-
Εχω την παρακάτω και είπα να ακολουθήσω τον οδηγό της πρώτης σελίδας για ξεκλείδωμα bootloader για να περάσω μετα την ελληνική ρομ..
-
Τότε ναι μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις από τον updater την ρομ από εδώ:
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
εδώ ο οδηγός: Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H Bodai έγραψε:
@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password
13.420 -
Δοκίμασες με άλλη έκδοση;
-
Το προσπαθώ.13.420
-
Είναι εύκολο φίλε κατεβάσεις περνάς μέσα στο κινητό πας updater την επιλέγεις και γυρνάει στην παλιά ρομ αν έχεις φυσικά την ίδια ρομ dev όπως λες
-
Την προηγούμενη φορά ήταν πράγματι εύκολο τώρα την περνάω στο κινητό και δεν την βλέπει.13.420
-
Γειαααα!
πριν καμια εβδομαδα περιπου αγορασα ενα redmi 3 pro και δε ξερω τι μπερδεμα εγινε και το sms για ξεκλειδωμα ηρθε σωστα στο κιν του πατερα μου,
του οποιου ειχα φτιαξει νεο λογαριασμο mi αλλα τελικα ξεκλειδωσε με το δικο μου λογαριασμο. (στο δικο του νουμερο ηρθε το sms)
Εγω χθες παρειγγηλα το redmi note 3 pro και σκεφτηκα να κανω αιτηση....μεχρι να ερθει...να το δουλεψω και λιγο official dev και μετα θα μου ρθει το sms.
σημερα δοκιμαζοντας το unlook tool με βγαζει στη σελιδα οπου πρεπει να συνδεσω το κινητο. ?
λετε να μπορεσω να ξεκλειδωσω σε 15 ημερες λογο αυτης της σελιδας που μου εδειξε? -
Ναι δεν αποκλείεται!Κάνε μια δοκιμή να δεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα