Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 562.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από movieland: “Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό? ” Δεν σου λέω ότι δεν είναι ο ίδιος. Απλά να χρησιμοποιήσεις τον UID (User ID). Πριν 15 μερες ξεκλειδωσα ένα Redmi3 Pro και το ξεκλείδωσα βάζοντας στο Unlock Tool UID & password.. ” @Bodai εννοώ να συνδεθώ έτσι και στο mi account του κινητού ή εκεί κανονικά με το email όπως είναι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ! ” Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password ” @Bodai θα το δοκιμάσω αλλά πως θα γίνει αυτό? αλλάζει το λεκτικό username?
-
ΜήνυμαΜου έσπασε τα νεύρα το......... δεν ξεκλειδώνει με τίποτα συνέχεια λέει ότι ο ένας λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον άλλον ενώ είναι ίδιοι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MikeKas: “Το πρόβλημα είναι καθαρά με την ρομ σου.... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά μετά το έλυσα βάζοντας την κινέζικη dev rom του. Μπορεί να λέει dev rom αλλά παράλληλα μπορεί και να μην είναι η official dev rom το. ” Την τελευταία κινέζικη deb έχω την 6.6.30: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15943/
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά θα το ξαναδώ πάω να δω λίγη μπάλα μπας και χαλαρώσω , γιατί πάλι 4ωρο έριξα.
-
Μήνυμα@lallasgr εεεεεε θα έσκαγα τόσο στραβάδι, εδώ και ώρα δεν το έβρισκα με τίποτα, είναι και αυτό μια ανακούφιση (ότι όντως δεν υπάρχει) , το έκανα και find device αλλά πάλι σταματάει στο 50.
-
ΜήνυμαΝα το ξεκλειδώσω θέλω επίσημα τα έχω κάνει όλα αλλά δεν υπάρχει μέσα στα developer options το oem lock. Σταματάει το unlock που αλλού στο 50%.
-
ΜήνυμαΕκεί κοιτάω φίλε @Bodai δεν υπάρχει, έχω την τελευταία κινέζικη dev.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, επειδή και εγώ έχω κολλήσει άσχημα το oem unlock που είναι γιατί ή εγώ είμαι στραβός ή δεν το έχει το κινητό μου.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όχι @makis1024. Από τη στιγμή που πάρει κάποιος την έγκριση μπορεί να ξεκλειδώσει και μετά από 3μήνες. Ο περιορισμός για τις 30ημέρες έχει να κάνει 1συσκευή ανά 30μέρες με τον ίδιο λογαριασμό! ” Καλό αυτό, αν ξεπεράσω την λαλακία που έκανα μπορεί να συμπληρώσω και τρίμηνο.
-
Τι να πω θα το ξαναδοκιμάσω (μπορώ μόνο βράδια και όχι πάντα), τι εννοείς άλλες εκδόσεις του tool? Χθες πάντως ολοκλήρωσα με επιτυχία τον οδηγό που μου πρότεινες: How to unbrick MI4C - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum αυτό που μένει είναι να εξαντλήσω την μπαταρία. Να σημειώσω ότι στο device manager δεν το βλέπει αρχικά αλλά αφού πατήσω για λίγη ώρα vol. + ή - και power τότε εμφανίστηκε στο miflash ως com3 και το έκανα flash all.