Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας το fastboot oem lock δεν το χρησιμοποιούμε πουθενά ;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Μου έσπασε τα νεύρα
το.........
δεν ξεκλειδώνει με τίποτα συνέχεια λέει ότι ο ένας λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον άλλον ενώ είναι ίδιοι. 13.420 -
@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password
-
@Bodai θα το δοκιμάσω αλλά πως θα γίνει αυτό? αλλάζει το λεκτικό username?Ο/H Bodai έγραψε:
@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password
13.420 -
Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ!
-
Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?Ο/H lallasgr έγραψε:
Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ!
13.420 -
Ναι ακριβώς! Και στο κινητό θα πρέπει να βλέπεις το ίδιο νούμερο στο Mi Account
-
Δεν σου λέω ότι δεν είναι ο ίδιος. Απλά να χρησιμοποιήσεις τον UID (User ID). Πριν 15 μερες ξεκλειδωσα ένα Redmi3 Pro και το ξεκλείδωσα βάζοντας στο Unlock Tool UID & password..Ο/H movieland έγραψε:
Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?
-
@Bodai εννοώ να συνδεθώ έτσι και στο mi account του κινητού ή εκεί κανονικά με το email όπως είναι.Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν σου λέω ότι δεν είναι ο ίδιος. Απλά να χρησιμοποιήσεις τον UID (User ID). Πριν 15 μερες ξεκλειδωσα ένα Redmi3 Pro και το ξεκλείδωσα βάζοντας στο Unlock Tool UID & password..Ο/H movieland έγραψε:
Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?
13.420 -
φιλε εγω προσπαθουσα με την global να κανω αλλα κολουσε στο 50% εβαλα την dev και εγινε!πιο συγκεκριμενα την 6.5.12
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα