Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 161.

• V6

tpapo - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Και ή 5.7.16 καλή δοκιμάστε τη ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mparaxir: “Με την καινούργια έκδοση μου φαίνεται το WiFi ειναι αρκετα αδύναμο το σημα. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος για το κινητο μας;” Όχι κανενα προβλημα με wi-fi , περάστηκε χθες βραδυ ή 5.7.16 ,όλα καλά μέχρι στιγμής #redmi 1s Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V6

Μήνυμα

Διάβασε παραπάνω ,εννοείται προχώρησε στην v6 ,ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής ή 5.7.9 με οθόνη ~5h για 3-4 μέρες τώρα ...εξαιρετική σε ολα Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά smooth λειτουργία ,καλή μπαταρία με οθόνη ~4+ ώρες καθημερινώς ,διαθέσιμη μνήμη τη μεγαλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα και μάλλον ζεσταίνεται πολύ λιγότερο .Ή χρήση που κάνω τηλ,μην,wifi ανοιχτό συνεχώς ,fb ,twitter ,tapatalk,chrome,radio... #redmi 1s #5.7.9 Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν χρειάζεται wipe data δεν υπάρχει λόγος ,μόνον cache & dalvic και μετά install .Στο redmi 1s όλα καλά με 5.6.25 ,δείχνει καλύτερη αυτοδυναμία ή μπαταρία ,κανένα πρόβλημα πουθενά ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι το θέμα με το ξυπνητήρι λύθηκε από την 5.6.4 νομίζω ,όλα κομπλε λέμε ,κανένα πρόβλημα ... Υ.Γ εγκατάσταση πάντα από το TWRP με wipe dalvic/cache ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V6

Μήνυμα

Και γιατί να προτιμήσει κάποιος την οποιαδήποτε stable απο την 5.6.4 dev που δουλεύει περίφημα στο κινητό αυτή τη στιγμη ; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με παγώματα,επανεκκινήσεις,κολλήματα όπως αυτά που αναφέρετε...η διάρκεια της μπαταρίας είναι ενα ζητούμενο

• Παράθεση από martzicadespell: “Καλημέρα παιδιά. Στην προηγούμενη ρομ είχα κάνει παράπονα γιατί το ξυπνητήρι αργεί να χτυπήσει. Δηλαδή όταν φτάνει η ώρα, ενεργοποιειται η δόνηση και η οθόνη του ξυπνητηριου αλλά ο ήχος ξεκινά μετά από 3 δεύτερα. Και ο ήχος είναι του κινητού. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα;” Και εγω παρατηρησα ακριβώς το ιδιο σημερα με το ξυπνητηρι( 5.5.29) ,"χτυπησε" 3 λεπτά αργοτερα απο την προγραμματισμένη ώρα αφύπνισης ,αυτο τι ειναι ??

• V6

Μήνυμα

Με περασμένη την MIUI V6 5.5.29 ,3 μέρες τωρα και πολύ ψαχούλεμα λογω αργίας τριημερου ,μόνον καλά λογια έχω να πω σε σχέση με τη stable V50 που είχα επανω , καλύτερη διαχείριση μνήμης, μπαταριας, συμπεριφορα εν γένει χωρίς κολλήματα (FC) & lag , ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ! και εγω περιμενα παντως για τη μετάβαση και μου τη βιδωσε στη v50 που κλεινοντας π.χ Fb ή twitter ή chrome ο launcher έκανε δεκάδες δευτερολεπτα να φορτωσει αλλά και πολύ συχνά FC στις εφαρμογές που ανεφερα .Ετσι το πηρα αποφαση εκανα καθα…

• Redmi 2 - 1GB edition

tpapo - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Με τη μπαταρία ασχοληθηκα αρκετά σήμερα έχοντας στη διάθεση μου και διάφορους φορτιστες ,power bank κτλ το πρόβλημα είναι οτι βάζοντας τη μπαταρία του redmi 2 στο 1s δεν τη φορτίζει με τίποτα ,τσεκαρισμενο προφανώς διαβάζει διαφορετική ταυτότητα μπαταριας και ενεργοποιείται κάποιου είδους προστασία .Το αντίστροφο λειτουργει κανονικοτατα δηλ η μπαταρία του 1s sto redmi 2

