Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας το fastboot oem lock δεν το χρησιμοποιούμε πουθενά ;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Μου έσπασε τα νεύρα
το.........
δεν ξεκλειδώνει με τίποτα συνέχεια λέει ότι ο ένας λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον άλλον ενώ είναι ίδιοι.
13.420 -
@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@movieland δοκίμασε στο unlock tool αντι να βάλεις το λεκτικο username που έχεις (πχ Bodai) να βάλεις το mi account (πχ 394009519) και το password
13.420 -
Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Όταν συνδέεσαι στο i.mi.com πάνω δεξιά σου βγάζει τον αριθμό (Mi account number) του λογαριασμού σου. Απλά λέει να χρησιμοποιήσεις για σύνδεση στο unlock tool αυτό τον αριθμό και όχι το mail/κινητό κλπ!
13.420 -
Ναι ακριβώς! Και στο κινητό θα πρέπει να βλέπεις το ίδιο νούμερο στο Mi Account
-
Ο/H movieland έγραψε:
Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H movieland έγραψε:
Ναι το ξέρω τον έχω τσεκάρει 10 φορές ότι είναι ίδιος, και θα συνδεθεί φαντάζομαι, το ίδιο και στο κινητό?
13.420 -
φιλε εγω προσπαθουσα με την global να κανω αλλα κολουσε στο 50% εβαλα την dev και εγινε!πιο συγκεκριμενα την 6.5.12
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα