Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 593.
-
Παράθεση από pavlidisc: “edit : Είχες πάρει backup σε Miui 7 και έκανες restore σε Μiui 8; ” Ναι τις εφαρμογές γιατί είμαι γνωστός τεμπελάκος, αλλά το ίδιο συνέβει και σε miui 7. Δηλαδή από την στιγμή που ΔΕΝ δούλεψαν σε miui 8, ότι και να έκανα δεν δούλευαν και σε v7. Υπ' όψιν το backup είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Δεν μπορώ να το αποδώσω πουθενά αλλού, μιας και είναι η μόνη αλλαγή που έκανα στην διαδικασία και έλυσε το πρόβλημα.
-
Εκεί λοιπόν που έκλαιγα την μοίρα μου, τσουπ, ήρθε η ιδέα: Βρε λες να κάνει κανα conflict το restore από το mi cloud? Ξαναφλασάρω λοιπόν την fastboot την Ελληνική βεβαίως βεβαίως, απαιτώ να μην χρησιμοποιήσει το backup που έχει στο micloud, και ω του θαύματος. ΝΑΙ, το led λειτουργεί. ΥΓ Θα πάω να με κεράσω μπύρες το βράδυ
-
Καλημέρα καλημέρα, επειδή μόλις τελείωσα τις συνεδρίες με τον Ψ μου και δεν έχω πρόθεση να με στείλει το τηλέφωνό μου για νέες. Είχα ένα ωραίο κινητό και δούλευε μια χαρά. Ώσπου βγήκε η νέα MIUI v8 και είπα να την περάσω να δω τι λέει, δεν μπορεί όλο και κάτι θα διόρθωνε, είπα. Στην περίπτωσή μου όμως, χάλασε και εκτός των άλλων έπαψαν να λειτουργούν και τα led -εντάξει εντάξει, ένα είναι με διαφορετικά χρώματα :p-. Είπα, άντε να δούμε, να επιστρέψω στην v7 να πάψω να το αντιμετωπίζω. Αμ δε. Το …
-
Ούτε και σε εμένα δουλεύουν τα led, εκτός της ειδοποίησης χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Αυτό είναι ένα θέμα γιατί δεν παίρνω χαμπάρι τις ειδοποιήσεις ή τις χαμένες κλήσεις. Δεν πειράζει, το default theme έχει ωραία χρωματάκια.
-
Λοιπόν, so far, so good που λέμε και εμείς στην Ελλάδα. Νo reboots, no sleep, no themes crashing. Πως τα καταφέρνεις βρε μπαγάσα?
-
Την εγκατέστησα μετά από factory reset. Αύριο τα νεότερα.
-
Ας δοκιμάσω και την δική σου -όταν ανέβει- να δω μπας και έχω λιγότερα ή καθόλου θέματα.
-
Παράθεση από arist1976: “Tη πέρασα και εγώ χθες χωρίς πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα με το σημα σνεχίζεται, μπορώ να πω οτι ίσως να χειροτέρεψε. Είναι πολύ σπαστικό να πρέπει να κάνεις μια κλήση επείγουσα και να μην έχει καθόλου σήμα μέσα στην πολη. Και η θερμακρασία στις κλήσεις συνεζίζει να είναι υψηλή στην 8, ενώ στην 7 δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Η εγκατάσταση της πρώτης ήταν καθαρή. ” Επιβεβαιώνω και εγώ τα ίδια προβλήματα -μαζί και με κάποια άλλα- τα οποία έως ένα βαθμό είναι αναμενόμενα λό…
-
Παράθεση από kinezos69: “Επειδή θέλω να κάνω factory reset μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ με τον αναλυτικό οδηγό που δείχνει βήμα βήμα το πως παίρνουμε backup? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” youtube.com/watch?v=VBsU_MnoA54
-
Παράθεση από spoulk: “@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα ” Ναι βρε, αλλά μόνο προς τα κάτω. Προς τα επάνω κυλίεται και η οθόνη -εκτός και αν είμαι ανάπηρος-.
-
Παράθεση από maikmaik: “για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατάστασης στο συνδιασμένο πάμε στις ρυθμίσεις-γραμμή κατάστασης-οργάνωσης διακοπτών και με γρήγορο διπλό κλικ πάνω στον διακόπτη τον μετακινούμε όπου θέλουμε. ” Ναι το είδα και σε προηγούμενο post. Δεν θυμάμαι να έχω ξανά-χρησιμοποιήσει το διπλό κλικ σε android... Εδώ η εγκατάσταση .apk γίνεται απλά πατώντας πάνω του. Ας είναι.
-
Καλημέρα καλημέρα, λοιπόν, εκτός των -αναμενόμενων- προβλημάτων που παρουσιάζονται -πχ σε εμένα κρασάρουν μόνιμα τα themes και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν ανοίγει από το ΟΝ διακόπτη, σαν να μπαίνει σε hibernation mode και ανοίγει μετά από 1-2 λεπτά - παρατηρώ: Διαφορά προς τα επάνω στην θερμοκρασία κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος στο πίσω πάνω μέρος, αισθητά υψηλότερη από την MIUI 7. Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης Μπαταρία ουδεμία άξια λόγου αλλαγή προς το καλύτερο ή το χειρότερο και πάντ…
-
Ναι, να αλλάξεις θέμα, ή αν είσαι τόσο καλός και έχεις υπομονή -δεν φημίζομαι για κανένα από τα δυο- να δημιουργήσεις δικά σου wallpapers.
-
Παράθεση από trubis: “Τι εφαρμογή είναι το τετράφυλλο τριφύλλι??? ” Τυχερό πάντως, μην νομίζεις ότι είναι Είναι τα settings των daily lock screens (ίσως έχεις διαβάσει εδώ για μερικούς περίεργους σαν εμένα που τους εκνευρίζει)
-
Καλησπέρα, έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα η παρουσία μου σε μια κοινότητα που ΔΕΝ σέβεται τους νέους χρήστες/μέλη της Εξηγούμαι: Από το 1-10 τι βαθμό θα βάζατε στην απάντηση: [Q] Παιδιά ψάχνω fastboot και δεν βρίσκω [A] Έχω εγώ, που βρίσκεσαι? Φυσικά, κατάλαβε το φαουλ, και προσπάθησε να το μαζέψει. Επίσης φυσικά θα μείνει με την απορία αν το ευχαριστώ που εισέπραξε, ήταν πραγματικό ή ειρωνικό Λοιπόν, καταλαβαίνω πως μερικοί από τα παλιά μέλη έχουν κουραστεί να δίνουν τις ίδιες και τι…