Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 250.

• Xiaomi mi note Pro

kexas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kexas: “ευχαριστω για την απαντηση , θελω να περασω την τελευταια GTV για το κινητο , το προβλημα ειναι οτι οταν προσπαθω να μπω στο recovery απο την εφαρμογη δεν μπαινει καν (κλεινει η εφαρμογη) οταν μπαινω με συνδυασμο κουμπιων με βαζει σε ενα recovery το οποιο σιγουρα δεν ειναι το twrp και εχει ολο κοινεζικα και δεν καταλαβαινω τιποτα ” Τσέκαρε τότε πρώτα εάν είναι κλειδωμένος ο bootloader και εφόσον δεν είναι πέρνα με fastboot την rom που θέλεις. Το πως …

• Xiaomi mi note Pro

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Stable ή dev θέλεις να περάσεις? Μπορείς να μπεις σε recovery να δεις εάν έχεις twrp? Εάν έχεις, κάνεις ένα factory reset καλύτερα και περνάς όποια θέλεις από εκεί μέσα. ” ευχαριστω για την απαντηση , θελω να περασω την τελευταια GTV για το κινητο , το προβλημα ειναι οτι οταν προσπαθω να μπω στο recovery απο την εφαρμογη δεν μπαινει καν (κλεινει η εφαρμογη) οταν μπαινω με συνδυασμο κουμπιων με βαζει σε ενα recovery το οποιο σιγουρα δεν ειναι το twrp και εχει ολο κοινεζικ…

• Xiaomi mi note Pro

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά έχω το mi note Pro και θέλω να βάλω την ελληνική ρομ, το κινητό έχει την version που δίχνει το screen shot, ποιος είναι ο οδηγός για να ακολουθήσω. Ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19357/

• Παράθεση από skargas: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kexas: “Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma ” Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth. ” οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα ο…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kexas: “Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma ” Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth. ” οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στο 20% με ειδοποιει οτ…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kexas: “Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma ” Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth. ” Όχι το Bluetooth δεν το έχω ανοικτό . Και ότι είναι περιττό το κλείνω πάντα

• Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma

• Καλησπέρα παιδιά εμένα η εφαρμογή κολλάει όταν μπαίνω να κατεβάσω την ρομ, κολλάει στο σημείο που ψάχνει για τους σερβερ

• Ρε παλικάρια please βοηθειστε λίγο πως θα περάσω την v8 από 6.0.1 v7? Να την φλάσαρω κατευθείαν από recovery η από την αναβάθμιση της miui η πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία διαδικασία πρώτα.

• καλημερα στην ομαδα , επειδη εχω μπερδευτει λιγο εχω το mi4 wcdma εχω την ρομ gtv 6.5.26 dev εκδοση android 6.0.1 mmb29m. ποιες ειναι οι οδηγιες για να βαλω την miui 8. ευχαριστω

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Bodai: “@kexas θα πας εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files και θα κατεβάσεις την fastboot που θέλεις (Developer ή Stable) Θα βάλεις την συσκευή για φόρτιση > 70% Θα κατεβασεις και το MiFlash αν δεν το έχεις Θα χρειαστεί να βάλεις το Mi-4 σε fastboot mode με Power & Vol - και μετά να το φλασάρεις με το MiFlash χρησιμοποιώντας την fastboot rom που κατέβασες ήδη. Θα χαθούν τα πάντα αλλά το Mi-4 θα γίνει σαν καινούργιο... ” παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθει…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kexas: “να την κανω απο εκει την 5,12,17 η πρεπει να κανω αλλη διαδικασια ? ” Ναι κάνε το Flash. ” έκανα το flash και έχει κολλήσει στο mi εδώ και 1:30 ώρα τι κάνω? ” Γιατί ταλαιπωρήστε χωρίς λόγο; Υπάρχουν πλέον στα Downloads του cancro, έτοιμες Ελληνικές Marshmallow fast-boot ROM (developer και Stable) οι οποίες κάνουν την μετάβαση από Kit-Kat σε Marshmallow παιχνιδάκι ” να κατεβασω δηλαδη το image και να το φορτ…

• Παράθεση από Bodai: “Εκανες το φλασαρισμα μέσα απο τον Updater/Αναβάθμιση όπως λέει ο οδηγός?? ” πιο πανω αν δεις ειχα κανει μια ερωτηση, αν μπορω να κανω την αναβαθμηση απο το recovery γιατι οποτε παταω επιλογη πακετου απο την αναβάθμιση του MIUI με πηγαινε στο recovery του TWRP και μου ειπε ο MIUI_ART να την κανω και την εκανα. και έτσι πήγα στο updater miui έκανα επιλογή πακέτου και μόλις έκανε επανεκκίνηση στο rwrp έκανα install

• Παράθεση από Bodai: “@kexas στο φλασάρισμα της 5.12.17 κόλλησες ή πιο κάτω?? ” ναι στο 5,12,17

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kexas: “να την κανω απο εκει την 5,12,17 η πρεπει να κανω αλλη διαδικασια ? ” Ναι κάνε το Flash. ” έκανα το flash και έχει κολλήσει στο mi εδώ και 1:30 ώρα τι κάνω?

• Παράθεση από MIUI_ART: “ 1. (Developer) Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip 2. Την κάνουμε Flash ΜΟΝΟ μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI, και με αυτό τον τρόπο θα μας βάλει το mi-recovery και θα κάνει Merge τα Partition του System. ” καλησπερα παιδια θελω να βαλω την τελευταια ρομ αλλα μαλλον εχω προβλημα. στο 2ο βημα λετε να ''κάνουμε Flash ΜΟΝΟ μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI,'' εγω οταν επιλεγω πακετο απο την αναβάθμιση της miui κανει επανεκκινηση και …

• 1)καλησπερα παιδια σημερα εβαλα και εγω οπως καθε εβδομαδα την νεα ρομ και διαπιστωσα οτι δεν λειτουργει καθολου το wifi υπαρχει αυτο το προβλημα σε αλλους? 2)μετα απο λιγο διαπιστωσα επισης οτι δεν κανει κλησεις και κολαει οταν παω στο ονομα που θελω να παρω. και ακομα βγαζει πολλες αναφορες σφαλματων για αποστολη.τελικα εβαλα την προηγουμενη που δουλευε καλυτερα και τωρα εχω και εκει προβλημα με αναφορες σφαλματων. 3)τελικα αφου εκανα downgrade στην προηγουμενη ρομ και με ταραξε στης αναφορες …

• Προχθές ήταν που το έβλεπα στο gearbest και το γλυκό κοιταγα. Είναι ωραίο γειά εκδρομές.

• το θελω με τρελα, και το redmi δεν με χαλαει. XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool