Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 562.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από movieland: “Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό? ” Δεν σου λέω ότι δεν είναι ο ίδιος. Απλά να χρησιμοποιήσεις τον UID (User ID). Πριν 15 μερες ξεκλειδωσα ένα Redmi3 Pro και το ξεκλείδωσα βάζοντας στο Unlock Tool UID & password.. ” @Bodai εννοώ να συνδεθώ έτσι και στο mi account του κινητού ή εκεί κανονικά με το email όπως είναι.

• Παράθεση από lallasgr: “Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ! ” Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?

• Παράθεση από Bodai: “@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password ” @Bodai θα το δοκιμάσω αλλά πως θα γίνει αυτό? αλλάζει το λεκτικό username?

• Μου έσπασε τα νεύρα το......... δεν ξεκλειδώνει με τίποτα συνέχεια λέει ότι ο ένας λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον άλλον ενώ είναι ίδιοι.

• Παράθεση από kpavlatos147: “Ρε παιδια σε fastboot μπαινει οταν το κινητο ειναι κλειστο?και οταν μπαινει γιατι σε μενα κραταει μονο 10 δευτερολεπτα η εικονα με το λαγουδακι και το android και μετα σβηνει; ” Μπαταρία έχεις?

• Παράθεση από MikeKas: “Το πρόβλημα είναι καθαρά με την ρομ σου.... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά μετά το έλυσα βάζοντας την κινέζικη dev rom του. Μπορεί να λέει dev rom αλλά παράλληλα μπορεί και να μην είναι η official dev rom το. ” Την τελευταία κινέζικη deb έχω την 6.6.30: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15943/

• Ευχαριστώ παιδιά θα το ξαναδώ πάω να δω λίγη μπάλα μπας και χαλαρώσω , γιατί πάλι 4ωρο έριξα.

• @lallasgr εεεεεε θα έσκαγα τόσο στραβάδι, εδώ και ώρα δεν το έβρισκα με τίποτα, είναι και αυτό μια ανακούφιση (ότι όντως δεν υπάρχει) , το έκανα και find device αλλά πάλι σταματάει στο 50.

• Να το ξεκλειδώσω θέλω επίσημα τα έχω κάνει όλα αλλά δεν υπάρχει μέσα στα developer options το oem lock. Σταματάει το unlock που αλλού στο 50%.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Εκεί κοιτάω φίλε @Bodai δεν υπάρχει, έχω την τελευταία κινέζικη dev.

• Καλησπέρα σε όλους, επειδή και εγώ έχω κολλήσει άσχημα το oem unlock που είναι γιατί ή εγώ είμαι στραβός ή δεν το έχει το κινητό μου.

• ΑΝΑΣΤΑΣΗ τελικά όντως τα xiaomi δεν πεθαίνουν ποτέ , ευχαριστώ πάρα πολύ το καταπληκτικό μας φόρουμ, και ειδικά τον @lallasgr του οποίου η βοήθεια ήταν καταλυτική.

• MI 4C δεν ανοίγει μετά από flash

movieland - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Το tool έγραψε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, θα έπρεπε να ανοίγει δηλαδή? γιατί ο οδηγός λέει επόμενο βήμα το αφήνεις συνδεδεμένο στον Η/Υ για 6-7 ώρες μέχρι να ανάψει το κόκκινο λαμπάκι και μετά το φορτίζεις.

• Παράθεση από lallasgr: “Όχι @makis1024. Από τη στιγμή που πάρει κάποιος την έγκριση μπορεί να ξεκλειδώσει και μετά από 3μήνες. Ο περιορισμός για τις 30ημέρες έχει να κάνει 1συσκευή ανά 30μέρες με τον ίδιο λογαριασμό! ” Καλό αυτό, αν ξεπεράσω την λαλακία που έκανα μπορεί να συμπληρώσω και τρίμηνο.

Μήνυμα

@lallasgr ευχαριστώ και πάλι, νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι το έκανα με την πρώτη, να δοκιμάσω να το ξανακάνω flash all εννοείς?

Μήνυμα

Τι να πω θα το ξαναδοκιμάσω (μπορώ μόνο βράδια και όχι πάντα), τι εννοείς άλλες εκδόσεις του tool? Χθες πάντως ολοκλήρωσα με επιτυχία τον οδηγό που μου πρότεινες: How to unbrick MI4C - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum αυτό που μένει είναι να εξαντλήσω την μπαταρία. Να σημειώσω ότι στο device manager δεν το βλέπει αρχικά αλλά αφού πατήσω για λίγη ώρα vol. + ή - και power τότε εμφανίστηκε στο miflash ως com3 και το έκανα flash all.

• @lallasgr η πλάκα είναι ότι τις αφαίρεσα τις 10 βίδες αλλά δεν μου φάνηκε ότι βγαίνει εύκολα το καπάκι φοβήθηκα μην κάνω καμιά ζημιά και το έκλεισα, πάντως στο device manager το βλέπει ως qualcom 9008.

Μήνυμα

@lallasgr το άνοιξα από πίσω, η μπαταρία είναι κολλημένη κάτω με σιλικόνη ,την οποία και ξεκόλλησα όμως δεν υπάρχει τρόπος να την αφαιρέσεις εύκολα, περνάνε οι επαφές της με ηλεκτρονική ταινία κάτω και μέσα στην πλακέτα, οπότε την ξανάβαλα και το έκλεισα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465