Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 320.
-
Επαναφέρω το θέμα μου. Μετά την OTA αναβάθμιση από global stable 8.2.10.0 σε 8.5.4.0 σταμάτησε να δουλεύει το wifi tethering. Δοκίμασα τον σχετικό οδηγό του φόρουμ αλλά δεν δούλεψε. Εν τέλει, αφού επόμενο βήμα ήταν factory reset ή miflash, είπα να πάω σε xtrv να την δοκιμάσω με την ευκαιρία και έβαλα την 7.8.31 xtrv και root μέσω φλασαρίσματος του supersu (κανονικά έκανα wipe data, art, cache από twrp πριν την εγκατάστασή της, άφησα μόνο το internal storage). To wifi tethering λοιπόν πάλι δεν λε…
-
Παράθεση από ManosXiaomi: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από ManosXiaomi: “Το ειχα ξαναγραψει σε αυτο το post το συγκεκριμενο προβλημα λυση δεν βρηκα Εχω το redmi note 4 SD 64gb με miui global stable 8.5 Εχω προβλημα με το hotspot/bluetooth/usb tethering συνδεετε κανονικα το laptop π.χ. απλα δεν μπενει στο internet η συσκευη που εχω συνδεσει, γραφει δεν εχει προσβαση στο internet, ενω λειτουργουν τα mb και το κιμητο μπενει κανονικα στο internet Εχω vodafone και απο τι εχω ψαξει ειναι…
-
Παράθεση από ManosXiaomi: “Το ειχα ξαναγραψει σε αυτο το post το συγκεκριμενο προβλημα λυση δεν βρηκα Εχω το redmi note 4 SD 64gb με miui global stable 8.5 Εχω προβλημα με το hotspot/bluetooth/usb tethering συνδεετε κανονικα το laptop π.χ. απλα δεν μπενει στο internet η συσκευη που εχω συνδεσει, γραφει δεν εχει προσβαση στο internet, ενω λειτουργουν τα mb και το κιμητο μπενει κανονικα στο internet Εχω vodafone και απο τι εχω ψαξει ειναι συχνω φενομενω αυτο σε πολλα κινητα Πριν κατι βδομαδες λειτ…
-
Άλλο ένα 6μηνο από εμένα και ας μην είμαι ιδιαίτερα ενεργό μέλος τελευταία. Keep up the good work!
-
Νομίζω πώς όταν με καλεί άτομο που έχει μεγάλο όνομα σαν επαφή στον κατάλογο μου το mi band 2 δεν δονείται. Το έχει και κάποιος άλλος; Είμαι με την 2.4.1
-
Παράθεση από polis4gr: “@iJohnnyCash Μπα δεν έχεις πρόβλημα. Σε 10 λεπτά είσαι οκ. Δεν έχω διαπιστώσει bugs στην έκδοση αυτή. Έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών καρτέλες κλπ. Η ram είναι περισσότερο φορτωμένη όντως Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Παρολα αυτα κλείνει εφαρμογές ή ειναι οπως πριν;
-
Καλησπερα! Σχεδον 2.5 μηνες με το κινητο ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, εξαιρετικη υλοποιηση απο την Xiaomi αν εξαιρεσεις την καμερα που, ενταξει, νυχτερινες φωτο σπανιοτατα βγαζω. Θελω να ρωτησω μεχρι τωρα με ποια ρομ εχετε δει την μεγαλυτερη αυτονομια; official global, official dev, ελληνικη gtv, aroma, nougat ή marshmallow; Όχι πώς εχω παραπονο ( και κοροιδευω από μεσα μου οσους βλεπω με power bank ) αλλα για λογους πληροφορησης πιο πολύ ρωταω και να δουμε πώς λειτουργει καθε ρομ.