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Μπορώ να επιβεβαιώσω οτι τα notifications apo fb,twitter,mail τα παίρνω κανονικότητα

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Να επανορθώσω για κάτι που έγραψα χθές για τις μπαταριες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ! " Εντυπωση μου εκανε και η διαρκεια της μπαταριας του( 2200mAh) ,διαρκει σαφως περισσοτερο απο αυτη του 1s ( miui v5 stable v50) ,αυτο που διαπιστωσα ειναι ότι ταιριαζει απόλυτα η μπαταρια τοy redmi 2 με το 1s(2000mAh) παρα τον διαφορετικό κωδικό ,οπότε με τη πρωτη ευκαρια θα βαλω στο 1s ιδια με του 2 " Οι μπαταρίες ταιριαζουν απόλυτα στο μεγεθος -διαστασεις -τοποθετηση και αφου εγινε αλλαγή ,εβαλα αυτη του 1s sto 2 κ…

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

@vgon αγαπητε φίλε δεν ξερω την εμπειρια σου με τα xiaomi ,αλλά εγω παρελαβα προχθες 2 redmi απο to2c.com ( εκδοση 1/8),για τη γυναικα μου το ενα και το αλλο αν δεν το κρατησω εγώ θα το βαλω για πώληση ,περασα κατευθειαν την miui v6 5.5.23 απο το forum κανοντας καθαρη εγκατασταση με ολα τα wipes απο το recovery και το τεσταρισα στα παντα και μονον καλα λόγια εχω να πω ,21562 sto antutu ,με σχεδον 10 εφαρμογες ανοιχτες και δεν κολλάει ,πουθενα ,κανενα fc ,fb,twitter ,chrome, ομαλοτατη ροη και φυσ…

• Παντως και εγω παιδευομαι στο Mi3 φιλου μου με fc ( ημερολόγιο ! ) με την stable 3.10.0 ,εγκατασταθηκε σημερα το απογευμα αφου εκανα wipe cache & data ,τα περισσότερα δουλευουν ενταξει ,ε αυτο το ημερολόγιο δε λεει με τιποτα...καποια προταση ?

• Ναι το ξέρω ... ,και συγνώμη αν είμαι off topic ,αλλά υπάρχει θέμα με το locator ξανά και είναι σημαντικό για μενα

• Ειχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα ξανά ,δεν μπορεί να εντοπίσει θέση - τοποθεσια μεσω wifi ειτε 3g σε καμμία εφαρμογή καιρός,fb κτλ είχα το πρόβλημα αυτό με την 4.10.15 ,βάζοντας την 4.10.31 λύθηκε προσωρινά και μετα απο 2-3 μέρες ξανά ,έχουμε κάποια λύση οριστική ; ( μια και 4.11.17 δεν βλέπω για το 1s)

• Την περασα και γω twrp Οκ, το location μεσω wifi που ειχα προβλημα ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ! ,δεν παρατηρησα κατι αλλο ,θα δειξει με χρηση 2-3 ημερων αν και εγω επιμενω στη ρημαδα τη μπαταρια να δουμε Υ.Γ Η μεταφορα δεν δουλευει παλι ,ανοιγει και κλεινει ,οχι οτι μου χρειαζεται

• Συγνωμη τωρα αλλά περιμένεις να παρεις επίσημα stable kk για το redmi ; και να παρουμε δηλ. θα περασουν 1-2-3+ μηνες για διορθωση των bugs ..λύση η unofficial cw11 που εχει λυσει πολλά προβλήματα της εφηβειας και λιγο ακόμη θελει για να στραφουμε προς τα κει ...Αυτο που μας σωζει ειναι η αγορα της Ινδιας όπου πιεζουν τους dev και λυνουν κάποια προβληματα ( υπερθερμανση,μπαταρια,μνημη) ,έτσι πιεζουν τωρα και για το miui v6 (kk) ,αλλιώς ουτε τελος του '15 τη στιγμή που κυκλοφορει η doogee συσκευή …