-
Παράθεση από kracken_74: “Καλημέρα και καλό μήνα! Τελικά για tempered glass να προτιμήσω της Nillkin Amazing H (0.3 mm vertical) ή Nillking Amazing H+Pro (0.2 mm Arch) Το αναφέρω γιατί διαβάζω οτι δεν καλύπτει όλη την οθόνη, και θέλω αν κάποιος την έχει αγοράσει (ποιο από τα 2 μοντέλα) είναι ικανοποιημένος. έχω βρει και άλλα τζαμάκια που καλύπτουν από πάνω έως κάτω το τηλέφωνο και οχι μόνο την οθόνη αλλά κατά καιρούς διαβάζω πως ΔΕΝ κολλάνε καλα. Οποιαδήποτε άλλο τζαμάκι ευπρόσδεκτό εφ'όσον είστ…
-
Παράθεση από polis4gr: “@kosmasdel Έχει πληρη εφαρμογή το τζαμακι σε μηκος και πλάτος φίλε? Φαίνεται καλό πάντως στο ebay που το ειδα Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Πλήρη όχι αλλά καλύπτει όλο το φωτιζόμενο κομμάτι. Πάντως στις άκρες κολλάει αρκετά καλά και δεν αφήνει περίγραμμα πολύ εμφανές όπως πχ τα τζαμάκια του public.
-
Παράθεση από thanos21: “Καλησπερα παιδια Μολις αγορασα και εγω το note 4χ απο mygad μαζι με ενα mofi τζαμακι το οποιο βγηκε εντελως μουφα , ειχε κατι σημαδια πανω και rainbow effect, νομιζα οτι ειχε εξτρα ναυλον πηγα να το βαλω-ξαναβγαλω και εσπασε. και μιας και μιλατε για τζαμακια στα τελευταια ποστ, να κανω μια ερωτηση, το 4 με το 4χ ειναι ολοιδια εξωτερικα ;; ή πρεπει να κοιταξω αποκλειστικα τζαμακι για 4Χ ;;;;;; ” Παρέλαβα σήμερα τζαμάκι Nillkin H+Pro για το 4 αντί για το 4Χ γιατί ο πωλητής …
-
Παράθεση από polis4gr: “Παράθεση από kosmasdel: “Καλησπερα. Βαλαμε σε καινούριο Note 4 global της Infoquest (όχι δικό μου) την κάρτα σιμ (cosmote) αλλά ενώ έχει εμφανίσει κανονικά το apn και είναι ίδιο με του δικού μου κινητού Note 4 global από Vickmall δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Ούτε με επανεκκίνηση έστρωσε ούτε με επαναφορά του apn από ρυθμισεις. Καμιά λύση; Παράθεση από InanimateObject: “Πήρα και έβαλα ένα tempered glass της Luanke από Gearbest και μου κάνει ένα rainbow effect στο κέντρο.Απ'ότ…
-
Καλησπερα. Βαλαμε σε καινούριο Note 4 global της Infoquest (όχι δικό μου) την κάρτα σιμ (cosmote) αλλά ενώ έχει εμφανίσει κανονικά το apn και είναι ίδιο με του δικού μου κινητού Note 4 global από Vickmall δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Ούτε με επανεκκίνηση έστρωσε ούτε με επαναφορά του apn από ρυθμισεις. Καμιά λύση; Παράθεση από InanimateObject: “Πήρα και έβαλα ένα tempered glass της Luanke από Gearbest και μου κάνει ένα rainbow effect στο κέντρο.Απ'ότι είδα συμβαίνει γενικά αλλά δεν κατάλαβα τον λόγ…
-
Καλησπερα. Βαλαμε σε καινούριο Note 4 global της Infoquest (όχι δικό μου) την κάρτα σιμ (cosmote) αλλά ενώ έχει εμφανίσει κανονικά το apn και είναι ίδιο με του δικού μου κινητού Note 4 global από Vickmall δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Ούτε με επανεκκίνηση έστρωσε ούτε με επαναφορά του apn από ρυθμισεις. Καμιά λύση; Είναι με την ρομ του εργοστασιου, 8.1.15.0 global. Edit: Άκυρο παιδιά το βρήκα, δεν είχαν περάσει τα πρωτόκολλα ipv4 και ipv6. Απορω όμως γιατί το δικό μου τα πήρε αυτόματα και αυτό όχι.